Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

  
AKÁR INGYENES

ÉS MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS!


A bruttó 10 000 forint feletti kosár értékű rendeléseket extra költségek nélkül
, az ezen összeget nem meghaladó vásárlásokat pedig bruttó 1500 forint szálíltási költséggel visszük a megadott címre. szállítási költség a rendelésben szereplő termékek darabszámától és azok súlyától független, és minden esetben feltüntetésre kerül a számlán!


Az Eyeland Kft. jogosult indokolás nélkül megtagadni az interneten keresztül érkező megrendelést. A megrendelés elutasításának minősül az is, ha a Megrendelő legfeljebb 3 munkanapon belül nem kap visszajelzést az Eyeland Kft-től. Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését az Eyeland Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3 munkanapon belül teljesíteni, ennek tényéről tájékoztatja a Megrendelőt. A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni. Amennyiben az Eyeland Kft. a megrendelés feladásától számított 30 napon belül nem tudja teljesíteni a megrendelést, akkor a megrendelés automatikusan törlésre kerül, és ismételt megrendelést kell feladnia. A szállítói partnerünk a kézbesítést két egymást követő munkanapon kíséreli meg. Amennyiben a kézbesítés sikertelen, erről a helyszínen értesítést hagy, mindkét napon.HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

 • AKÁR DÍJMENTESEN
 • AKÁR MÁR MÁSNAP KÉZBESÍTVE

Rendelésedet GLS futárszolgálattal 24 órán* belül az általad megjelölt címre szállíttatjuk. A bruttó 10 000 forint érték feletti rendelésed kiszállítása díjmentes az ország határain belül, míg az ennél kisebb értékű rendelés esetében 1500 forint a kiszállítás díjja. A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a számlán!

*az átvételtől számított 14 napos visszavásárlási garanciával
*a rendelések túlnyomó részében, a hétfő-csütörtök között leadott rendelések esetében, időgaranciát nem tudunk vállalniFIZETÉSI MÓDOK 
 • rendelésed átvételekor készpénzben, vagy kártyásfizetéssel (a futárnak fizetsz)
 • rendelésed leadásakor weboldalunkon kártyásfizetéssel (SimplePay segítségével fizetsz)

 

KISZÁLLÍTÁS GLS CSOMAGAUTOMATÁBA

 • AKÁR DÍJMENTESEN
 • AKÁR 24-48 ÓRÁN BELÜL ÁTVEHETŐ

Rendelésedet GLS futárszolgálattal 24-48 órán belül* az általad kiválasztott GLS csomagautomatába szállíttatjuk (csomagpontok térképen). A bruttó 10 000 forint érték feletti rendelésed kiszállítási díjmentes az ország határain belül, míg az ennél kisebb értékű rendelés esetében 1500 forint a kiszállítás díjja. A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a számlán!

*időgaranciát nem tudunk vállalni
*az átvételtől számított 14 napos visszavásárlási garanciával


FIZETÉSI MÓDOK

 • rendelésed átvételekor a csomagautomatánál kizárólag kártyásfizetéssel tudsz fizetni
 • rendelésed leadásakor weboldalunkon kártyásfizetéssel (SimplePay segítségével fizetsz)KISZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA

 • AKÁR DÍJMENTESEN
 • AKÁR 24-48 ÓRÁN BELÜL ÁTVEHETŐ

Rendelésedet FOXPOST futárszolgálattal 24-48 órán belül* az általad kiválasztott FOXPOST csomagpontra szállíttatjuk (csomagautomaták térképen). A bruttó 10 000 forint érték feletti rendelésed kiszállítási díjmentes az ország határain belül, míg az ennél kisebb értékű rendelés esetében 1500 forint a kiszállítás díjja. A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a számlán!

*időgaranciát nem tudunk vállalni
*az átvételtől számított 14 napos visszavásárlási garanciával


FIZETÉSI MÓDOK 

 • rendelésed átvételekor a csomagautomatánál kizárólag kártyásfizetéssel tudsz fizetni
 • rendelésed leadásakor weboldalunkon kártyásfizetéssel (SimplePay segítségével fizetsz)

 

KISZÁLLÍTÁS MPL CSOMAGAUTOMATÁBA

 • AKÁR DÍJMENTESEN
 • AKÁR 72-96 ÓRÁN BELÜL ÁTVEHETŐ

Rendelésedet MPL szolgálattal 72-96 órán belül* az általad kiválasztott MPL csomagpontra szállíttatjuk. A bruttó 10 000 forint érték feletti rendelésed kiszállítási díjmentes az ország határain belül, míg az ennél kisebb értékű rendelés esetében 1500 forint a kiszállítás díjja. A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a számlán!

*időgaranciát nem tudunk vállalni
*az átvételtől számított 14 napos visszavásárlási garanciával

FIZETÉSI MÓDOK 

 • rendelésed átvételekor a csomagautomatánál kizárólag kártyásfizetéssel tudsz fizetni
 • rendelésed leadásakor weboldalunkon kártyásfizetéssel (SimplePay segítségével fizetsz)

 

 

De rendelésedet kérheted bemutatótermünkben személyes átvétellel is - elérhetőségeink.

 

Ha kérdésed lenne, írd meg vagy hívj minket bátran!
Elérhetőségeinket megtalálod az INFORMÁCIÓK / ÜGYFÉLSZOLGÁLAT menüpontban.