Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

CROSSWAY

CROSSWAY

Kategóriája egyik legkönnyebb sisakja!

 

 

JÖVŐBE MUTATÓ
MEGOLDÁSOK
ÉS KIEMELKEDŐ
VÉDELEM

A CROSSWAY sisakunk azon gavel- és terepkerékpárosok számára készült, akik vagány, biztonságos és egyben nagyon kényelmes sisakot keresnek, mely fejvédőben megtalálják a kiváló ár-érték arányt is. Az újra gondolt dupla InMold-technológiával készült, a tarkó- és halánték részeknél túlnyúló részekkel rendelkező héjszerkezet kiemelkedően jó fejvédelmet biztosít, miközben tömege kategóriájának legkönnyebb modelljévé emeli ki


 

 

EPS INMOLD
KONSTRUKCIÓ

A fejlett InMold-technológia lehetőséget nyújt, hogy a külső, polikarbonát héjt közvetlen az ütéselnyelő EPS habrétegbe injektáljuk. Ezen megoldás eredménye egy drasztikusan merevebb héjszerkezet, amely miközben kiemelkedően jó ütésálló tulajdonsággal rendelkezik, tömege nagyon alacsony marad - a CROSSWAY kategóriájának legkönnyebb sisakja lett!. Az új megoldásnak köszönhetően a puha hab, a kemény héj és az exo-váz együttese nem csak ezt a kiváló védelmet biztosítja a mechanikai behatásokkal szemben, de rendkívül jól oszlatja el a mozgási energiát, mielőtt az a sisakot viselő fejére hatna.

 

 

KIVÁLÓ
SZELLŐZÉS

A CROSSWAY 23 darab szellőzőnyílása, köztük a hatalmas front-nyílás, valamint a héjszerkezet belső felületén kialakított csatornák révén utolérhetetlen szellőzést és komfortot nyújt. 

 

 

TÖKÉLETES
FEJRE SZABHATÓSÁG

Szuper könnyű, mégis strapabíró az RSR 10 S racsnis tarkórögzítés, mellyel precízen fejkerületedhez állíthatod a CROSSWAY sisakot. A fejet teljesen körbeölelő szerkezet függőlegesen is állítható, hogy a különböző fejformákhoz is alkalmazható legyen.

 

TULAJDONSÁGOK

 

tömeg: 250 gramm
méretek: S-M (55-58 cm), L (59-61 cm)
szabványok: CE/EN 1078, CPSC 12.03
héjszerkezet: dupla InMold
szellőzőnyílások: 23 darab
tarkórögzítés: függőlegesen is állítható RSR 10 S racsnis
állheveder: csatos
szivacsozás: bogárhálós, cserélhető
Airframe-szivacsozás: van
napellenző: integrált

 

Elérhető színekhez görgess lentebb...