Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

SPINAIR - A TELJESÍTMÉNY INSPIRÁLTA, A TRENDEK FORMÁZTÁK

Bemutatkozik a legújabb szemüveg-kategóriánk, az Active Lifestyle, melyben rögtön három modell is érkezik!

Egyre többen keresnek olyan szemüveget, amit főként a hétköznapok során viselne, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is hordaná. Erre nem a legjobb választás a hagyományos napszemüveg, hiszen a keret-kialakításuk, a gumírozás hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálnak és nem olyan biztonságosak, mint egy sportkeret.

 

A teljesen új SPINAIR-család a Rudy Project újabb mérföldköve, mellyel bemutatkozik az Active Lifestyle-kategória. A stílusos, vagány napszemüvegek teljesítmény-orientált tulajdonságokkal rendelkeznek, növelve így a komfortunkat és a szemünk védelmét mind a hétköznapok és mind a sportolások során is.

 

Válaszként a kialakuló trendekre, a SPINAIR 56 és 57 nevű modelljeink puha, nedvességre is tapadó gumírozású orrnyergeket, valamint állítható és szintén nedvességre is tapadó szárgumikat kaptak, hogy egy napszemüvegtől soha nem tapasztalt komfortot és személyre szabhatóságot nyújtsanak. Míg a SPINAIR 58 változatban még több teljesítmény orientált tulajdonság került: állítható, nedvességre is tapadó gumírozású orrnyerget és szárvégeket kapott.

 

Minden SPINAIR modell rendkívüli szemvédelmet és tökéletes, zavartalan látást biztosít viselője számára, köszönhetően a kiváló minőségű lencséknek, melyek között megtaláljuk a lélegzetelállító vizuális élményt nyújtó Polar 3FX HDR változatokat is. A Polar 3FX HDR lencsék egyszerre kombinálják a Rudy Project utolérhetetlen polarizációs technológiáját, mely csökkentheti a zavaró és fárasztó csillogásokat és fénytöréseket, valamint a színkiemelő HDR-technológiát.