Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

CUTLINE

CUTLINE

Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project közel 40 éves változatlan filozófiáját, a Cutline igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának méltó következő lépése.

 

 

 

LENCSECSERE
PILLANATOK ALATT

A szemüveg lencsecsere soha nem volt ilyen könnyű és gyors! A valaha készült legintuitívabb lencsecsererendszer révén minden gond nélkül válogathatsz a lencséid között, amikor csak igényed van rá. Csak nyomd meg két oldalt a gombokat, és a szárak le is váltak a lencséről!

 

 

KIVÁLÓ
PÁRAMENTESÍTÉS

A PowerFlow kialakítás részeként a Cutline lencséjén és szárán is szellőzőnyílásokat találsz. Ezekkel növeltük a lencse belső felületén áramló levegő hatékonyságát, illetve minimalizáltuk a lencse párásodásának esélyét.

 

 

UTOLÉRHETETLEN
KOMFORT

Cutline szemüvegünk is a Rudy Project szemüvegeknél megszokott utolérhetetlen komfortot nyújtja: a keret nélküli kialakítása, valamint a Grilamid alapanyagú száraknak köszönhetően pehelykönnyű és ultra-strapabíró kialakítású. Növelve a biztonságot, a szemüveg lencséjét alul és felül is gumi bumperek ölelik körbe, melyek igény szerint külön-külön eltávolíthatók – ezzel növelve az egyedi megjelenések számát is.

Szárvégei illetve orrnyerge arcra alakítható – hiszen nem vagyunk egyformák, így ugyanaz a beállítás nem feltétlen lesz jó minden arcformához, illetve gumírozásai nedvességre is tapadnak, hogy sportolás közben is stabilan maradjon a keret az arcodon.

 

 

 


ÁTALAKULÓ
MŰVÉSZ

A Cutline lencse alján és tetején levő bumperek igény esetén levehetők és cserélhetők. Ezáltal, egy részt egyéniségedhez megfelelően illeszkedő színkombinációt tudsz kialakítani, más részt négy különböző módon is használhatod a szemüveget - annak megfelelően, melyik illik hozzád a legjobban.

 

 

LENCSE
CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Cutline csúcstechnológiával készülő, fejlett anyagokat és optikai technológiákat ötvöző Rudy Project lencséi révén tű-éles látást biztosít.

A rendkívül széles munkatartományban és szuper gyorsan működő ImpactX lencsék bármilyen napszakban, bármilyen időjárási körülmények között a megfelelő látást biztosítják számodra. Ráadásul garantáltan törhetetlen alapanyaga révén utolérhetetlen szemvédelmet nyújt.

Emellett természetesen a szemüveg elérhető a Multilaser lencséinkkel is, mely lencsék a vagány megjelenésen felül kiválóan csökkentik a szúró fényeket.


A fenti lencsék külön is megvásárolhatók - listázásukhoz kattints ide.

 

 

DIOPTRIÁZHATÓ

A Cutline szemüvegünkben is elérhető a legszélesebb tartományban használható dioptriás megoldásunk, az RX INSERT, így ezen modellünket is használhatod látáskorrekció mellett, élvezve a komfortot és szemvédelmet, miközben a zavartalan látás is biztosított. Ehhez mindösszesen csak egy FR39 cikkszámú inzertre/clip on-ra van szükséged a szemüveged mellé.

A dioptriás megoldásainkról bővebben itt olvashatsz.

 

ÖSSZEFOGLALÓ

 

tömeg: 36 gramm
szárhossz: 128 mm
lencseméret: 141×62 mm
bázis: 7

 • keretnélküli kialakítás
 • Grilamid alapanyagú szárak
 • PowerFlow szellőzés
 • arcra állítható orrnyereg
 • arcra állítható szárvégek
 • nedvességre is tapadó gumírozások
 • cserélhető lencsék - köztük a törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX-lencsékkeé
 • Graphene alapanyagú rugó és fém csavarok
 • cserélhető bumperek
 • a levehető bumperek révén négy különböző módon hordható
 • egyedire szabható - custom kitben elérhető különböző színű szárgumi, szárlogó, bumperek és orrnyereg
 • dioptriázható*
 • keménytok és mikroszálas zsák tartozéka
 • 2 év garancia

 

*A tökéletes látásélmény elérése érdekében minden esetben kérd kollégáink szakvéleményét és segítségét!