Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > >

TESZTPROGRAM

KIPRÓBÁLNÁD MIELŐTT MEGVESZED?AKKOR NEKED TALÁLTUK KI A TESZTPROGRAMUNK

 

Szeretnéd valós körülmények között is megtapasztalni miért választotta oly sok professzionális és amatőr sportoló már a Rudy Project termékeket? Akkor a tesztprogramunkat neked találtuk ki, melynek keretében több szemüveg- és sisak modellünket éles körülmények között, kedvenc útvonaladon is tesztelheted!

 

HOGYAN TESZTELHETSZ?

A termékek tesztelésének két feltétele van: egyrészt töltsd ki az alábbi űrlapot - mellyel elfogadod a tesztprogram feltételeit, másrészt a teszt termék átvételekor a termék fogyasztói árát letétbe kell helyezned nálunk.

 

TESZTELHETŐ MODELLEK

HAMAROSAN...

 

KIPRÓBÁLNÁD VALAMELYIKET?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, az adataidon felül válaszd ki a tesztelni kívánt modellt, és írd meg, mikor szeretnéd tesztelni. Kollégáink ezt követően egyeztetnek veled az általad megadott elérhetőségek egyikén. Ha ez is kész, a megjelölt napon jöhetsz bemutatótermünkbe (1138 Budapest Népfürdő u. 35.) átvenni a tesztelni kívánt terméket. A termékeinket legfeljebb 10 napig próbálgathatod. 

HAMAROSAN...

 

FONTOS! 

Mielőtt jelentkezésed elküldöd, űrlapunkban megadott e-mail címedet és telefonszámodat kiemelt figyelemmel ellenőrizd! Kollégáink ezek egyikén keresnek majd, a tesztelés véglegesítése végett, így ha nem helyes a megadott adatod, nem tudunk elérni! 

Tesztprogramunk keretében termékeinket maximum 10 napig tesztelheted, a termék fogyasztói árának letétbe helyezését követően. A jelentkezési űrlap elküldésével vállalod, hogy a tesztelésre elvitt termékért teljes anyagi felelősséggel tartozol, valamint az azon keletkezett bárminemű károk javítási költsége Téged terhel, mely költség a letéti díjból kerül levonásra, valamint a terméket saját felelősségedre, rendeltetésszerűen használod. 

Az előre megjelölt tesztidőn túl visszahozott termék esetében késedelmi napi díjat számolunk fel. Ennek értéke minden esetben az adott termék fogyasztói árának 10%-a. Ezen összeg a letéti díjból kerül levonásra.

Adataid kezelésére az ADATVÉDELMI NYILATKOZAT menünkben foglaltak érvényesek!