Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

HÍRLEVELEK

HÍRLEVELEK

ÜDVÖZLÜNK EGY KÜLÖNLEGES TAGSÁG KAPUJÁBAN

A cégünk által hazánkban képviselt, immáron több mint 30 éves olasz márka, a Rudy Project a kezdetek óta változatlan filozófia alapján tervezi és készíti termékeit: legyen minél komfortosabb és minél több védelmet nyújtó az a szemüveg vagy az a sisak, úgy, hogy nem csak a teljesen professzionális élsportolók, hanem a hétvégi harcosok által küldött visszajelzések alapján a lehető legfunkcionálisabb kivitelű legyen. Legyél akár már most Rudy Project tulajdonos, vagy akár csak olyan, aki egyelőre csak érdeklődik a termékeink iránt, most itt a lehetőség, hogy még több hasznos és értékes információkhoz juss!

Az alábbi linkre kattintva és adatlapunk kitöltésével VIP csoportunk tagja leszel, ahol hozzád hasonlóak vannak, akik első kézből szeretnének értesülni termék-újdonságainkról, akcióinkról, eseményeinkről! 

Természetesen bármikor kiléphetsz ebből a körből - ezen szándékod jelzését követen nem írunk többet neked! Lévén ez egy prémium termék különleges csoport-tagsága, adataidra kiemelten vigyázunk, illetékteleneknek számára nem adjuk ki.

Köszönjük bizalmadat és köszöntünk a csoportban!

 

KATTINTS A FELIRATKOZÁSHOZ