Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

DEFENDER

DEFENDER

Szemüveg mely külsőleg a múltat idéz, belsőleg viszont már a jövőt rejti. Bemutatkozik a DEFENDER.MÚLTBÓL MERÍTVE, A JÖVŐRE ÉPÍTKEZVE

1992-ben jelent meg először az AGRESSOR modell, mely rövid időn belül az olasz cég ikonikus modelljévé vált. A most debütáló DEFENDER modell ezen régi modellünk inspirációja alapján készült úgy, hogy napjaink legmodernebb és legfejlettebb megoldásait tartalmazza, ezáltal utolérhetetlen kényelmet és szemvédelmet nyújtva viselője számára.


SZELLŐZÉS

A széles shield-lencse révén rendkívül tág periférikus és horizontális látómezőt nyújt számunkra, miközben megvédi szemünket a széltől és különböző időjárási elemektől. A DEFENDER is tartalmazza a PowerFlow-technológiát, így a kereten, a szárakon valamint a lencsén kialakított szellőzőnyílások révén kimagasló szellőzés biztosítja az utánozhatatlan Rudy Project kényelmet és zavartalan látást.KÉNYELEM

A DEFENDER állítható és nedvességre is tapadó gumírozású szárvégei valamint orrnyerge stabil és komfortos viseletet biztosítanak számodra bármely helyzetben - így a teljes figyelmedet a teljesítményed leadására tudod fókuszálni. Ráadásul ezek az alkatrészek cserélhetők, így hosszú ideig kényelmes marad kedvenc szemüveged.
  

EXTRA VÉDELEM ÉS EGYEDISÉG

A Bumpers-technológiának köszönhetően kedvenc szemüveged lencséjének éle extra védelmet kap az esetleges sérülések ellen, illetve egy baleset során arcodat is védi a nem kívánt sérüléstől - mindazonáltal a különböző színű opciókból válogatva saját ízlésedhez tudod alakítani!
 


MINDIG TÖKÉLETES LÁTÁS

A modellhez elérhető számos különböző, kiváló minőségű és optikai tisztaságú RP OPTICS lencse mellett megtalálhatók a legfejlettebb technológiával készülő, garantáltan törhetetlen és rendkívül széles munkatartományban működő fényre sötétedő ImpactX-lencsék is. Bármely napszakban és bármilyen időjárási körülmény során, lencsecsere nélkül is megfelelő látást biztosít számodra!
 
FORRADALMI ALAPANYAG

Több évnyi fejlesztés után a DEFENDER és a TRALYX modelleknél mutatkozik be legújabb keret-alapanyagunk egy-egy kivitelben, mely a világ jelenlegi legforradalmibb anyaga. A Graphene könnyebb a karbonnál, de nagyobb a szakító szilárdsága gyémántnál! Ez az anyag egyedülálló multifunkcionális tulajdonságokkal rendelkezik: ultraerős ellenállóképesség, karcállóság és kivételes stabilitás. Az anyag polírozott mélyszürke, kezeletlen felületén szemmel jól látható az anyag szerkezeti mintázata, mely minden modellnél egyedi.
 


TULAJDONSÁGOK

 

 

alapanyag: Grilamid vagy Graphene
bázisgörbület:
7
gumírozás: szárak és orrnyereg
lencsecserélhetőség: igen

dioptriázhatóság: igen - RX INSERT
tartozékok: keménytok, mikroszálas zsák 

  • arcra alakítható orrnyereg és szárvégek
  • cserélhető lencse-élvédők - Bumpers-technológia
  • egyedivé alakítható - Custom Kit csomagokban orrgumi, szárgumik, szárlogók, keretközéprész logó
  • 2 év teljeskörű garancia
  • Made in Italy