Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

CSOMAG BOOST PRO BLACK (L) SISAK +SMOKE FLIP-UP LENCSE

Ár:
83.800 Ft
Az "AERO" csomagunkat olyan országúti, triatlonista vagy pályakerékpárosok számára találtuk ki, akiknek nagyon fontos a legjobb idő elérése.
Termék cikkszáma: PK21HL69LH10-2
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-11-29

Leírás

BOOST PRO SISAK

Ízig-vérig aerodinamikai műremek, egyedülálló és funkcionális dizájnnal. Bár az aerodinamikai tényező minimális értéken tartása a cél, zárt kialakítása mellett jól szellőzik. A hagyományos országúti sisakokhoz képest közel 20%-kal alacsonyabb légellenállással rendelkezik, kialakításának köszönhetően áthelyeződik a nyomáspont és ezzel 65%-kal csökkenti a nyak terhelését! Az Adaptable Air Control elülső szellőző nyílásfedél egyszerű mozdulattal bármikor eltávolítható, ha az időjárás igényli. A saját szabadalmaztatású Vortex Killer Systemre építve a Boost Pro rendkívül hatékonyan csökkenti a tarkó mögött kialakuló légörvényeket és teszi még hatékonyabbá a tekerést. Racsnis tarkórögzítése függőelegesen is állítható. A normál szivacsozás tartozéka

.

SMOKE FLIP-UP LENCSE

Egyedülálló előtét lencse, mely teljes, arcot körbeölelő vizuális védelmet, és tovább csökkentett légellenállást nyújt - intelligens mágneses flip-up rendszere könnyedén felhelyezhető a sisakra, és bármikor felnyitható.  A Smoke lencse tulajdonságai: 10,8% fényáteresztési tartomány, UV400 védelem, 3-as szűrőkategória.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: blackfriday, helmet, pack