Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

2018 ÚJDONSÁGAI

A 2017/18-as szezonra számos izgalmas újdonság érkezik a Rudy Project kínálatába, de mind közül a legfontosabb a mountain bike-vonal, ahol egy sisak és egy szemüveg érkezik! Ezek a termékek egy új korszakot nyitnak a cég történelmében.


SISAKOK
| SZEMÜVEGEK


Bár eddig is fontos szempont volt az olasz gyártó designerei és mérnökei számára a termékek multisport felhasználhatósága – a szemüvegek és sisakok egyaránt alkalmasak voltak országúti- és terepkerékpározásra is –

 

a sportágak fejlődésével és a felhasználók igényeinek változásával kialakultak olyan szegmensei a kerékpáros sportoknak, melyekben drasztikusan eltávolodtak a sportolói elvárások egymástól.
 

Egy olyan piacvezető márka számára, mint a Rudy Project, ezen szempontokat figyelembe kell vennie és követnie kell. Éppen ezért a következő szezonbeli kínálatunkban megjelennek az első kifejezetten terepkerékpározásra formált és készített termékek – bemutatkozik a Protera és a Sintryx. Fontos újdonság lesz még a Polar 3FX technológia továbbfejlesztett változata is, a HDR technológia, mely megoldással készült lencséink kiemelkedő vizuális élményt és különleges strapabírást kínálnak. A látáskorrekcióval élők számára lesz izgalmas újítás a Rydon Sport Readers megoldás, mely tulajdonképpen előregyártott dioptriás lencsék, melyeknél a nem-dioptriázott lencsébe csak egy kicsi (nagyjából 25×8 mm befoglaló méretű dioptriás rész lett beágyazva - köztes megoldást kínálva azok számára, akik sportolás közben csak az óra, GPS-készülék, térkép olvasásához használnának dioptriás szemüveget, amúgy nem...SISAK ÚJDONSÁGOK

PROTERA

Íme a Rudy Project első, kifejezetten trail illetve all mountain kerékpározásra tervezett bukósisakja. A kényelemért a gyártó eddigi sisakjainál megszokott kiváló szellőzés és kényelmes szivacsozás, valamint a tavalyi évben a Boost 01 sisaknál bemutatkozott, a homlok-részbe integrált Airframe párnázás felel. A terepkerékpározás során igényelt nagyobb tarkóvédelmet a sisak hátsó részének megfelelő formai kialakítása biztosítja, valamint az egyedülálló Triple InMold-technológia - az EPS habot nem csak a külső részen fedi kemény polikarbonát héj, hanem belülről is, valamint hátul is! A modell különlegessége a Strap-Quick-Change megoldás, mely révén a különböző szín opciókkal egyedivé varázsolhatjuk vagy egyszerűen és gyorsan cserélhetjük az elhasználódott állhevedereinket.

TOVÁBBI RÉSZLETEKCENTRAL

Érkezik az első, kifejezetten városi kerékpározáshoz tervezett sisakunk, a CentralElegáns és stílusos dizájn. A Protera modellnél bemutatkozó Strap-Quick-Change megoldással rendelkezik ez a sisakunk is, mely révén a különböző szín opciókkal egyedivé varázsolhatjuk vagy egyszerűen és gyorsan tisztíthatjuk illetve cserélhetjük az elhasználódott állhevedereinket. A zártabb, a normál sisakoknál nagyobb tarkóvédelemmel rendelkező sisak megfelelő biztonságot és szellőzést nyújt minden városban ingázó kerékpárosnak.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


BOOST PRO

A másodpercekkel harcban álló kerékpárosok új fegyvere a Boost Pro lesz, mely a Boost 01 tovább fejlesztett, zártabb kivitelű változata. Az eddigi modell is kiemelkedő aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezett, köszönhetően a John Cobb aero gurunak és a rengeteg szélcsatornában eltöltött időnek, de a Pro-verzió még erre is rá tesz egy lapáttal! 2017-ben már a Team Bahrain Merida csapat által tesztelve!

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEKSTERLING PLUS

ZUMY

 

STERLING PLUS ÉS ZUMY

Ezeken felül sisakok terén a
 közkedvelt Sterling és Zumax modellek is megújulnak pár apró részletükben (előbbi új állhevederezést, utóbbi új racsnis tarkórögzítést kapott és nem lesz benne bogárháló), és 2018-ban Sterling Plus és Zumy néven lesznek elérhetők.

➜ STERLING PLUS LISTÁZÁSA
➜ ZUMY LISTÁZÁSA


ÚJ SZÍNEK

A következő szezonra nem csak új modellek érkeznek, de a meglevőekhez új színek is. Így érkezik a BOOST01 sisakból a Gold, az AIRSTORM és RUSH sisakokból a Fire Red szín. 


 

SZEMÜVEG ÚJDONSÁGOK

SINTRYX

Innovatív megoldásokkal, előremutató formatervezéssel és rendkívüli kényelemmel fog hódítani a vadonat új telikeretes sportszemüvegünk. Ez a modell is természetesen a sportszemüvegeinknél megszokott Grilamid alapanyagú, a kiemelkedő rugalmasság, strapabírás és ultrakönnyű súly elérése érdekében. A keretbe integrálták a Tralyx modellnél már bemutatkozott és számos teszt során bizonyított Power Flow szellőzési rendszert, így a párásabb időjárás, illetve kisebb légmozgás során is biztosított a kellő szellőzés. Extra komfortot biztosítanak a nedvességre is tapadó gumírozású, lágy és szellős AdaptiveTips szárvégek. Lencsekínálatában – melyeket a telikeretes kivitel ellenére a vadonat új Push Release rendszer segítségével könnyedén és villámgyorsan cserélhetünk – megtaláljuk a szintén újdonságnak számító, kiemelkedő kontrasztot és vizuális élményt nyújtó Polar3FX HDR-család, valamint a rendkívül széles felhasználhatóságot és szemvédelmet nyújtó törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX2-lencséket is.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


