Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

PROTERA - AZ ALL MOUNTAIN, TRAIL ÉS ENDURO SISAK

Technológia, kényelem és funkcionális formatervezés kombinációja, kifejezetten mountain bike felhasználásra.A 2017/2018-as szezonban egy új korszak kezdődik a Rudy Projectnél. Bár eddig is fontos szempont volt az olasz gyártó designerei és mérnökei számára a termékek multisport felhasználhatósága – a szemüvegek és sisakok egyaránt alkalmasak voltak országúti- és terepkerékpározásra is – a sportágak fejlődésével és a felhasználók igényeinek változásával kialakultak olyan szegmensei a kerékpáros sportoknak, melyekben drasztikusan eltávolodtak a sportolói elvárások egymástól. Egy olyan piacvezető márka számára, mint a Rudy Project, ezen szempontokat figyelembe kell vennie és követnie kell. Éppen ezért megérkezett az első kifejezetten trail és all mountain terepkerékpározásra tervezett fejvédő, a Protera.


RENDKÍVÜLI SZELLŐZÉS
A szellőzés alapvető funkciója minden sisaknak. A megfelelő hő elvezetés és hűs fej érzet fontos szerepet tölt be a komfort és a teljesítmény terén. Éppen ezért a Rudy Project fejlesztői kiemelt figyelmet fordítanak a kiemelkedően jó szellőzés elérésére - mindamellett, hogy a sisak biztonsági tényezői nem romolhatnak, így lett megalkotva a Protera modellbe is beintegrált Flow Trough szellőzési rendszer.


AIRFRAME
A tavalyi évben a Boost 01 sisaknál bemutatkozott, a homlok-részbe integrált Airframe párnázás a Protera modellbe is bekerült. Az antibakteriális és gyorsan száradó Dry Foam és X-Static anyagok használatával, valamint a különleges kialakítása révén utolérhetetlen kényelmet biztosít viselője számára – kevésbé büdösödik és szárazabb érzést biztosít.


STRAP QUICK-CHANGE
Az új, felhasználóbarát és innovatív heveder-rögzítő rendszernek köszönhetően a sisak hevedere könnyen és gyorsan cserélhetővé vált. Egy egyszerű kattintással máris kényelmesen takaríthatóvá válik, vagy a különböző szín opciókból válogatva egyedivé varázsolható, illetve, ha elhasználódott lecserélhető a heveder. Ez az új rendszer jelenleg csak a Protera és Central modellekben érhető el.


SZUPER KÉNYELEM
A szivacsozás sarkalatos pontja egy sisaknak. Akármennyire is pici része a komplett terméknek, mivel ezek érintkeznek fejünkkel, kiemelkedő szerepet játszanak a kényelemben. A Rudy Project fejvédők mindegyikében, így a Protera modellben is, antibakteriális és jól száradó, puha, bőrbarát szivacsozásokat találsz, melyek könnyedén kivehetők, moshatók vagy cserélhetők.


KIEMELKEDŐ FEJVÉDELEM
A Protera is, mint minden Rudy Project sisak, az InMold technológiával készült, hogy a lehető legmasszívabb legyen – extra védelemként az egyedülálló Triple InMold-technológiával. Ennél a megoldásnál az EPS habot nem csak a külső részen fedi kemény polikarbonát héj, hanem belülről is, valamint hátul is! Mivel ez a modell terepkerékpározásra lett tervezve, az ilyen felhasználás során igényelt nagyobb tarkóvédelem miatt a sisak hátsó részének formája úgy lett kialakítva, hogy megfelelő védelmet biztosítson.


ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
méretek:
S-M (55-58cm), L (59-61cm)
tömeg: S-M 320 gramm, L 340 gramm
szabványok: CE/EN 1078, CPSC 12.03
szellőzőnyílások: 18 darab


- Triple InMold technológia
- RSR9 racsnis tarkórögzítés
- függőleges irányban három állásban állítható tarkórögzítés
- állítható és cserélhető napellenző/visor
- kifejezetten mountain bike felhasználásra tervezett forma
- Airframe homlok-rész
- Divider Pro csat
- 1 darab normál szivacsozás tartozéka
- 1 darab bogárhálós szivacsozás tartozéka
- 1 év garanciával
 

Fogyasztói ára:

39 900 Ft

 

KIEGÉSZÍTŐK
- bogárhálós szivacsozás
- normál szivacsozás
- RSR9 racsnis tarkórögzítő
- Divider Pro csat
- Fastex csat
- napellenző/visor (black, titanium, white, blue, lime fluo, red)
- heveder (black, lime, sky)
- napellenző/visor csavarok (aluminium, black)

Ezen termékek külön megvásárolhatók a Protera modellhez.


VÁLASSZ MEGFELELŐT!
Összefoglaltuk aktuális sisak-kínálatunkat, hogy lehetőséged legyen összehasonlítani a különböző modelljeinket, és a számodra legmegfelelőbbet válaszd. Ide kattintva nézheted meg összefoglalónkat.