Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

SPINAIR - A TELJESÍTMÉNY INSPIRÁLTA, A TRENDEK FORMÁZTÁK

Friss, trendi és sokoldalú... íme az Active Lifestyle kategória SPINAIR-családja.

 

ÚJ IGÉNYEK,

ÚJ KATEGÓRIA

Egyre többen keresnek olyan szemüveget, amit főként a hétköznapok során viselne, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is hordaná. Erre nem a legjobb választás a hagyományos napszemüveg, hiszen a keret-kialakításuk, a gumírozás hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálnak és nem olyan biztonságosak, mint egy sportkeret. SPINAIR-család a Rudy Project újabb mérföldköve, mellyel bemutatkozik az Active Lifestyle-kategória.

 

NEDVESSÉGRE IS
TAPADÓ GUMÍROZÁSOK

A stílusos, vagány napszemüvegek teljesítmény-orientált tulajdonságokkal rendelkeznek, növelve így a komfortunkat és a szemünk védelmét mind a hétköznapok és mind a sportolások során is. Rugalmas és strapabíró Grilamid alapanyagú kerete nedvességre is tapadó gumírozásokat kapott, melyek minden helyzetben, izzadt bőrön is stabilan arcunkon tartják a keretet.

A Spinair-modellek szárvégei - a Spinair 58 orrnyerge is - állíthatók, így fokozva a kényelmet és a stabil helyzetet!

 

KÜLÖNBÖZŐ

FORMÁKBAN

A SPINAIR-család 4 különböző formában érhető el, így könnyedén megtalálhatod a saját ízlésednek megfelelőt. A SPINAIR 56, 57 és 59 modellek puha, nedvességre is tapadó gumírozású, cserélhető (a szemüvegekhez rögtön két különböző méretű érkezik a dobozban) orrnyergeket, valamint állítható és szintén nedvességre is tapadó szárgumikat kaptak. A SPINAIR 58 változatnál még az orrnyereg is állítható, így nyújtva még több komfortot.

 

 

PRÉMIUM

LENCSÉKKEL

Minden SPINAIR modell rendkívüli szemvédelmet és tökéletes, zavartalan látást biztosít viselője számára, köszönhetően a kiváló minőségű lencséknek, melyek között megtaláljuk a lélegzetelállító vizuális élményt nyújtó Polar 3FX HDR változatokat is. A Polar 3FX HDR lencsék egyszerre kombinálják a Rudy Project utolérhetetlen polarizációs technológiáját, mely csökkentheti a zavaró és fárasztó csillogásokat és fénytöréseket, valamint a színkiemelő HDR-technológiát.