Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

SISAKOK - FEJVÉDELEM ÉS KOMFORT

A fejlett technológia, rendkívüli kényelem, kis súly és kiemelkedő védelem kombinációi. Immáron több mint 30 éve, hogy a Rudy Project elkötelezett a minőség, technológia és innováció terén. Ennek megfelelően sisakjaink páratlan kényelmet, teljesítményt és fejvédelmet nyújtanak. Ha a modell igényli, tervezésekor a világ legjobb aerodinamikai fejlesztőit is bevonják, de az ipari formatervezők, mérnökök, és professzionális versenyzők is rengeteg órát dolgoznak a modellek végeleges kialakításán. 

 


HOGYAN VÁSÁROLJ | VISELD HELYESEN | SZABVÁNYOK | BIZTONSÁG | MIPS | HEXOCRUSH | RSR | SZELLŐZÉS | AIRFRAME | STRAP-QUICK-CHANGE | SZIVACSOZÁS | LÁTHATÓSÁGAERODINAMIKA | ZÉRÓ NYOMATÉKOPTIKAI PAJZS | HOGYAN TÁROLD? | HOGYAN TISZTÍTSD?2019-ES KÍNÁLAT | MELYIKET KINEK?


 

NE BRINGÁZZ FEJETLENÜL

Akármennyire is tudunk bringázni, akármennyire is vagyunk óvatosak, egy váratlan esemény során a fejünk az, melynek sérülése könnyedén bekövetkezhet, és az súlyos következményeket vonhat maga után. Bukósisak használatával viszont ezek kialakulása drasztikusan csökkenthető!

Hiába takarózunk a nem-tekerek-én-túl-gyorsan, a tudok-én-esni, vagy az ugyan-már-én-nem-esek-el mondatokkal, egy váratlan bukás, vagy baleset során nagy eséllyel fogunk fejsérülést szenvedni, mely kockázatot a fejvédő használata erősen csökkentheti. Már 20 km/h körüli sebesség is elég ahhoz, hogy nyakizmaink és reflexeink (melyek csak gyakorlati tapasztalat során alakulnak ki és fejlődnek) ne nyújtsanak megfelelő „védelmet”.

A koponyánkat, és azon belül is az agyunkat érő behatások nagyon súlyos következményekkel járhatnak, elégséges védelem híján. Becslések szerint 3 agyrázkódás vagy enyhe fejsérülés elszenvedése után már kialakulhat egy összetett akut szindróma, mely felelős lehet a depresszióért, öngyilkosságért, epilepsziáért, impotenciáért, Alzheimer- vagy Parkinson-kórért. De akár egy sérüléstől is lehet beszédzavar, hallás- vagy látáscsökkenés, koncentrációs vagy memóriazavar, mozgásprobléma, vagy akár érzelmi változás. Persze minden egyéntől függ, a statisztika csak az irányokat mutatja meg, nem teszi kötelezővé a következményeket. 

Ezek kialakulását, illetve az egyéb fejsérülések elszenvedésének lehetőségét csökkentik drasztikusan a jó fejvédők használata! Persze sisak és sisak között is sok különbség lehet. Hogy mire figyelj, és hogy a Rudy Project bukósisakokban milyen technológiák illetve megoldások rejlenek, alábbiakban olvashatsz.


 

HOGYAN VÁSÁROLJ SISAKOT

Ahhoz, hogy a bukósisak megfelelően védjen és ne legyen zavaró használat közben, elég három dologra odafigyelni vásárlás előtt!

 

ELSŐ TIPP - LEGYÉL TISZTÁBAN, MIRE FOGOD HASZNÁLNI
Vegyük számba, hol fogunk többet tekerni: városban-terepen-országúton? Ezek mindegyike más és más jellemzőkkel rendelkezik, így az ezen körülményekhez legideálisabb sisak is más és más. A városi felhasználásnál fontos szempont a zártság és nagy tarkóvédelem – mivel nagy erejű, síkfelületről érkező ütésekre számíthatunk főként. Terepen előnyt élveznek a napellenzős és bogárhálós modellek, valamint minél extrémebb bringázásra indulunk, annál nagyobb tarkóvédelemre is szükségünk lesz. Országúton suhanva pedig a szuperkönnyű, a lehető legjobb aerodinamikai tényezőkkel rendelkező sisakot részesítjük előnyben. 

