Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

WEBSHOPUNK ÉS BEMUTATÓTERMÜNK VÁLTOZATLAN NYITVA TARTÁSSAL VÁR - KORLÁTOZÁSOK TÁJÉKOZTATÓJA

ONLINE KÉNYELMES
ÉS BIZTONSÁGOS

A jelenlegi enyhébb korlátozások mellett Mi azon dolgozunk, hogy a lehető legkevésbé érezd korlátozva magadat, és a leggyorsabban és legkényelmesebben elérhesd termékeinket, melyek ha nem is könnyítik meg a pandémia átvészelését, viszont zavartalanabbá és biztonságosabbá teszik a aktivitásaidat,  melyek révén immunrendszerünk erősödik, ami pedig jó fegyver lehet a megbetegedésekkel szemben.


Nagy raktárkészletünkből weboldalunkon keresztül gyorsan, kényelmesen és bárhonnan tudsz rendelni, amit mi akár 24 órán belül és ingyenes kiszállítással házhoz visszük neked! Ha igénybe veszed kártyás fizetési módunkat is, akkor a terméket érintés mentesen veheted át a futártól! És ha még sem azt kaptad, amit szerettél volna, indoklás nélkül 14 napon belül visszavásároljuk a terméket - részletek itt olvashatók.


 

BEMUTATÓTERMÜNK ÉS
WEBSHOPUNK NYITVA,
ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐ

Bemutatótermünk az aktuálisan még életben levő korlátozások mellett nyitva tart - azaz egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat az üzlethelyiségünkben, szájat és orrot eltakaró maszk használatával. A Rudy Project teljes kínálatát megtaláljátok webshopunkban, melyek futárszolgálat segítségével akár 24-48 órán belül a megadott címre kiszállításra kerülnek! Ügyfélszolgálatunkat a megszokott nyitva tartási időben (hétfő 9-18, kedd-csütörtök 9-17, péntek 9-16 óra között) zavartalanul eléritek a különböző csatornákon keresztül (telefon: +36 1 327 0111, e-mail: info (kukac) rudyproject.hu, messenger, instagram dm). 

 


KÖSZÖNJÜK

Köszönjük mindenkinek az elmúlt lassan két év során mutatott sok-sok türelmet és alkalmazkodást, köszönjük a bizalmat és kitartást, amit ezen nehéz időszakban tanúsítotok felénk. Ez az időszak mindenki számára igazi próbatétel, de bízunk benne, hogy hamarosan visszaállhat minden a normál kerékvágásba... 

Vigyázzatok magatokra, sportoljatok sokat és közben figyeljetek a megfelelő szem- illetve fejvédelemre is!