Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

FUTÁSRA TERVEZETT SZEMÜVEGEK - FUSS TÁVOLABB KÖNNYEBBEN ÉS ÉLVEZETESEBBEN

Sportszemüvegeink tervezésénél elsődleges szempont, hogy bármely sportágban való felhasználása során a lehető legtöbb kényelmet és szemvédelmet biztosítsa. Ám vannak olyan sportágak, melyeknél egyedileg specifikált modellekre van szükségünk a tökéletesség eléréséhez.

 

 

Professzionális futókkal végzett intenzív tesztelés során, illetve a több mint 30 éves, a sportszemüvegek gyártásban megszerzett tapasztalattal a hátunk mögött megalkottuk a kifejezetten futáshoz optimalizált szemüvegeinket, melyek még magasabbra emelik a komfort és szemvédelem szintjét – legyen szó akár terepen, vagy sík talajon való futásról illetve kocogásról.

Ezen modellek keretei is természetesen a rendkívül rugalmas és erős, valamint szuper könnyű Grilamid alapanyagból készülnek, szárvégeiken illetve orrnyergeiken nedvességre is tapadó gumírozásokkal, arcformádra alakítható kialakítással. Amitől igazán futásra specifikáltak, az a rendkívüli szellőzés illetve a mély lencsék.

MÉLYEBB ÉS

KONTRASZTOSÍTÓ

LENCSÉK

A felmérések és tesztek során arra jutottak fejlesztőink, hogy a futók számára kiemelten fontos a nagyon széles és mély látómező, melyek garantálják a zavartalan és a lehető legnagyobb területen biztosított látást. Ezen információk alapján a kifejezetten futásra tervezett lencséink szélesek, és extra mélyek, melyek védik szemeidet az időjárási elemekkel és káros sugarakkal szemben. Formai kialakításuk mellett fontos színezésük is, melyek segítségével jobban láthatod a talaj egyenetlenségeit és csökkenthetik a zavaró fényeket - ezen igényeknek lencsekínálatunkból az alábbi típusok felelnek meg legjobban:

IMPACTX2
PHOTOCHROMIC RED

Fényre sötétedő tulajdonsága révén kiválóan használható minden időjárási körülmény során, a piros alapszíne pedig kontraszt növelő hatású, ami terepen előnyös. Garantáltan törhetetlen alapanyaga maximális szemvédelmet biztosít.

  • fényáteresztés: 17-76%
  • szűrőkategória: 1-3
  • UV-védelem: UV400
  • alapanyag: törhetetlen NXT

MULTILASER
ORANGE

Színezése mind aszfalton, mind terepen előnyös, kiemeli a terep egyenetlenségeit. Sötét tónusa révén kifejezetten erős és gyenge napsütésben használható. Fém-oxidos külső bevonata pedig hatékonyan redukálja a zavaró szúró fényeket.

  • fényáteresztés: 18,1%
  • szűrőkategória: 3
  • UV-védelem: UV400
  • alapanyag: polikarbonát

 

 

 

ERGONÓMIKUS

FORMA ÉS KOMFORT

Nem csak a futásra, de minden más sportra tervezett szemüveg esetében alapvető elvárás az ergonómikus kialakítás. Viszont két egyforma fejforma nem létezik, így igen nagy kihívás elé állítja a fejlesztőket a lehető legjobb komfort elérése. A Rudy Project futásra specifikált sportszemüvegei éppen ezért kétféle ergonómiai kialakítást kínálnak: a CUTLINE, RYDON, TRALYX illetve TRALYX SLIM, valamint KEYBLADE modellek szárvégei állíthatók, így a megfelelő formára és irányba hajlítással elérhető a kívánt kényelem. A PROPULSE modell szára követi az átlagos koponya formáját, és a rugalmas, párnázott kialakítása révén, természetes hatású illeszkedéssel, mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül kompenzálja formai eltéréseket.

 

MAXIMÁLIS

SZELLŐZÉS

Futásra tervezett modelljeink lencséi hatalmas szellőzőnyílásokkal rendelkeznek, melyek segítségével a lencse belső felülete folyamatosan párásodásmentes marad - így például a RYDON RUNNING illetve a KEYBLADE RUNNING modelleknél. A TRALYX és a PROPULSE modelljeink keretében és szárában további extra nyílások is kialakításra kerültek, melyek extrém kis légmozgás mellett is kellő szellőzést biztosítanak. A CUTLINE szemüveg keret nélküli kialakítása pedig a lehető legjobban akadálymentesített szellőzést kínálja.

 FUTÁS SPECIFIKUS

MODELLEINK

CUTLINE

Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a Cutline igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának méltó következő lépése.

 

RÉSZLETEK

 

TRALYX //SLIM

30 évnyi, a sportszemüvegek tervezésében és gyártásában megszerzett tapasztalatok esszenciája összpontosul ebben a szemüvegben - ultrakönnyű keret, a PowerFlow technológia révén utolérhetetlen szellőzés, rendkívüli kényelem és szemvédelem, Rudy Project minőségben. Személyre szabható.

 

RÉSZLETEK

PROPULSE

Az ultrakönnyű keret, valamint a teljesen fejet körbefogó geometria révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt. Különleges, mély kialakítású, prémium minőségű lencséi révén kiemelkedő szemvédelmet és zavartalan látást biztosít, miközben a hatalmas szellőzőnyílások révén kellő levegő áramlik be. Személyre szabható!

 

RÉSZLETEK

 

RYDON RUNNING

A Rydon klasszikus formája mögött fejlett komfort- és biztonságnövelő technológiák, és számos dioptriázhatósági megoldások, valamint személyre szabhatóság rejlik, melyek révén az egyik legnépszerűbb és legszélesebb felhasználási körben használt modellünk. Legendás modellünk a vadonat új, futás specifikus lencséivel még sokoldalúbbá vált. Személyre szabható!

 

RÉSZLETEK

 

KEYBLADE RUNNING

A Keyblade szemüveg még magasabb szintre emeli a kényelmet: kombinálva az egyedülálló, saját fejlesztésű Vent Controller és a Vertical Power Flow szellőzési rendszereinket, megalkottuk a valaha volt leghatékonyabb szellőzést – biztosítva a tökéletes párásodás mentességet és a mindig komfortos érzetet. A személyre szabható, könnyen arcra alakítható orrnyereg és szárvégek, az ultrakönnyű és rendkívül erős Grilamid kerete, valamint a prémium minőségű lencséi pedig tovább növeli a kényelmedet és a szemvédelmedet!

 

RÉSZLETEK

   

 

 

A LÁTÁSKORREKCIÓ

SEM AKADÁLY

5 különböző dioptriás megoldást kínálunk, így látáskorrekció igénye esetében sem kell lemondanod a sportszemüvegek által nyújtott szemvédelemről és kényelemről! Sportdioptriás megoldásainkról itt olvashatsz bővebben!