 

MÁSODIK TIPP - A MEGFELELŐ MÉRETET VÁLASZD
Akárcsak ruháink, a sisakok is több méretben készülnek és akárcsak a ruháinkból, a sisakokból se vegyünk túl nagyot vagy túl kicsit. A túl kicsi nem fog a fejünkre menni (ne kapedliként hordjuk), a túl nagy pedig ráesik a fejünkre – egyik sem biztonságos! Méretezésük általában betűvel vannak jelölve (S, M, L, XL), de a betűk mögött a centiméterekben értendő tartományok is megtalálhatóak. Hogy megtudd, mekkora méretre van szükséged, fogj egy szabócentit vagy egy madzagot, és a homlokod közepénél körbe tekerve mérd le fejed kerületét.

 

HARMADIK TIPP - PRÓBÁLD FEL
Ahány ember, annyi fejforma – ahány sisak, annyi kaptafa. Éppen ezért nagyon fontos, hogy próbáljunk fel minél több modellt még vásárlás előtt! Ne köss kompromisszumot, mert több órás tekerés vége felé a kezdeti elviselem-érzés kellemetlen, a bringázás élményének és teljesítményed csökkenését előidéző érzéssé válik.


 

 

VISELD HELYESEN

Egy nem megfelelő méretű és helytelenül beállított fejvédő nem csak nem óvja meg fejünket egy sérüléstől, de akár továbbiakat is előidézhet. Így mindenképp fontos pár percet rászánni a beállításokra.

Számos általánosan elkövetett hiba van - a túl nagy- illetve túl kicsi méret választásától, a fejtetőre feltolt sisakig - melyeket pár perc odafigyeléssel elkerülhetsz. Ezekről és a helyes beállításokról itt olvashatsz bővebben.


 


SZABVÁNYOK

A Rudy Project sisakok számos különböző nemzetközi szabványnak is megfelelnek, így CE jelölés esetén a Council Directive 89/686/ECC és a European Technical Standard EN 1078 előírásainak, a CPSC jelölés esetén a U.S. Consumer Product Safety Commision előírásainak, míg az AS/NZS jelölés esetén pedig az Australian Standard AS/NZS 2063 előírásainak felel meg az adott modell (a pontos modell/szabvány megjelöléseket lásd lentebb).

Az olasz cég mérnökei számára igazi kihívás, hogy a sisakok ne csak a különböző szabványoknak feleljenek meg, de ezek mellett biztosítsák a kellő szellőzést és kényelmet is viselőjük számára, valamint a formai kialakítása megfeleljen az aktuális trendeknek és a sisak a felhasználási területén a lehető legjobbat nyújtsa!


 

 

SZÜKSÉGES FEJVÉDELEM

Bármelyik Rudy Project sisakot is veszed a kezedbe, biztos lehetsz abban, hogy annak tervezésekor a kiváló minőségű alapanyagokat az elvárható alapbiztonságot nyújtó technológiákkal ötvözték. A különböző modelljeink ezen alapokat fokozzák, melyek extra fejvédelmet és komfortot nyújtanak számodra. 

Napjainkban alapelvárás, hogy egy kerékpáros sisak InMold-technológiával készüljön - azaz a héj külső, kemény polikarbonát része a puha, poliuretán habbal össze legyen sütve, és ne ragasztva. A Rudy Project sisakok mindegyike ezen technológiával készül, sőt, egyes modellek dupla- és tripla InMold szerkezetű, hogy még nagyobb biztonságot nyújtsanak számodra. A normál EPS-hab megoldáson felül az olasz gyártó egyes modelljeiben megtaláljuk a Hexocrush-technológiával készült habot is, mely további és más fajta extra védelmet nyújt.

Az egyes modellek külső felületén látható műanyag betétek nem csak a dizájnt szolgálják. Az Impact Protection Grid (IPG) tulajdonképpen a hab-rétegbe beágyazott háló, melynek fő célja a sisak egyben tartása, még akkor is, ha az akkora ütés kap, amitől a hab és a külső héj ketté törik.  

A racsnis tarkórögzítés sem csak komfortnövelő részlet, hiszen a fejre szabott sisak nem mozdul el egy ütés esetén, ezáltal minden helyzetben biztosítja a védelmet. 


