Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

VENGER ÉS VENGER CROSS SISAKOK

Szuper könnyű, komfortos és megfelelő fejvédelmet biztosító új modellek.

 


A Venger és Venger Cross modellek úgy lettek tervezve, hogy a különböző kerékpáros kalandjaink során is ideális komfortot és biztonságot nyújtsanak viselőjük számára. Ezért lett könnyű, kiválóan szellőző, és több nemzetközi szabványnak is megfelelő kialakítású, ezáltal kiemelkedően jó fejvédelmet biztosító – mindezek mellett vagány, stílusos kinézetű is. A Venger kivitel shield/visor/napellenző nélkül érkezik, és nem is lehet felszerelni rá utólag, míg a Venger Cross ezen kiegészítővel vásárolható meg, amit utólag könnyedén, igény esetén levehetünk. 

 

 

 

RENDKÍVÜLI SZELLŐZÉS

Az AIRFRAME homlok-szivacsozás kialakítás révén ezen szivacs folyamatosan extra légmozgásnak vannak kitéve, így utolérhetetlen kényelmet és zavartalan viseletet biztosít. A rövidebb ideig a szivacsozásban maradt izzadtságnak köszönhetően kevésbé válik kellemetlen szagúvá a sisakunk.

 


 

 

TRIPLA IN-MOLD KONSTRUKCIÓ

Az új In Mold-technológia lehetőséget nyújt arra, hogy az EPS-habot a lehető legjobban körbevéve integráljuk a külső, polikarbonát héjt. Az eredmény egy még merevebb konstrukció, mely kiváló ütésálló és ezzel a mechanikus hatásokkal szemben rendkívül jól ellenáll, valamint extrém könnyű. A VENGER és VENGER CROSS modellek héjszerkezete ezen technológiából eredően 3 darab polikarbonát elemből épül fel, melyeket nem látható módon illeszkednek egymásba, és alkotnak egy rendkívül erős egységet. 

 


 

 

RACSNIS TARKÓRÖGZÍTÉS

Ultrakönnyű és strapabíró RSR 10 racsnis tarkórögzítés biztosítja a sisak tökéletes fejre illeszkedését, mely rendszer nem csak a fejkerületéhez igazodik, de a függőeleges állíthatósága révén a koponya vertikális alakjához is. Az eredmény mindig tökéletes és kényelmes tartás.

 


 

 

LÁTHATÓSÁG

A Rudy Project tervezői számára a kerékpáros biztonsága az elsődleges cél. Ennek megfelelően minden kiegészítő úgy készül, hogy a legszigorúbb szabványoknak is megfeleljenek. Ám ezen felül, más jellegű biztonság-növelő tulajdonságai is vannak egy szemüvegnek, vagy épp sisaknak. Az erőteljes, messziről is jól látható fluo-színek, valamint a fényvisszaverő elemek segítik a kerékpárost rossz időjárási viszonyok között is láthatóvá tenni.

 TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK

VENGER

VENGER CROSS

  

 • elérhető méretek: S (51-55 cm), M (55-59 cm), L (59-62 cm)
 • tömeg: S 220 gramm, M 240 gramm, L 260 gramm (CROSS verzió plusz 20 gramm)
 • CE 89/686 EEC, EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063 tanusítványok
 • 22 darab szellőzőnyílás
 • Fastex™ System – csatos állheveder-pánt
 • RSR10 racsnis tarkórögzítés - függőlegesen is állítható
 • cserélhető, mosható párnázás
 • egy normál- és egy bogárhálós szivacsozás tartozéka
 • Airframe-szivacsozás homlok résznél
 • tripla InMold héjszerkezet
 • egy cserélhető visor tartozéka (csak a CROSS modelleknél!)
 • egy év garancia