Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Cégünk termékeinek magyarországi kiszállításának partnere a GLS futárszolgálat - a megrendelt termékeket, és az azokhoz tartozó dokumentációkat ezen szállítói partner kézbesíti a Megrendelőnek


MINDEN BRUTTÓ 10 000 FT FELETTI RENDELÉST INGYENESEN SZÁLLÍTUNK KI 24-48 ÓRÁN BELÜL, AZ ÁLTALAD MEGJELÖLT HELYSZÍNRE (MAGYARORSZÁG HATÁRAIN BELÜL)!


Az ezen összeget nem meghaladó vásárlások szállítási költsége bruttó 1500 forint.
szállítási költség a rendelésben szereplő termékek darabszámától és azok súlyától független! A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a számlán.


Az Eyeland Kft. jogosult indokolás nélkül megtagadni az interneten keresztül érkező megrendelést. A megrendelés elutasításának minősül az is, ha a Megrendelő legfeljebb 3 munkanapon belül nem kap visszajelzést az Eyeland Kft-től. Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését az Eyeland Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3 munkanapon belül teljesíteni, ennek tényéről tájékoztatja a Megrendelőt. A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni. Amennyiben az Eyeland Kft. a megrendelés feladásától számított 30 napon belül nem tudja teljesíteni a megrendelést, akkor a megrendelés automatikusan törlésre kerül, és ismételt megrendelést kell feladnia. A szállítói partnerünk a kézbesítést két egymást követő munkanapon kíséreli meg. Amennyiben a kézbesítés sikertelen, erről a helyszínen értesítést hagy, mindkét napon.

Ha kérdésed lenne, írd meg vagy hívj minket bátran!
Elérhetőségeinket megtalálod az INFORMÁCIÓK / ÜGYFÉLSZOLGÁLAT menüpontban.