 

 

EXTRA VÉDELEM

Az InMold-technológia - mely során a kemény polikarbonát héj és a puha EPS habréteg össze van olvasztva - kiemelkedően erőssé teszi a bukósisakok szerkezetét, de a fizikai behatások során az agyunkra ható erőket nagy mértékben nem tudják elnyelni. Ezen feladatra fejlesztették ki a MIPS-rendszert. A MIPS-technológia, a nem közvetlen a fejtetőnkre érkező erők hatására az agyunkra ható erőket redukálja, és ezzel nagyban hozzájárul egy esetleges agysérülés elkerüléséhez. A MIPS révén, a fizikai behatás során, a sisak héjszerkezete egy extra rétegen minimálisan el tud fordulni fejünkön, mely mozgás energiaelnyeléssel jár.

Ezen megoldás utólag nem beszerelhető, így ha ilyen védelemmel ellátott sisakot szeretnél, előre ilyet kell választanod.


 

 

SPECIÁLIS HÉJSZERKEZET

A Rudy Project sisak-kínálatának zászlóshajóját, a Racemastert már a fejlett HexoCrush-technológia teszi kiemelkedően biztonságossá, melynek lelke a két különböző sűrűségű habból felépített habréteg.


A megoldásnak köszönhetően, a hexagonális csúcsos struktúra hatékonyan nyelni el az ütésekből eredő erőket. A HexoCrush-technológiával készült sisak nem csak könnyű, de garantáltan hatékonyabban csökkenti a fejünkre egy ütés során ható G-erőket, mint bármely más modell!


 

 

JÓL KEZELHETŐ TARKÓRÖGZÍTÉS

A Rudy Project sisakok híresek kényelmükről, amit az ergonómia tanulmányozásával, részletekbe menő tervezéssel, innovatív anyagfelhasználással és fejlett technológiákkal érnek el. A hosszú ideje folyamatosan fejlesztgetett R.S.R. racsnis tarkórögzítés egyike ezen komfortnövelő tényezőknek.

Kis tömeg, a fejet körbeölelő kialakítás és a menetközben is könnyedén, egy kézzel is állíthatóság jellemzi. Az R.S.R.7 kiviteltől felfele a tarkórögzítés függőelegesen is állítható 3 pozícióban, ezzel téve lehetővé, hogy a lehető legkényelmesebben rögzítsük fejünkön a sisakot!


 

 

KIVÁLÓ SZELLŐZÉS

Egy sisak kényelmét nem csak annak "kézzelfogható" komfortnövelő részei adják, hanem a kerékpározás közben tested által generált hő elvezetésének hatékonysága is ide tartozik! Minél jobb egy fejvédő szellőzése, annál jobban tartja fejedet szárazon és hűsen, ezáltal zavartalan marad a bringázás!

Köszönhetően a Rudy Project sisakok külső- és belső formai kialakításának, fejvédőink kiválóan szellőznek. A szellőzőnyílások és a belső -csatornák úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legtöbb levegő áramoljon úgy, hogy fejedről minél több hőt és párát szállítson el, melynek eredményeként hűs és száraz érzést nyújtanak számodra.


 

 

SZÁRAZ HOMLOK

A homlok-részbe integrált Airframe kialakítás célja, hogy a homlokunkkal érintkező párnázást a lehető legszárazabban tartsa használatközben. Ehhez a tervezők létrehoztak egy olyan alkatrészt, mely ezt a szivacsozást eltartja a sisak héj-részétől, ezáltal a szivacsozás és a sisak között folyamatosan áramolhat a levegő, mely szárítja azt.

A homlok-szivacsozás antibakteriális és gyorsan száradó Dry Foam és X-Static anyagok felhasználásával készült, melyeknek köszönhetően kevésbé büdösödik. Az Airframe-technológia jelenleg elérhető a Protera, CentralBoost 01, Boost PRO, Strym, Spectrum és Volantis, modellekben található meg.


