Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

2021 ÚJDONSÁGOK

2021 ÚJDONSÁGOK

Ezen oldalunkon összefoglaltuk nektek a 2021-as szezon szemüveg-, illetve sisak újdonságait.

 


7 ÚJ MODELL ÉS 1 ÚJ TERMÉKCSALÁD

 

CUTLINE

SPINSHIELD

AGENT Q
HAMAROSAN!

SOUNDSHIELD

SOUNDRISE

CROZE

P.P.E.  CSALÁD
HAMAROSAN!

CROSSWAY

 

 

Ahogy láthatod, a 2021-es szezonra érkező újdonságok között főként szemüvegek (sport-, active lifestyle- és lifestyle) találhatók, de a mountain bike sisakok kínálata is erősödik egy új modellel.

 

 

2 ÚJ TERMÉKVÁLTOZAT

PROPULSE READERS

KEYBLADE RUNNING

 

A közkedvelt futószemüvegünk, a PROPULSE is megkapja 2021-re az instant dioptriás megoldás (RX READERS) opciót, míg a futószemüvegek kínálatát bővíti majd a korábbiakban már bemutatkozott KEYBLADE sportszemüvegünk az új, extra magas és szellőzőnyílásokkal ellátott lencséjével. 

 

 

1 ÚJ PROJEKT

Egy küldetés, közös érdekekkel... Mind az olaszországi gyár, mind mi, mint a hazai forgalmazó, határozott és egyre nagyobb lépéseket teszünk azért, hogy megóvjuk környezetünket. Ezen irányt fogalmazza meg és fogja össze a Ride to Zero projekt.

 

RIDETOZERO

 

 


CUTLINE

A SPORTSZEMÜVEG EVOLÚCIÓ KÖVETKEZŐ LÉPÉSE

 

Bár már tavaly évközben megérkezett hozzánk a CUTLINE, igazából a 2021-es szezonra debütál teljes vállszélességgel. Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a CUTLINE igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának következő lépése - leváltva ezzel a korábbi zászlóshajónkat, a TRALYX modellt. A CUTLINE fejlett technológiákat és merész dizájnt kombinál, így egy sokoldalúan használható, jövőbe mutató sportszemüveg lett, mely utolérhetetlen komfortot és szemvédelmet nyújt számodra. Dioptriázható!


RÉSZLETESEBBEN | KÍNÁLAT


 

SPINSHIELD

A MÚLT VELÜNK ÉL


 

Az 1992-es AGRESSOR szemüvegünk nem rég született újjá a vagány és komfortos DEFENDER modellként, most pedig egy újabb, a Rudy Project több mint 30 éves történelmének egyik mérföldköve kell újra életre, a jövőbe mutató technológiák, az eddigi legjobb fejlesztéseink, valamint a három évtizedes szemüveg-gyártásban szerzett tapasztalat segítségével. Ez a szemüveg az 1986-ban bemutatott PERFORMANCE modell, melynek újragondolt változata most SPINSHIELD néven mutatkozik be és az Active Lifestyle kategóriánkat erősíti.


RÉSZLETESEBBEN | KÍNÁLAT


CROZE

MEGHATÁROZÓ ÉS STÍLUSOS

 

A dupla híd-kialakítású keretében a CROZE szemüveg egyesíti a lifestyle dizájnt a Rudy Project sportos megoldásaival. Így például az állítható és nedvességre is tapadó szárvégek épp úgy megtalálhatók a modellen, mint az elegáns kialakítású keret-formák. Ez a szemüvegünk is a megszokott kiemelkedően jó komfortot, divatos megjelenést és szemvédelmet nyújtja, egy picit megfűszerezve a klasszikus stílussal.


KÍNÁLAT


SOUNDSHIELD

ELEGANCIA ÉS KOMFORT

 

Függetlenül attól, hogy a kalandosabb, vagy a nyugisabb hétköznapokat szereted, a SOUNDSHIELD hibátlan kombinációját kínálja az eleganciának és komfortnak mindegyik helyzetben. Divatos és nagyon vagány sík lencséje, aktívabb életvitelhez tervezett szárai, valamint kerekded formái ejtik rabul minden lány, nő vagy épp hölgy szívét!


KÍNÁLAT


SOUNDRISE

MARKÁNS STÍLUS

 

Ötvözve a városi stílust a sportos belsővel, a SOUNDRISE sarkos, ám mégis kifinomult nyolcszögletű kerete, stílusos apró részletei, a prémium minőségű lencséi vagány hétköznapi viseletet nyújt mindenkinek.


