Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

DIOPTRIÁS MEGOLDÁSOK - KÉRDŐÍV

 

SPORTDIOPTRIÁZÁS FELSŐ FOKON!
SEGÍTÜNK A SZÁMODRA LEGJOBBAT VÁLASZTANI!

 

Aktív élet során, látáskorrekció igénye mellett se köss kompromisszumokat szemed védelmében! Viselj sportolásra tervezett és dioptriázható sportszemüveget! 

Töltsd ki az alábbi kérdőívünket, és sportdioptriás szakértőnk e-mailben ezen adatok alapján javaslatokat tesz, mely megoldások lehetnek ideálisak számodra! Hiszen a Rudy Project mérnökei immáron több mint 30 éve fejlesztik termékeiket, így ma már nem csak hogy a látáskorrekció igénye mellett sem kell lemondanod a magas bázisgörbületű professzionális sportszemüvegek által nyújtotta rendkívüli szem- illetve arcvédelemről, kényelemről, és személyre szabhatóságról, de több megoldás közül is választhatsz igényeidnek megfelelőt

- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
Elérhetőségeid:
- - - - -

A kérdőív kitöltésével hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. Az adatok megadása szükséges az ajánlatok megadásához. Adataid kezelésénél cégünk a mindenkori aktuális adatvédelmi előírásokat betartja! A kérdőívben megadott adataidat az előírásoknak megfelelően legfeljebb 2 évig őrizzük, ezt követően töröljük. Külön kérésre adataidat korábban is törölhetjük adatbázisunkból, mely kérés történhet postai úton (címünk: 1138 Budapest, Népfürdő u. 35.), elektronikus úton (e-mail címünk: info@rudyproject.hu), vagy telefonon (számunk: +36 1 327 0111 és +36 30 738 2792).