Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

STEP 01 ÉS STEP 02 DIOPTRIÁS KERETEK

Új modellel bővül dioptriás keret kínálatunk - bemutatkozik a STEP 01 és STEP 02.

 

Méltán népszerű az INTUITION dioptriáskeretünk, hiszen tulajdonságai révén (könnyű, erős és rugalmas keret, nedvességre is tapadó gumírozások, arcra alakítható szárvégek) kiemelkedik az üzletekben elérhető egyéb keretek közül. Ezen modell mellé érkezett most a STEP keret, mely tovább bővíti a Rudy Project hétköznapi viseletre tervezett, de akár könnyed aktivitás során is kényelmes és biztonságos keretek kínálatát.

KÉT FORMA

A modell két változatban érkezik: a STEP 01 enyhén szögletes (lencse befoglaló méret 58×46 mm, híd 18 mm, szárhossz 142 mm), míg a STEP 02 kerek formái (lencse befoglaló méret 48×46 mm, híd 19 mm, szárhossz 142 mm) különböző megjelenést kölcsönöznek. Mindezekhez több szín opció társul, hogy megtaláld új kedvencedet.

SPORTOS TULAJDONSÁGOK

A sportszemüvegeink keret alapanyagához hasonlóan, a STEP modellek is Grilamidból alapanyagból készülnek, így rendkívül erősek, rugalmasak, és könnyűek lettek. Az orrnyergek és a szárvégek pedig nedvességre is tapadnak, hogy ne csúszkáljanak az arcunkon - ráadásul cserélhetők is, így ha elhasználódtak, könnyedén felújíthatók!

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK

A STEP keretek szárvégei, a sportszemüvegeinkhez hasonlóan, bármilyen irányba állíthatók, hogy a lehető legkényelmesebb viseletek legyenek. Plusz minden szemüveghez három különböző méretű orrnyereg tartozik, melyeket szerszámmentesen cserélhetünk, attól függően, milyen széles az orrunk.
 

 

DIOPTRIÁZÁS

A STEP keret alacsony bázisgörbületének köszönhetően könnyedén és pénztárcabarát módon dioptriázható, bármelyik lencsegyártó által kínált lencsékkel.

Maximális dioptriatartománya*: -5.00 - +4.00

 


*A megjelölt dioptriatartomány csak tájékoztató jellegű, mely össztörőben értendő (dioptria + cilinder) és erősen függ a pupillatávolságtól (a megadott értékektől lefele és felfele is eltérhet). Éppen ezért minden esetben kérd kollégáink szakvéleményét! 

 

 

A STEP 01 és STEP 02 modelleket keresd webshopunkban, bemutatótermünkben illetve partnereinknél!