KÍNÁLAT


CROSSWAY

KATEGÓRIÁJA LEGKÖNNYEBB ALL MOUNTAIN/TRAIL MTB SISAKJA


 

A CROSSWAY sisakunk azon terepkerékpárosok számára készült, akik vagány, biztonságos és egyben nagyon kényelmes sisakot keresnek, mely fejvédőben megtalálják a kiváló ár-érték arányt is. Az újra gondolt dupla InMold-technológiával készült, a tarkó- és halánték részeknél túlnyúló részekkel rendelkező héjszerkezet kiemelkedően jó fejvédelmet biztosít, miközben tömege kategóriájának legkönnyebb modelljévé emeli ki. 

 

RÉSZLETESEBBEN KÍNÁLAT


PROPULSE READERS

INSTANT DIOPTRIÁS MEGOLDÁS

 

A látáskorrekcióval élők között sokan vannak olyanok, akiknek a sportolás során csak a kilométeróra-, GPS kijelző-, mobiltelefon-, vagy térkép leolvasása során lenne szükség a dioptria használatára. Emiatt legtöbbjük sportolás közben vagy egyáltalán nem hord magánál megfelelő látásjavító eszközt, vagy ezen tevékenységhez hátizsákból, zsebből előveszik az olvasószemüvegüket. Előbbi balesetveszélyt rejt magában, utóbbi pedig nem túl kényelmes megoldás. A Rudy Project RX READERS dioptriás megoldása viszont komfortos, stílusos és gyors megoldást nyújt ezen helyzetekre.

Ezen megoldásnál a normál szemüveglencse alsó részébe, kontúr nélkül egy olvasó dioptriát integrálnak, mely ezáltal a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosítanak olvasáshoz! Ezen megoldás a Smoke, Multilaser Ice és Multilaser Red lencsékben érhető el, +1.50 - +2.00 - +2.50 dioptriákkal. Gyártási idő és várakozás nélkül, megfizethető áron sportdioptriás megoldás, ezt kínálja az RX READERS megoldás. A megoldás eddig csak a RYDON modellnél volt elérhető, ám 2021-re a kínálat kibővül a PROPULSE szemüveggel. 

 

DIOPTRIÁS MEGOLDÁSOK | PROPULSE READERS KÍNÁLAT


KEYBLADE RUNNING

SPECIÁLISAN FUTÁSHOZ TERVEZETT LENCSÉVEL

 

Professzionális futókkal végzett intenzív tesztelés során, illetve a több mint 30 éves, a sportszemüvegek gyártásban megszerzett tapasztalattal a hátunk mögött megalkottuk a kifejezetten futáshoz optimalizált szemüvegeinket, melyek még magasabbra emelik a komfort és szemvédelem szintjét – legyen szó akár terepen, vagy sík talajon való futásról illetve kocogásról.

Ezen modellek keretei is természetesen a rendkívül rugalmas és erős, valamint szuper könnyű szárvégeiken illetve orrnyergeiken nedvességre is tapadó gumírozásokkal, arcformádra alakítható kialakítással. Amitől igazán futásra specifikáltak, az a rendkívüli szellőzés illetve a mély lencsék. Ezen családot erősíti 2021-től a KEYBLADE RUNNING változata. 

 

FUTÁSRA TERVEZETT SZEMÜVEGEK

 


 

ÚJ SZÍNEK

Az új modellek mellett több, már a korábbiakban bemutatkozott termékcsaládban érkezik a 2021-es szezonra új szín-választék. Ezeket az új változatokat is az "ÚJ | 2021" címkékkel láttuk el, így könnyedén megtalálod a kínálatunkban.
 


 

RIDE TO ZERO

EGY KÜLDETÉS, KÖZÖS ÉRDEKKEL

 

Környezetünk egészségesen tartása egyben a kulcsa a sportjaink játszóterének, azaz Földünk megóvásának. A RidetoZero az új Rudy Project filozófia, mely a cég minden mozdulatát meghatározza innentől. Cél a termékek, felhasznált anyagok, csomagolások, tervezések és logisztikai feladatok által okozott környezeti behatások minimalizálása. Tudjuk, hogy a radikális változások időbe kerülnek, és a környezeti lábnyom csökkentése kemény kihívás, de elhatároztuk és véghez visszük!

 

RÉSZLETEK

 


 

A magas minőség révén szemüvegeinkre 2 év, sisakjainkra 1 év teljeskörű garanciát vállalunk, és termékeinkhez alkatrész utánpótlást biztosítunk. Termékeinket weboldalunkon kívül megtalálod partnereinknél és bemutatótermünkben is. Weboldalunkon keresztüli rendelésedet akár 24-48 órán belül, és 10 000 forint érték feletti vásárlás esetében ingyenesen házhoz szállítjuk, és 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk rá!