Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

AGENT Q

AGENT Q

Az Agent Q szemüvegünk a kínálat legsokoldalúbb modellje, melynek formai és technikai kialakítása során arra törekedtek tervezői, hogy a legszélsőségesebb helyzetekben is kiváló szemvédelmet nyújtson viselője számára. 

 

 

A SOKOLDALÚ
OUTDOOR
SZEMÜVEG

Az eltávolítható periférikus panelek, valamint a keret belsejébe pattintható szivacsozott betét extra védelmet biztosít a különleges helyzetek során, míg a könnyedén arcra alakítható és nedvességre is tapadó gumírozású orrnyereg, valamint a szárak helyére könnyedén bepattintható elasztikus pánt rendkívül jó stabilitást nyújt. Lencséi könnyedén cserélhetők, és természetesen dioptriázható is.


 

 

SMART
LOCK
SYSTEM

A szuperkompakt QuickSnap szárrögzítő-rendszer úgy lett megtervezve, hogy a szükséges stabilitás és tartás mellett mellőzze a csavarokat. Könnyedén leszerelhető szárak, a rejtett mechanizmus révén.


 

 

GOGGLE
ADAPTER

Ezen betét speciális Micro-Vent kialakítása révén nem akadályozza a lencse mögötti területen keletkező hő- és pára eltávozását. A csatornák mérete és a szivacsbetét révén bár a levegő és a nedvesség el tud távozni szemünktől, a por nem tud bejutni, így szuper védelmet biztosít a különleges helyzetekben - mint például a szeles, poros vagy havas körülmények során.


 

 

ELASZTIKUS
PÁNTTAL

Az állítható, széles gumispánt egy pillanat alatt a szárak helyére pattintható, extra stabilitást biztosítva ezzel a keret arcunkra illeszkedése során. Kiváló azon extrémebb helyzetekben, ahol nagy esélye van a szemüveg arcunkról való esésének, nagyobb erőbehatások érik.


 

 

VARIÁLD
KÖNNYEDÉN

Mind a lencsék cseréje, mind a perfiérikus panelek felszerelése, illetve mind a szárak elasztikus pántra cserélése pillanatok alatt, könnyedén tehető meg, így mindig gyorsan tudsz alkalmazkodni az új helyzetekhez, úgy variálva az Agent Q szemüveget, ahogy neked a legjobb. A dioptriás inzert installálása a többi szemüvegünknél már alkalmazott clip on megoldás révén szintén egyszerű és villámgyors. 


SPECIFIKÁCIÓ

bázisgörbület: 8
tömeg: 39 gramm
szárhossz: 135mm
orrnyereg: 17mm
lencse: 68×43mm

keretalapanyag: Grilamid
lencsecserélhetőség: igen
dioptriázhatóság: igen
állítható orrnyereg: igen
állítható szárvég: nem

tartozékok:

  • elasztikus pánt
  • periférikus panel
  • keménytok
  • mikroszálas zsák