Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

2018 ÚJDONSÁGAI

A 2017/18-as szezonra számos izgalmas újdonság érkezik a Rudy Project kínálatába, de mind közül a legfontosabb a mountain bike-vonal, ahol egy sisak és egy szemüveg érkezik! Ezek a termékek egy új korszakot nyitnak a cég történelmében.


SISAKOK
| SZEMÜVEGEK


Bár eddig is fontos szempont volt az olasz gyártó designerei és mérnökei számára a termékek multisport felhasználhatósága – a szemüvegek és sisakok egyaránt alkalmasak voltak országúti- és terepkerékpározásra is –

 

a sportágak fejlődésével és a felhasználók igényeinek változásával kialakultak olyan szegmensei a kerékpáros sportoknak, melyekben drasztikusan eltávolodtak a sportolói elvárások egymástól.
 

Egy olyan piacvezető márka számára, mint a Rudy Project, ezen szempontokat figyelembe kell vennie és követnie kell. Éppen ezért a következő szezonbeli kínálatunkban megjelennek az első kifejezetten terepkerékpározásra formált és készített termékek – bemutatkozik a Protera és a Sintryx. Fontos újdonság lesz még a Polar 3FX technológia továbbfejlesztett változata is, a HDR technológia, mely megoldással készült lencséink kiemelkedő vizuális élményt és különleges strapabírást kínálnak. A látáskorrekcióval élők számára lesz izgalmas újítás a Rydon Sport Readers megoldás, mely tulajdonképpen előregyártott dioptriás lencsék, melyeknél a nem-dioptriázott lencsébe csak egy kicsi (nagyjából 25×8 mm befoglaló méretű dioptriás rész lett beágyazva - köztes megoldást kínálva azok számára, akik sportolás közben csak az óra, GPS-készülék, térkép olvasásához használnának dioptriás szemüveget, amúgy nem...



SISAK ÚJDONSÁGOK

PROTERA

Íme a Rudy Project első, kifejezetten trail illetve all mountain kerékpározásra tervezett bukósisakja. A kényelemért a gyártó eddigi sisakjainál megszokott kiváló szellőzés és kényelmes szivacsozás, valamint a tavalyi évben a Boost 01 sisaknál bemutatkozott, a homlok-részbe integrált Airframe párnázás felel. A terepkerékpározás során igényelt nagyobb tarkóvédelmet a sisak hátsó részének megfelelő formai kialakítása biztosítja, valamint az egyedülálló Triple InMold-technológia - az EPS habot nem csak a külső részen fedi kemény polikarbonát héj, hanem belülről is, valamint hátul is! A modell különlegessége a Strap-Quick-Change megoldás, mely révén a különböző szín opciókkal egyedivé varázsolhatjuk vagy egyszerűen és gyorsan cserélhetjük az elhasználódott állhevedereinket.

TOVÁBBI RÉSZLETEK



CENTRAL

Érkezik az első, kifejezetten városi kerékpározáshoz tervezett sisakunk, a CentralElegáns és stílusos dizájn. A Protera modellnél bemutatkozó Strap-Quick-Change megoldással rendelkezik ez a sisakunk is, mely révén a különböző szín opciókkal egyedivé varázsolhatjuk vagy egyszerűen és gyorsan tisztíthatjuk illetve cserélhetjük az elhasználódott állhevedereinket. A zártabb, a normál sisakoknál nagyobb tarkóvédelemmel rendelkező sisak megfelelő biztonságot és szellőzést nyújt minden városban ingázó kerékpárosnak.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


BOOST PRO

A másodpercekkel harcban álló kerékpárosok új fegyvere a Boost Pro lesz, mely a Boost 01 tovább fejlesztett, zártabb kivitelű változata. Az eddigi modell is kiemelkedő aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezett, köszönhetően a John Cobb aero gurunak és a rengeteg szélcsatornában eltöltött időnek, de a Pro-verzió még erre is rá tesz egy lapáttal! 2017-ben már a Team Bahrain Merida csapat által tesztelve!

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK



STERLING PLUS

ZUMY

 

STERLING PLUS ÉS ZUMY

Ezeken felül sisakok terén a
 közkedvelt Sterling és Zumax modellek is megújulnak pár apró részletükben (előbbi új állhevederezést, utóbbi új racsnis tarkórögzítést kapott és nem lesz benne bogárháló), és 2018-ban Sterling Plus és Zumy néven lesznek elérhetők.

➜ STERLING PLUS LISTÁZÁSA
➜ ZUMY LISTÁZÁSA


ÚJ SZÍNEK

A következő szezonra nem csak új modellek érkeznek, de a meglevőekhez új színek is. Így érkezik a BOOST01 sisakból a Gold, az AIRSTORM és RUSH sisakokból a Fire Red szín. 


 

SZEMÜVEG ÚJDONSÁGOK

SINTRYX

Innovatív megoldásokkal, előremutató formatervezéssel és rendkívüli kényelemmel fog hódítani a vadonat új telikeretes sportszemüvegünk. Ez a modell is természetesen a sportszemüvegeinknél megszokott Grilamid alapanyagú, a kiemelkedő rugalmasság, strapabírás és ultrakönnyű súly elérése érdekében. A keretbe integrálták a Tralyx modellnél már bemutatkozott és számos teszt során bizonyított Power Flow szellőzési rendszert, így a párásabb időjárás, illetve kisebb légmozgás során is biztosított a kellő szellőzés. Extra komfortot biztosítanak a nedvességre is tapadó gumírozású, lágy és szellős AdaptiveTips szárvégek. Lencsekínálatában – melyeket a telikeretes kivitel ellenére a vadonat új Push Release rendszer segítségével könnyedén és villámgyorsan cserélhetünk – megtaláljuk a szintén újdonságnak számító, kiemelkedő kontrasztot és vizuális élményt nyújtó Polar3FX HDR-család, valamint a rendkívül széles felhasználhatóságot és szemvédelmet nyújtó törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX2-lencséket is.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


