Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT/RÓLUNK

nyitva tartás  |  telefonszám  |  üzenet bemutatóterem  |  rólunk
 

Cégünk kizárólag a Rudy Project márka termékeire és szolgáltatásaira fókuszál - forgalmazás, ügyfélszolgálat, egyéb ügyintézés.

 

 

NYITVA TARTÁSUNK

HÚSVÉTI ÜNNEPI NYITVA TARTÁSUNKBAN ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ÉS BEMUTATÓTERMÜNK MÁRCUS 29. (PÉNTEK), VALAMINT ÁPRILIS 1. (HÉTFŐ) ZÁRVA TART! A HOSSZÚ HÉTVÉGE SORÁN BEÉRKEZŐ MEGKERESÉSEKET ÉS RENDELÉSEKET CSAK EZT KÖVETŐEN KEZDJÜK FELDOLGOZNI!

hétfő 9:00 - 19:00 ⚠ [október 1-től március 20-ig 18:00]
kedd 9:00 - 17:00

szerda 9:00 - 17:00

csütörtök 9:00 - 17:00

péntek 9:00 - 15:00

szombat ZÁRVA

vasárnap
 ZÁRVA


 

HÍVJ MINKET
+36 1 327 0111


ÍRJ NEKÜNK
info (kukac) rudyproject.hu

Ha dioptriás megoldás egyeztetése végett írsz, kérünk írj egy vagy több, számodra alkalmas, a nyitva tartási időnkön belüli időpontot! Kollégáink a fentebb megadott elérhetőségeid egyikén ezek alapján visszajeleznek és egyeztetnek veled!
SZEMÉLYESEN SZERETNÉD?
Itt találsz meg minket:
1138 Budapest, Népfürdő u. 35.
RÓLUNK
Kis csapatunk többség már közel 10 éve foglalkozik a Rudy Project termékekkel, de a munka mellett is erős a kapcsolatunk az olasz gyártó termékeivel, lévén számos, különböző sportágat űzünk - otthonosan mozgunk a futásban, az országúti- és terepkerékpározásban, a hegymászásban, a túrázásban, a triatlonozásban, és a vitorlázásban is.

Ezeknek köszönhetően a legtöbb termékhez gyakorlati észrevételeket is meg tudunk osztani az érdeklődők számára, és nagy tapasztalattal rendelkezünk.