Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

STRYM - VÉDELEM, KOMFORT ÉS DIZÁJN

Íme a vadonat új STRYM, mely úgy lett tervezve, hogy a megfelelő védelmet és kényelmet tökéletesen ötvözze, miközben trendi formájával és vagány színeivel meghódít minden kerékpáros szívet.


 

A Strym héjszerkezete dupla InMold-technológiával készül, így a puha poliuretán habréteg és a kemény polikarbonát héj nem csak felül, de hátul, a tarkónknál is találkozik, ezáltal még erősebb és még több védelmet nyújtva viselője számára. Ennek megfelelően mind a CE/EN 1078, mind a CPSC 12.03 nemzetközi szabványoknak megfelel!

A megfelelő szellőzésről pedig a 16 darab szellőzőnyílás, valamint az azok mögött, a sisak belsejében kialakított szélcsatornák gondoskodnak. Ezeknek köszönhetően a menetszél nem csak beáramlik a sisak alá, de onnan a testhővel együtt távozik is – így hűs érzés biztosítva.

A sisakban megtalálható a legújabb RSR 10 racsnis tarkórögzítő rendszer, mellyel finomhangolható a fejre rögzítés. Az antibakteriális, kivehető és mosható, kiváló komfortot nyújtó szivacsozás mellé pedig a Strym megkapta az Airframe rendszert is (ezen szivacsbetét nem közvetlen a sisak héjszerkezetéhez rögzül, hanem egy rácsos távtartóhoz, mely mögé és a szivacsbetétbe be tud áramolni a levegő), így a homlokunknál levő szivacsbetét intenzív szellőzéssel gyorsan és hatékonyan szárad.

A letisztult és kompakt dizájn, a stílusos grafika, valamint az integrált fejlett technológiák, és a kiemelkedően jó ára révén a Strym tökéletes választás minden kerékpáros számára.

 


VÁRHATÓ ELSŐ BEÉRKEZÉS:
2018. SZEPTEMBER 1.