Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

WEBSHOPUNK ÉS BEMUTATÓTERMÜNK VÁLTOZATLAN NYITVA TARTÁSSAL VÁR - KORLÁTOZÁSOK TÁJÉKOZTATÓJA

ONLINE KÉNYELMES
ÉS BIZTONSÁGOS

Hiába, hogy a pandémia immáron 1 éve életünk része, ismét újabb szigorítások és szabályzások léptek életbe. Mivel a szabadtéri, outdoor tevékenységek továbbra is megengedettek - hiszen a sportolás, testmozgás  révén immunrendszerünk erősödik, ami pedig jó fegyver lehet a megbetegedésekkel szemben - így Mi azon dolgozunk, hogy a korlátozások betartása mellett, a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben elérhesd termékeinket, melyek ha nem is könnyítik meg a pandémia átvészelését, viszont zavartalanabbá és biztonságosabbá teszik a sportolásodat.

Nagy raktárkészletünkből weboldalunkon keresztül gyorsan, kényelmesen és bárhonnan tudsz rendelni, amit mi akár 24 órán belül és ingyenes kiszállítással házhoz visszük neked! Ha igénybe veszed kártyás fizetési módunkat is, akkor a terméket érintés mentesen veheted át a futártól! És ha még sem azt kaptad, amit szerettél volna, indoklás nélkül 14 napon belül visszavásároljuk a terméket - részletek itt olvashatók.


 

BEMUTATÓTERMÜNK ÉS
WEBSHOPUNK NYITVA,
ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐ

Bemutatótermünk az aktuális korlátozások mellett is nyitva tart - azaz a szabályozásokat betartva, egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat az üzlethelyiségben, szigorúan szájat és orrot eltakaró maszk használatával. A Rudy Project teljes kínálatát megtaláljátok webshopunkban, melyek futárszolgálat segítségével akár 24-48 órán belül a megadott címre kiszállításra kerülnek! Ügyfélszolgálatunkat a megszokott nyitva tartási időben (hétfő 9-18, kedd-csütörtök 9-17, péntek 9-16 óra között) zavartalanul eléritek a különböző csatornákon keresztül (telefon: +36 1 327 0111, e-mail: info (kukac) rudyproject.hu, messenger, instagram dm). 

 


KÖSZÖNJÜK

Köszönjük mindenkinek a sok-sok türelmet és alkalmazkodást, köszönjük a bizalmat és kitartást, amit ezen nehéz időszakban tanúsítotok felénk. Ez az időszak mindenki számára igazi próbatétel, de bízunk benne, hogy hamarosan visszaállhat minden a normál kerékvágásba... 

Vigyázzatok magatokra, sportoljatok sokat és közben figyeljetek a megfelelő szem- illetve fejvédelemre is!