 

 

HEVEDER CSERE KÖNNYEDÉN

Az új, felhasználóbarát és innovatív STRAP-QUICK-CHANGE heveder-rögzítő rendszernek köszönhetően a sisak hevedere könnyen és gyorsan cserélhetővé vált. Egy egyszerű kattintással máris kényelmesen takaríthatóvá válik, vagy a különböző szín opciókból válogatva egyedivé varázsolható, illetve, ha elhasználódott lecserélhető a heveder. 

A Quick-Strap-Change rendszer jelenleg elérhető Protera és Central modellekben - különböző színekben, akár utólag, külön is megvásárolható. 


 

 

CSERÉLHETŐ SZIVACSOZÁS

A Rudy Project sisakok magas minőségének egyik kulcsa a kivehető, mosható és cserélhető szivacsozás – hisz a fejvédők ezen része is koszolódik, beleizzadunk, és viselés közben kopnak is. Ráadásul a legtöbb modellhez két különböző kivitelű szivacsozás alaptartozék: egy normál és egy bogárhálós.

A szivacsozások külön is megvásárolhatók, így ha elhasználódott, csak kicseréled, és fejvédőd továbbra is kényelmesen tudod használni.


 

 

FELTŰNŐ SZÍNEK

Biztonságunkat nem csak a különböző sisakba épített technológiák biztosítják, hanem az igen feltűnő, rossz időjárási körülmények között is jól látható, fluo-színek és fényvisszaverő elemek alkalmazása is.

Fontos tudni, hogy az idő múlásával, a fluo-festést érő UV-sugárzástól az erőteljes szín elhalványulhat. Ezen elváltozás normális, nem tekinthető a termék gyártási hibájának és a sisak funkcióját nem befolyásolja!


 

 

FEJLETT AERODINAMIKA

Az aero fejvédők tervezésénél fontos szerepet kapott a legendás aerodinamikai guru, John Cobb. Szakértelme, hatalmas tapasztalata és különleges látásmódja, valamint a szélcsatornás tesztek során kialakított egyedi gerinc és tarkó formájuk révén a triatlon és időfutam szegmensek egyik legjobb sisakjai a Rudy Project aero modellek.

Az aero sisakok használatakor a lehető legkisebb légellenállás elérése a cél, miközben kellő szellőzést is biztosítani kell a fejünk számára. A Rudy Project fejlesztői éppen ezért a két elülső szellőzőnyílást úgy tervezték meg, hogy adott esetben félig, vagy akár teljes egészében le lehessen zárni. A két különböző - hálós és teli - kialakítású szellőzőnyílásfedél alaptartozéka a WING 57, BOOST PRO és BOOST 01 modelljeinknek.

A legnagyobb elismerés, hogy a Hawaiin megrendezésre kerülő IRONMAN világbajnokságon immáron majd egy évtizede minden évben a legtöbb versenyző által viselt aero sisak Rudy Project márkájú


 

 

ZÉRÓ NYOMATÉK

A forgatónyomaték létrejötte természetes "reakció", ha oldalirányú szél éri a sisakot, mely erő az elsődleges okozója a kerékpárosok nyakfájásának. Épp ezért aero-sisakjaink formájának tervezésekor nem csak a kiváló légellenállási-együttható elérése a cél, hanem ezen forgatónyomaték redukálása is. A különleges kialakításnak köszönhetően a Boost 01 és Boost PRO sisakjaink 65%-os nyaki terhelés csökkenést nyújtanak a hagyományos sisakokkal szemben!


 

 

OPTIKAI PAJZS

Egy sisak aerodinamikai együtthatói nem csak a jól megtervezett héjszerkezet illetve forma révén lesznek kiválóak. A légellenállási együtthatót nagyban javítja a sisakba illeszthető, arcunkat nagymértékben befedő optikai pajzs - mely egyben megvédik szemünk a káros UV-sugaraktól, és csökkentik a zavaró csillogásokat.

A Rudy Project fejlett polikarbonát lencsetechnológiáját ötvözték a komfortnövelő Flip-Up technológiával, így az optikai pajzsok felhajthatók. Ezen előtét lencsék jelenleg elérhetők a WING 57, BOOST PRO, BOOST 01 és VOLANTIS modellekben. 


 

 

HOGYAN TÁROLD HELYESEN?

Bringázás közben a sisakod vigyáz rád, illetve a fejedre, használaton kívül és szállítás közben pedig vigyázz rá te! A nem megfelelő tárolás drasztikuson lecsökkentheti kedvenc sisakod élettartamát, és az által nyújtott védelmet.
 
