Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

STARDASH

STARDASH

Vámos Nóra - Grönland Expedíció 2022

 

Íme a STARDASH, egy többcélú szemüveg - időtálló formavilággal, kiemelkedő napsütés- és időjárással szembeni szemvédelemmel. A klasszikus aviator-stílus inspirálta kerete teljesítményfokozó tulajdonságokkal lett felturbózva, így a merész felfedezők és kalandorok nem csak elegáns, de kifejezetten kényelmes viseletű szemüveget kapnak. Ráadásul a legújabb keretalapanyagunk révén nem csak kellően strapabíró, de könnyedén újrahasznosítható is.
 
FENNTARTHATÓ
JÖVŐÉRT

A legmodernebb termékek gyártása mellett elkötelezettek vagyunk a környezetünkre gyakorolt hatások csökkentése iránt. A STARDASH szemüvegünk is már a legújabb keretalapanyagunkból készül - a RILSAN fenntarható, növényi eredetű, BPA-mentes és megújuló polimer, mely a sportolás során szükséges teljesítményt, tartósságot, rugalmasságot és ütésállóságot biztosítja számodra. 

Ride to Zero projektünkről bővebben itt olvashatsz.

 


 

 

KIVÁLÓ
KOMFORT

A STARDASH állítható és ezáltal személyre szabható orrnyerge és szárvégei a komfort legmagasabb szintjét nyújtják. Az ezen részeken található, nedvességre is tpaadó gumírozások pedig csak tovább fokozzák a zavartalan viselet élményét. A kényelmünket a keret Power Flow kialakítása is növeli. A keretközéprész tetején kialakított szellőzőnyílások rendszere biztosítja a kellő légáramlatot ahhoz, hogy a lencsék párásodásának esélye a lehető legkisebb legyen aktivitásaink során.


 

 

EXTRÉM
HELYZETEKRE

A modell specifikus tervezése révén szemünk oldalirányú fizikai védelmet is kap - a levehető periférikus panelek kiváló védelmet nyújtanak a szél vagy por, illetve zavaró fényekkel szemben, miközben könnyedén eltávolíthatóak, ha nincs szükség rájuk.

 


 


 

LÁTÁS-
KORREKCIÓ
OPCIÓVAL

Az olasz gyártó kiemelt figyelmet fordít a látáskorrekciót igénylőkre, így a számos sportdioptriás megoldás közül az egyikkel, melyeket a Rudy Project kifejlesztett, a STARDASH is dioptriázható. Az RX INSERT a gyártó legegyszerűbb és legrégebbi megoldása, mely magas dioptriatartományú felhasználást kínál, a sportszemüveg keretébe belülre illesztett inzert segítségével. 

Dioptriás-megoldásainkról bővebben itt olvashatsz

 


 


BRINGÁZÁSHOZ
ÉS MAGASHEGYI
KÖRÜLMÉNYEKHEZ IS

A széles lencse-típus választéknak köszönhetően szinte midnen helyzetben megállja helyét. Válaszd a stílusos fém-oxidos külső bevonattal ellátott Multilaser-lencséket nyílt terepen való bringázáshoz, vagy a változatos helyzetekhez a fényre sötétedő ImpactX lencséket, melyek 9-74% fányáteresztési tartományuk révén egész nap, erdőben és nyílt terepen, napsütésben és borult időjárás során is zavartalan látást biztosítanak!

A kifejezetten erős fényviszonyokhoz, magas UV sugárzásos körülményekhez tervezett, 4-es szűrőkategóriájú lencsékkel is elérhető - melyek a magas bázisgörbületű lencse- és keret kialakításnak, valamint a periférikus panelekkel kiegészítve kiváló szemvédelmet garantálnak többek között magashegyi körülmények során. A Hi-Altitude lencsetípus mellett bemutatkozik legújabb fényre sötétedő lencsénk is - az ImpactX2 Photochromic Laser Crimson alaphelyzetben 2, míg "aktív módban" 4-es szűrőkategóriájú védelmet nyújt, miközben az ImpactX lencséktől megszokott módon garantáltan törhetetlen!

 

SZÉLSŐSÉGES
HELYZETBEN

TESZTELVE

2022 tavaszán, a történelmi Grönland Expedíció során, Vámos Nóra és Rakonczay Gábor a Rudy Project STARDASH prototípúsával szelték át a szigetet - mellyel Nóra lett az első magyar nő, aki teljesítette ezt az útvonalat, és a vegyes páros teljesítésre sem találni feljegyzéseket a történelem során! Büszkék vagyunk, hogy termékeink megbízhatósága is hozzájárulhatott eme történelmi esemény megtörténtéhez - az expedíció során -20 - -30 °C hőmérséklettel, extrém magas UV sugárzással, erős széllel és havas magashegyi körülményekkel kellett megküzdeniük.

ImpactX-lencsetechnológiánkról bővebben itt olvashatsz.

 


SPECIFIKÁCIÓK


keretalapanyag:
RILSAN - újrahasznosítható, természetes alapú
bázisgörbület: 8
tömeg: 39 gramm (periférikus panelekkel)
gumírozás: orrnyereg, szárvégek
lencse befoglalóméret: 63×53 mm
híd szélesség: 14 mm
szárhossz: 140 mm
tartozékok: keménytok, mikroszálas zsák

  • cserélhető lencsék
  • cserélhető gumírozások
  • keretben kialakított szellőzőnyílásokkal
  • állítható orrnyereg
  • állítható szárvégek
  • nedvességre is tapadó gumírozások
  • kivehető periférikus oldalpanelek
  • dioptriázható - RX INSERT
  • Made in Italy
  • 2 év garancia