TRALYX SLIM

A sportszemüvegek etalonja, a Tralyx sokak nagy kedvence. Rendkívüli kényelme és szemvédelme hamar levesz mindenkit a lábáról. Ám mérete miatt a keskenyebb arcúak és a hölgyek számára nagy volt, ezért a következő szezontól új méretben is elérhető lesz! Az új változat, a SLIM nem csak a lencse méretében, de a keret szélességében is teljesen más lesz, mint a normál kivitel

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK



GROUNDCONTROL

FIFTYONE

 

GROUNDCONTROL ÉS FIFTYONE

A napszemüvegek palettáját két új stílusos, az olasz divatvilágot idéző modell színesíti majd: a Groundcontrol és FiftyOne. Mindkettő elérhető lesz a vadonat új Polar 3FX HDR lencsékkel is.

➜ GROUNDCONTROL LISTÁZÁSA
➜ FIFTYONE LISTÁZÁSA


 

ÚJ SZÍNEK

A következő szezonra nem csak új modellek érkeznek, de a meglevőekhez új színek, színkombinációk is. Így érkezik a TRALYX szemüvegből a Fire Red/ImpactX2 Photochromic Black, Pyombo/ImpactX2 Photochromic Black, valamint Blue Metal/Multilaser Ice, a RYDON szemüvegből a Fire Red/ImpactX2 Photochromic Black, Phantom/ImpactX Pure Grey, Graphite/Polar 3FX HDR Multilaser Red, Graphite/Polar 3FX HDR Multilaser Orange, Carbon/Polar 3FX HDR Multilaser Green a FOTONYK szemüvegből a Fire Red-Black Bumpers/ImpactX2 Photochromic Black, Black-Red Fluo Bumpers/Polar 3FX HDR Multilaser Red, Black-Lime Bumpers/Polar 3FX HDR Multilaser Green, Carbonium-Black Bumpers/Polar 3FX HDR Multilaser Orange, Black-Black Bumpers/Polar 3FX Grey Laser, Crystal Graphite-Mandarin Bumpers/Multilaser Red, Carbonium-Black/Multilaser Red, a STRATOLFY szemüvegből Pyombo/Photoclear, az AIRGRIP szemüvegből pedig Pyombo/Photoclear és Blue Metal/Multilaser Ice kombináció.


POLAR 3FX HDR LENCSÉK

Sokévnyi intenzív kutatás és fejlesztést követően megújul az eddigi Polar 3FX technológiánk! A HDR technológiával ellátott lencsék, az eddigi polarizáltakhoz hasonlóan, kiválóan csökkentik majd a fénycsillogásokat és fénytöréseket (a megfelelő UV-védelemről nem is beszélve), ezáltal redukálják a szemfáradását és növelik a komfortot és a kontrasztot. A Polar 3FX lencséket a HDR (high dynamic range) szűrővel kombinálva kiemelkedő vizuális látványt biztosítanak viselőjük számára, ezáltal összehasonlíthatatlan élményt nyújtva. A nagyobb tartósság és strapabírás érdekében ezen lencséket ellátták a forradalmi foltmentesítő és kopásgátló bevonattal is. Élesebb kép, kiemelkedő kontraszt és hihetetlen vizuális élmény, tartós kivitelben… ez a Polar 3FX HDR technológia.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


RYDON SPORT READERS

A látáskorrekcióval élők között sokan vannak olyanok, akiknek a sportolás során csak a kilométeróra-, GPS kijelző-, mobiltelefon-, vagy térkép leolvasása során lenne szükség a dioptria használatára, egyéb helyzetekben nem. Emiatt legtöbbjük sportolás közben vagy egyáltalán nem hord magánál megfelelő látásjavító eszközt(és hunyorogva próbálja leolvasni pld. a kilométerórát), vagy ezen tevékenységhez hátizsákból, zsebből előveszik az olvasószemüvegüket. Előbbi menetközben balesetveszélyes, utóbbi pedig nem túl kényelmes... A Rudy Project vadonat új Rydon Sport Readers kínálata viszont komfortos, stílusos és gyors megoldást nyújt ezen helyzetekre. Ennél a technológiánál előgyártott dioptriás Rydon lencsékről van szó, melyeknél a normál lencsék alsó részébe egy kisebb (kb 25×8 mm méretű) olvasó dioptriát integrálnak. Ezáltal a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosítanak olvasáshoz! Ezen megoldás a Smoke, Multilaser Ice és Multilaser Red lencsékben lesz elérhető, +1.50 - +2.00 - +2.50 dioptriákkal. Gyártási idő és várakozás nélkül, megfizethető áron sportdioptriás megoldás, ez a Rydon Sport Readers.

➜ TOVÁBBI RÉSZLETEK


 

CUSTOM OPTICAL DOCKS

Optikai fronton az egyedi szín-összeállításokat kedvelők számára lesz örömhír, hogy a magas dioptriatartomány alkalmazására kifejlesztett Optical Dock inzertünk jövő szezontól kezdve már nem csak szürke színben lesz elérhető, hanem választhatunk feketefehér, lime zöld és piros fluo színekből is!

OPTICAL DOCK MEGOLDÁS



2018-as újdonságaink illetve további termékeinket keresd partnereinknél, bemutatótermünkben illetve itt, a weboldalunkon.