 
Összeszedtünk néhány hasznos praktikát, melyekre ha odafigyelsz, nem lehet gondod. Ide kattintva olvashatod el cikkünket a helyes sisaktárolásról.
 

 

 

HOGYAN TISZTÍTSD?

Bringázás közben, legyen szó akár országúti- vagy terepkerékpározásról, akarva-akaratlanul fejvédőnk bekoszolódik, beleizzadunk. A héjszerkezetre, állhevederekre és szivacsbetétekre tapadt izzadtság, illetve az abban levő só és savak nincsenek jó hatással sem a szövetekre, sem a poliuretán habra. A koszos felületen könnyebben megtapadnak a baktériumok is. De miért tekernél izzadtságszagú, baktériumtenyészetes, sókirakódásos, piszkos sisakban, ha a többi ruházatod is tiszta, kellemes illatú?

Ide kattintva elolvashatod praktikáinkat, melyek útmutatót adnak a sisak tisztán tartásához. 


 

 

 

2019 MODELL KÍNÁLAT


 

AERO

WING 57

A leggyorsabb és legaerodinamikusabb triatlon- és időfutamsisak a világon, melynek megtervezésében az aerodinamika guruja, az amerikai John Cobb is részt vett.

KINEK AJÁNLJUK
időfutam-, triatlon- és teljesítményorientált országúti versenyzők számára

MÉRET OPCIÓK 
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK/LIME, BLACK/YELLOW FLUO, RED FLUO/WHITE
kattints a listázáshoz


BOOST PRO

A Boost 01 modell tovább fejlesztett változata, melynél csak az aerodinamikai együtthatók csökkentése volt a fő cél. A hagyományos országúti sisakokhoz képest kb. 18%-kal alacsonyabb légellenállással rendelkezik.

KINEK AJÁNLJUK
időfutam-, triatlon- és teljesítményorientált országúti versenyzők számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK/WHITE, GOLD
kattints a listázáshoz


BOOST 01

Egy ízig-vérig aerodinamikai műremek, egyedülálló és funkcionális dizájnnal - hagyományos országúti sisakokhoz képest kb. 12%-kal alacsonyabb légellenállással.

KINEK AJÁNLJUK
időfutam-, triatlon- és teljesítményorientált országúti versenyzők számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK/WHITE, GOLD, WHITE/GRAPHITE, WHITE/RED FLUO, YELLOW FLUO/BLACK

kattints a listázásához

 

  


ROAD / MTB

RACEMASTER
Innovatív biztonságnövelő technológiával ellátott sisak, mely kifejezetten versenyzésre lett tervezve.

KINEK AJÁNLJUK
teljesítményorientált országúti és XC terepkerékpárosok számára, az XS-méretnek köszönhetően akár gyermekeknek is!

MÉRET OPCIÓK
XS (51-55 CM), S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK, WHITE, BLACK/RED, GOLD/BLUE/RED, YELLOW FLUO/BLACK
kattints a listázáshoz


SPECTRUM
Kifejezetten versenyzésre tervezett sisakunk, mely a teljesítményorientáltsága mellett komfortos is.

KINEK AJÁNLJUK
teljesítményorientált 
országúti kerékpárosok számára

MÉRET OPCIÓK
S (51-55 CM), M (55-59 CM), L (59-62 CM)

SZÍN OPCIÓK 
LEAD/TURQUOISE/BLACK, RED/BLACK, TITANIUM, WHITE/BLACK, YELLOW FLUO/BLACK
kattints a listázáshoz


VOLANTIS
Aerodinamikai teljesítmény és funkcionalitás jellemzi ezt a modellünket, melynek kialakításánál nem csak a minimális légellenállás elérése volt a cél, de a komfort maximális megtartása is. Kombinálható a mágneses, felhajtható előtét lencsénkkel is.

KINEK AJÁNLJUK
teljesítményorientált hobbista és 
profi időfutam- és triatlonista kerékpárosok számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK 
BLACK, BLACK/RED, WHITE/BLACK, YELLOW FLUO/BLACK
kattints a listázáshoz


STERLING PLUS
A komfortja és stílusa miatt népszerű Sterling modell tovább fejlesztett változata, a megszokott tulajdonságokkal, trendibb részletekkel.

