Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

TÉGED VÁR A 100 000 FORINT ÉRTÉKŰ EPRONEX-HUNGARY CYCLING TEAM CSOMAGUNK

Rajongsz az Epronex csapatért? Szeretnél pár hivatalos cuccot tőlük? Mit szólnál egy közel 100 000 forint értékű EPRONEX-HUNGARY CYCLING TEAM csomaghoz?

 

Büszkék vagyunk, hogy 2023 után 2024-ben is technikai partnerként, termékeinkkel segíthetjük hazánk egyetlen kontinentális kerékpáros csapatát! Az EPRONEX-HUNGARY CYCLING TEAM versenyzői idén Rudy Project VENGER és NYTRON sisakokban, valamint ASTRAL és KELION szemüvegekben fognak versenyezni - természtesen, mint minden professzionális csapat a világon, ők is a széria-termékeket használnak!

 

 

ÉRTÉKES CSOMAG KÉT VÁLASZÉRT

Mindösszesen csak két helyes válaszra van szükséged, hogy esélyed legyen megnyerni a 100 000 forint értékű csomagunkat, melyben hazánk egyetlen kontinentális kerékpáros csapatának hivatalos rövidujjas mezét, kantáros nadrágját, rövidujjas kesztyűjét, tornazsákját, csősálját és kulacsát találod – a ruházat esetében a méret választható!

Szeretnéd Te a csomagot? Kattints és válaszold meg a kérdéseinket helyesen! 

IRÁNY A JÁTÉK

  

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A játékban való részvétellel elfogadod ezen játékszabályzatunkat!

A „TÉGED VÁR A 100 000 FORINT ÉRTÉKŰ EPRONEX-HUNGARY CYCLING TEAM CSOMAGUNK” játék kiírója és lebonyolítója a Rudy Project Magyarország / Eyeland Kft. (1138 Budapest, Népfürdő u. 35., Cg. 01-09-911929, adószám: 14537703-2-42) – innentől Szervező. A játék nyereményeit a Szervező biztosítja!

A játék időtartama 2024. február 12-25., majd sorsolás 2024. február 26. A sorsolás helyszíne a Rudy Project Bemutatóterem, mely során a Szervező csak egy nyertest húz ki, a játék keretében helyesen válaszolók közül – ehhez online véletlenszám generátort alkalmaz.

A nyeremény kizárólag személyesen, a Szervező bemutatótermében vehető át, a sorsolástól számított 45 napon belül! A nyeremény készpénzre nem váltható, de átruházható! Átvételkor a Szervező fényképet készít a nyertesről, mely fotót ezt követően megoszt a közösségi oldalain. Ha a nyertes nem jelentkezik a határidőn belül, új nyertes nem kerül kisorsolásra!

A Szervező a résztvevők számára elektronikus úton levelet küldhet – mely hírlevél szolgáltatást bármikor le lehet mondani, a levelek alján található „leiratkozom” gomb segítségével. A Szervező a nyertest elektronikus levél formájában értesíti – ha a sorsolás előtt a játékban részt vevő lemondja a hírlevél kiküldési szolgáltatást, a nyeremény kiértesítésére nincs lehetőség! A megadott személyes adatokat a Szervező bizalmasan kezeli, a MailerLite hírlevélküldő alkalmazás felhő-alapú adatbázisában tárolja, és illetékteleneknek nem adja át. A hírlevél szolgáltatás lemondása esetén a rendszer a játékban részt vevő adatait automatikusan törli az adatbázisból.