Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

SINTRYX - INNOVATÍV TELIKERETES SZEMÜVEG

Innovatív megoldások, előremutató formatervezés, rendkívüli kényelem – kifejezetten mountain bike felhasználásra.

 

 

A 2017/2018-as szezonban egy új korszak kezdődik a Rudy Projectnél. Bár eddig is fontos szempont volt az olasz gyártó designerei és mérnökei számára a termékek multisport felhasználhatósága – a szemüvegek és sisakok egyaránt alkalmasak voltak országúti- és terepkerékpározásra is – a sportágak fejlődésével és a felhasználók igényeinek változásával kialakultak olyan szegmensei a kerékpáros sportoknak, melyekben drasztikusan eltávolodtak a sportolói elvárások egymástól. Egy olyan piacvezető márka számára, mint a Rudy Project, ezen szempontokat figyelembe kell vennie és követnie kell. Ezen igények kielégítéséhez érkezik a terepkerékpározásra tervezett Sintryx sportszemüveg.


PUSH RELEASE
A Sintryx modellben debütál vadonat új lencsecsere-rendszerünk, a Push Release. A telikeretes modell lencséjének cseréjét megkönnyíti és felgyorsítja a keret középrészének ketté bontása, amit egy gomb megnyomásával oldhatunk. Egyszerű, hatékony és megbízható megoldás!


RENDKÍVÜLI SZELLŐZÉS
A PowerFlow szellőzési rendszert a szél formázta és hozta létre ezt a vadonat új geometriai kialakítást. A rendszernek köszönhetően a szemvédelme és a szemüveg aerodinamikai tényezői változatlanak maradnak, miközben a lencsén, kereten és száron kialakított nyílásokon át kellő friss levegő áramlik be, és a párásabb időjárás, illetve kisebb légmozgás során is biztosított a kellő szellőzés.


KIEMELKEDŐ SZEM- ÉS ARCVÉDELEM
8-as bázisgörbületű, tűéles látást, nagy szélvédelmet és látómezőt biztosító lencséi között természetesen megtalálhatók a világ legfejlettebb lencse technológiájával készülő garantáltan törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX2-modellek, valamint a szintén újdonságnak számító rendkívüli kontrasztot és vizuális élményt nyújtó Polar3FX HDR-család is. Ismerd meg jobban az ImpactX2- és a Polar3FX HDR-technológiát: kattints ide!

 

Arcunk védelme érdekében ezen sportszemüveg is a Grilamid nevű ötvözetből készült, mely mindamellett, hogy nagyon könnyű, összetevői révén rendkívül erős és rugalmas. Ezáltal a fizikai behatások során a szemüveg inkább hajlik, görbül, mint sem hogy eltörjön!


SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG
Mivel nincs két egyforma arcforma, nincs két egyforma orrnyereg vagy épp fültő-magasság, egy- vagy kétféle orrnyereg illetve szárvég beállítás nem lehet kényelmes viselet mindenki számára. Éppen ezért a Rudy Project évtizedekkel ezelőtt egy különleges kialakítással lehetővé tette, hogy sportszemüvegeinek orrnyerge és szárvégei minden irányba hajlíthatók, és így a viselő arcára szabhatók.


ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI

tömeg: 30 gramm
szárhossz: 136 mm
lencse méret: 46×44 mm
keret bázisgörbülete: 8

- rugalmas és erős Grilamid keret
- állítható orrnyereg és szárvégek
- szellőző Adaptive Tips™ szárvégek
- nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és az orrnyergen
- cserélhető lencsék
- cserélhető alkatrészek
- keretbe és lencsébe integrált szellőzési rendszer
- dioptriázható
- keménytok tartozéka
- mikroszálas zsák tartozéka
- 2 év garanciával

 

SZÍNVARIÁCIÓK

ImpactX-lencsével


Carbonium / ImpactX2 Photochromic Red
MUTASD!

White / ImpactX2 Photochromic Black
MUTASD!

Ice Graphite / ImpactX2 Photochromic Black
MUTASD!

Fire Red / ImpactX2 Photochromic Black
MUTASD!


Fogyasztói ára:

54 900 forinttólPolar3FX //HDR-lencsével


Carbonium / Polar 3FX HDR Multilaser Red
MUTASD!

Ice Graphite / Polar 3FX HDR Multilaser Green
MUTASD!

Black / Polar 3FX HDR Multilaser Orange
MUTASD!

Yellow Fluo / Polar 3FX HDR Multilaser Orange
MUTASD!

Black / Polar 3FX Grey Laser
MUTASD!
 


Fogyasztói ára:

59 900 forinttólRP Optics-lencsével


Fire Red / Smoke
MUTASD!

Black / Smoke
MUTASD!

Azur / Smoke
MUTASD!


Black / Multi
laser Orange +2 lencse
MUTASD!


Fogyasztói ár:

39 900 forinttólDIOPTRIÁZHATÓSÁG

A Sintryx modellt 2 módon dioptriázhatod: az RX INSERT és az RX DIRECT megoldásokkal. Ezen megoldások különböző dioptriatartományokat és felhasználási köröket biztosítanak.

Az INSERT könnyű, gyors és pénztárcabarát legyárthatóságot nyújt, kicsit szűkebb periférikus látómezővel, nagyjából -8.00 - +7.00 dioptriatartományban*.

A világ legfejlettebb lencsetechnológiájával készülő, akár fényre sötétedő és törhetetlen alapanyagból készülő, prizmakompenzált, akár multifokális kivitelű DIRECT megoldás -3.25 - +2.50 dioptriatartományban alkalmazható*.

 

*A megjelölt dioptriatartomány csak tájékoztató jellegű, mely össztörőben értendő (dioptria + cilinder) és erősen függ a pupillatávolságtól. Éppen ezért minden esetben kérd kollégáink szakvéleményét!

A Rudy Project által kínált különböző dioptriás megoldásokról bővebben itt olvashatsz.