Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

RIDE TO ZERO PROJEKT

Küldetés, közös érdekkel...

 

 

 

Környezetünk egészségesen tartása egyben a kulcsa a sportjaink játszóterének, azaz Földünk megóvásának. A RidetoZero az új Rudy Project filozófia, mely a cég minden mozdulatát meghatározza innentől. Cél a termékek, felhasznált anyagok, csomagolások, tervezések és logisztikai feladatok által okozott környezeti behatások minimalizálása. Tudjuk, hogy a radikális változások időbe kerülnek, és a környezeti lábnyom csökkentése kemény kihívás, de elhatároztuk és véghez visszük!

 

KIEMELKEDŐEN JÓ STRAPABÍRÁS

Minden Rudy Project termék extrém magas strapabírásra lett tervezve. A fejlett technológiák és speciális alapanyagok használata megnövelik a termékeink élettartamát - rendkívül jól ellenállnak az izzadtságnak, fagynak, hőnek, és a folyadékoknak. A kopó alkatrészek pótlásával szintén hozzájárulunk a termékeink élettartamának megnöveléséhez. Szembe menve a napjainkban széles körben elterjedt gyors piacgazdaságnak - "cseréld-másikra" kultúrának. 

 

 

 

SOKOLDALÚSÁG ÉS IDŐTÁLLÓ DIZÁJN

A sokoldalúság fontos sajátossága minden Rudy Project szemüvegnek. Köszönhetően a komfort- és biztonságnövelő tulajdonságoknak, valamint a fejlett lencsetechnológiáknak, szemüvegeink tökéletesen helytálnak a különböző sportágakban és helyzetekben egyaránt. A termékeink időtálló dizájnja révén pedig az olykor túl gyorsan tovatűnő trendektől függetlenül viselhetők.

 

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÉS NAPENERGIA

A Rudy Project elkötelezett a felelős hulladékgazdálkodás mellett. Programokat dolgoztunk ki és hajtottunk végre a hulladékképződés csökkentése és az újrahasznosítás mértékének folyamatos növelése érdekében. Például 2019-ben a cég által "termelt" hulladék 81%-a újrahasznosításra vagy nyersanyagba alakításra került - megfelelve ezzel a jelenlegi uniós szabályzásoknak. A trevizói gyárunk tetőjére szerelt napelemeknek köszönhetően pedig 43 000 kWh zöldenergiát termeltünk.

 

 

 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Első lépésként a szén-dioxid lábnyomunk csökkentésének érdekében csatlakoztunk a Treedom online platformhoz, és elkezdtük elültetni saját erdőnket Afrikában. Fákat adományoztunk Kamerunban, földművelő közösségeknek, fejlesztve az életszínvonal egy részét ezzel. 

 

FEDEZD FEL A RUDY PROJECT ERDŐT