KINEK AJÁNLJUK
teljesítményorientált hobbista és 
profi országúti- és XC terepkerékpárosok számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK 
BLACK/TITANIUM, BLUE/WHITE, GOLD/BLACK, RED/BLACK, TITANIUM/LIME FLUO, WHITE/BLACK, YELLOW FLUO/BLACK
kattints a listázáshoz


PROTERA
A Rudy Project első, kifejezetten trail illetve all mountain vagy könnyed enduro kerékpározásra tervezett bukósisakja, megnövelt tarkóvédelemmel és tripla InMold-technológiával.

KINEK AJÁNLJUK
teljesítményorientált hobbista és 
profi trail- valamint all mountain/enduro terepkerékpárosok számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK 
BLACK/ANTHRACITE, BLUE CAMO/YELLOW FLUO, BLUE/ORANGE, GREEN CAMO/ORANGE, LIME FLUO/BLACK, RED/BLACK, TITANIUM/BLACK, WHITE/BLAC K
kattints a listázáshoz


AIRSTORM
Egy sisak, melynek tervezésekor az ergonómia, a szellőzés, a fejvédelem és a multisport felhasználhatóság kimaxolása volt a cél.

KINEK AJÁNLJUK
hobbista vagy akár 
profi országúti- és XC/TÚRA terepkerékpárosok számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK 
BLACK, BLUE NAVY, BLUE/TITANIUM CAMO, FIRE RED, OLIVE GREEN/ORANGE CAMO, RED/BLACK CAMO, TITANIUM/YELLOW FLUO CAMO, WHITE, YELLOW FLUO
kattints a listázáshoz


STRYM
Trendi forma, vagány színek és fejlett technológiák egy kiváló ár-érték arányú sisakban.

KINEK AJÁNLJUK
hobbista illetve haladó 
országúti kerékpárosok számára

MÉRET OPCIÓK
S-M (55-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK, BLACK/PINK, BLUE NAVY, BLUE/ORANGE, DARK GREY, RED, WHITE, YELLOW FLUO
kattints a listázáshoz


CENTRAL
Elegáns és stílusos, de mindenek előtt biztonságos, kifejezetten városi használatra tervezett sisakunk.

KINEK AJÁNLJUK
városban ingázáshoz

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK, BROWN SKY, NIGHT BLUE, OLIVE GREEN, WHITE
kattints a listázáshoz


RUSH
Szuperkönnyű és rendkívül jól szellőző sisakunk, mely kiemelkedően jó ár-érték arányával hódít.

KINEK AJÁNLJUK
kezdő illetve hobbista országúti- és XC/TÚRA terepkerékpárosok számára, S-mérete révén akár gyermekeknek is!

MÉRET OPCIÓK
S (51-55 CM), M (54-58 CM), L (59-62 CM)

SZÍN OPCIÓK
WHITE/SILVER, BLACK/TITANIUM, GREY/TITANIUM, RED/BLACK, YELLOW FLUO/BLACK, PINK FLUO/BLACK
kattints a listázáshoz


ZUMY
A korábbi ZUMA, illetve ZUMAX modellek fejlődésének újabb lépése. Fejlett technológiai és tervezési háttér áll ezen elérhető árú sisakunk mögött is. 

KINEK AJÁNLJUK
kezdő bringások és a kerékpározással ismerkedők számára, könnyed országúti vagy trekking kerékpározáshoz

MÉRET OPCIÓK
S-M (54-58 CM), L (59-61 CM)

SZÍN OPCIÓK
BLACK, RED, WHITE, YELLOW FLUO
kattints a listázáshoz


ROCKY
A fejvédelem nem kor-függő - a Rocky modell kifejezetten gyermekeknek lett kifejlesztve, mely sportos, kényelmes, könnyű és megfelelő fejvédelmet biztosít a kicsik számára.

KINEK AJÁNLJUK
minden bringázni vágyó gyermek számára

MÉRET OPCIÓK
S (48-54 CM), M (52-57 CM)

SZÍN OPCIÓK 
BLACK/RED, BLUE, BLUE/ORANGE, PINK, PURPLE/WHITE, RED
kattints a listázáshoz