Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

RYDON - KLASSZIKUS, MEGUNHATATLAN, SOKOLDALÚ

Ismerd meg az egyik legrégebben katalógusunkban szereplő sportszemüvegünket, illetve népszerűségének titkát. Íme a RYDON modell!


 

A LEGENDA

Immáron több mint 10 éve már, hogy a Rudy Project RYDON sportszemüveg először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Időközben ezen legendás modellünket picit újraformálták, finom, és alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett!


KÉNYELEM ÉS
SZEMVÉDELEM

A Safety Project keretében kialakított rejtett csuklópántok, a rendkívül rugalmas, erős és ultrakönnyű Grilamid alapanyagú keretközéprész, a szuper erős Kinetyum alapanyagú szárak, a magas bázisgörbületű keret-kialakítás, a cserélhető alkatrészek és lencsék, a folyamatos páramentesítő légáramlás a lencse és a szem között, a nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és orrnyergen, a kézzel könnyedén arcra alakítható/állítható szárvégek és orrnyereg, valamint a számos dioptriás megoldás lehetősége teszik ezt a modellt kiemelkedően jó szemvédelemmel és kényelemmel rendelkező szemüveggé... EGYEDI, MINT TE
SZÁMOS KERET SZÍN, RENGETEG LENCSETÍPUS
ÉS TUCATNYI CUSTOM KIT

A Rydon modellnél érhető el a legtöbb keretszín (név szerint Fire Red, Carbonium, Frozen Ash, White Carbonium, Carbon, Black fényes és matt kivitelben, Crystal, White, Graphite, Silver), a legtöbb lencsetípus (az alap típusoktól a fényre sötétedő és törhetetlen lencsékig, a speciális kiviteleken át) és a legtöbb Custom Kit (Black, Yellow, Red, Orange, Pink, Blue, Grey, White, Yellow Fluo, Red FLuo, Lime és Azur színekben szár- és orrgumi plusz szárlogó egy csomagban). Ez a sportszemüveg pont olyan tud lenni, mint Te! Egyedi, vagy változatos, vagy színes, vagy visszafogott...
 

TECHNOLÓGIÁKRÓL BŐVEBBEN

 


 

 

KESKENY ARCÚAKNAK
VADONAT ÚJ SLIM-KIVITEL

 

Ha arcformád és arcméreted kisebb az átlagosnál, az új SLIM-változatot neked tervezték! A normál RYDON szemüveghez képest 6 milliméterrel keskenyebb lett a keret, illetve a 71×41 mm helyett csak 66×40 mm a lencsék befoglaló mérete. Ideális választás hölgyeknek, kisebb fejű férfiaknak és gyermekeknek!

 

RYDON SLIM MODELLEK


 

FUTÁS SPECIFIKUSAN

Sportszemüvegeink tervezésénél elsődleges szempont, hogy bármely sportágban való felhasználása során a lehető legtöbb kényelmet és szemvédelmet biztosítsa. Ám vannak olyan sportágak, melyeknél egyedileg specifikált modellekre van szükségünk a tökéletesség eléréséhez. 

A felmérések és tesztek során arra jutottak fejlesztőink, hogy a futók számára kiemelten fontos a nagyon széles és mély látómező, melyek garantálják a zavartalan és a lehető legnagyobb területen biztosított látást. Ezen információk alapján a kifejezetten futásra tervezett lencséink szélesek, és extra mélyek, melyek védik szemeidet az időjárási elemekkel és káros sugarakkal szemben. A legendás modellnél is elérhető ezen futás specifikus lencse-változat - ImpactX2 Photochromic Red és Multilaser Orange színekben.

 

 


LÁTÁSJAVÍTÁS
A TE IGÉNYED SZERINT

RX INSERT / RX DIRECTCLIPS / RX OPTICALDOCK / RX DIRECT / RX SPORTREADERS


A Rudy Project piacvezető a sportdioptriázás terén, miután lassan 20 éve fejleszti a különböző megoldásait. Ezek után nem meglepő, hogy a Rydon modell 5 különböző sportdioptriás megoldással dioptriázható, ezáltal könnyedén választhatod ki a saját igényeidnek legmegfelelőbbet! 

 

DIOPTRIÁS MEGOLDÁSOKRÓL BŐVEBBEN

 


 

LENCSÉK MINDEN HELYZETRE
FÉNYRE SÖTÉTEDŐ / POLARIZÁLT / LASER / SPECIÁLIS


A cserélhető lencse-rendszernek és a széles típus-kínálatnak köszönhetően, legyen szó bármilyen időjárásról vagy körülményről, könnyedén megtalálod a legmegfelelőbb lencsét a Rydonhoz. Ha nem szereted cserélgetni, válaszd a fényre sötétedő és garantáltan törhetetlen ImpactX2 lencsecsaládot, mely lencsék akár 9-74% fényáteresztési munkatartományt is nyújthatnak így minden időjárási körülményhez ideálisak! Vízpartra, vízre, havas körülményekhez pedig a modern polarizációs technológiát rejtő Polar3FX lencséink nyújtják a legjobb vizuális élményt! De találsz speciális lencséket magashegyi túrázáshoz, golfhoz, vagy épp csak a tengerparti nyaraláshoz.
 

I M P A C T X 2  LENCSÉK

Egy lencse mindenek felett. A lencse ami garantáltan törhetetlen, és akár víztisztából mély feketébe sötétedik, ezáltal minden napszakban és időjárási körülményben használható! 

-

➜ P O L A R 3 F X  LENCSÉK

Rendkívüli vizuális élmény! A polarizációs technológia révén kiválóan csökkentik a fénycsillogásokat és fénytöréseket, a HDR-technológia révén pedig kimagasló színkontrasztot nyújt! 


MINDEN RYDON LENCSE

MINDEN RYDON SLIM LENCSE

 


MEGÚJULT RYDON ÉS VADONAT ÚJ RYDON SLIM SPORTSZEMÜVEGEK


Válassz egyet a kínálatunkból, és élvezd a több mint 30 éves gyártó egyik legendás modelljének minden előnyét - 2 év garanciával, ajándék keménytokkal és mikroszálas zsákkal! A jelenleg elérhető modelleket megtalálod lejjebb görgetve.