TRALYX SLIM

A sportszemüvegek etalonja, a Tralyx sokak nagy kedvence. Rendkívüli kényelme és szemvédelme hamar levesz mindenkit a lábáról. Ám mérete miatt a keskenyebb arcúak és a hölgyek számára nagy volt, ezért a következő szezontól új méretben is elérhető lesz! Az új változat, a SLIM nem csak a lencse méretében, de a keret szélességében is teljesen más lesz, mint a normál kivitel

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEKGROUNDCONTROL

FIFTYONE

 

GROUNDCONTROL ÉS FIFTYONE

A napszemüvegek palettáját két új stílusos, az olasz divatvilágot idéző modell színesíti majd: a Groundcontrol és FiftyOne. Mindkettő elérhető lesz a vadonat új Polar 3FX HDR lencsékkel is.

➜ GROUNDCONTROL LISTÁZÁSA
➜ FIFTYONE LISTÁZÁSA


 

ÚJ SZÍNEK

A következő szezonra nem csak új modellek érkeznek, de a meglevőekhez új színek, színkombinációk is. Így érkezik a TRALYX szemüvegből a Fire Red/ImpactX2 Photochromic Black, Pyombo/ImpactX2 Photochromic Black, valamint Blue Metal/Multilaser Ice, a RYDON szemüvegből a Fire Red/ImpactX2 Photochromic Black, Phantom/ImpactX Pure Grey, Graphite/Polar 3FX HDR Multilaser Red, Graphite/Polar 3FX HDR Multilaser Orange, Carbon/Polar 3FX HDR Multilaser Green a FOTONYK szemüvegből a Fire Red-Black Bumpers/ImpactX2 Photochromic Black, Black-Red Fluo Bumpers/Polar 3FX HDR Multilaser Red, Black-Lime Bumpers/Polar 3FX HDR Multilaser Green, Carbonium-Black Bumpers/Polar 3FX HDR Multilaser Orange, Black-Black Bumpers/Polar 3FX Grey Laser, Crystal Graphite-Mandarin Bumpers/Multilaser Red, Carbonium-Black/Multilaser Red, a STRATOLFY szemüvegből Pyombo/Photoclear, az AIRGRIP szemüvegből pedig Pyombo/Photoclear és Blue Metal/Multilaser Ice kombináció.


POLAR 3FX HDR LENCSÉK

Sokévnyi intenzív kutatás és fejlesztést követően megújul az eddigi Polar 3FX technológiánk! A HDR technológiával ellátott lencsék, az eddigi polarizáltakhoz hasonlóan, kiválóan csökkentik majd a fénycsillogásokat és fénytöréseket (a megfelelő UV-védelemről nem is beszélve), ezáltal redukálják a szemfáradását és növelik a komfortot és a kontrasztot. A Polar 3FX lencséket a HDR (high dynamic range) szűrővel kombinálva kiemelkedő vizuális látványt biztosítanak viselőjük számára, ezáltal összehasonlíthatatlan élményt nyújtva. A nagyobb tartósság és strapabírás érdekében ezen lencséket ellátták a forradalmi foltmentesítő és kopásgátló bevonattal is. Élesebb kép, kiemelkedő kontraszt és hihetetlen vizuális élmény, tartós kivitelben… ez a Polar 3FX HDR technológia.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


RYDON SPORT READERS

A látáskorrekcióval élők között sokan vannak olyanok, akiknek a sportolás során csak a kilométeróra-, GPS kijelző-, mobiltelefon-, vagy térkép leolvasása során lenne szükség a dioptria használatára, egyéb helyzetekben nem. Emiatt legtöbbjük sportolás közben vagy egyáltalán nem hord magánál megfelelő látásjavító eszközt(és hunyorogva próbálja leolvasni pld. a kilométerórát), vagy ezen tevékenységhez hátizsákból, zsebből előveszik az olvasószemüvegüket. Előbbi menetközben balesetveszélyes, utóbbi pedig nem túl kényelmes... A Rudy Project vadonat új Rydon Sport Readers kínálata viszont komfortos, stílusos és gyors megoldást nyújt ezen helyzetekre. Ennél a technológiánál előgyártott dioptriás Rydon lencsékről van szó, melyeknél a normál lencsék alsó részébe egy kisebb (kb 25×8 mm méretű) olvasó dioptriát integrálnak. Ezáltal a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosítanak olvasáshoz! Ezen megoldás a Smoke, Multilaser Ice és Multilaser Red lencsékben lesz elérhető, +1.50 - +2.00 - +2.50 dioptriákkal. Gyártási idő és várakozás nélkül, megfizethető áron sportdioptriás megoldás, ez a Rydon Sport Readers.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


 

CUSTOM OPTICAL DOCKS

Optikai fronton az egyedi szín-összeállításokat kedvelők számára lesz örömhír, hogy a magas dioptriatartomány alkalmazására kifejlesztett Optical Dock inzertünk jövő szezontól kezdve már nem csak szürke színben lesz elérhető, hanem választhatunk feketefehér, lime zöld és piros fluo színekből is!

OPTICAL DOCK MEGOLDÁS2018-as újdonságaink illetve további termékeinket keresd partnereinknél, bemutatótermünkben illetve itt, a weboldalunkon.