Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

HÍRLEVELEK

HÍRLEVELEK

ÜDVÖZLÜNK
EGY KÜLÖNLEGES
TAGSÁG KAPUJÁBAN


A cégünk közel 20 éve képviseli hazánkban a Rudy Project márkát. Az olasz cég 1985-ös alapítása óta változatlan filozófiával tervezi és készíti termékeit: legyen minél komfortosabb és minél több védelmet nyújtó a szemüveg vagy a sisak. Mindezeket úgy, hogy gondosan odafigyelnek a környezetünkre, és nem csak a professzionális élsportolóktól, hanem a hétvégi harcosoktól érkező visszajelzések illetve igényeket is meghallgatják.

Legyél akár már most Rudy Project tulajdonos, vagy akár csak olyan, aki egyelőre csak érdeklődik a termékeink iránt, most itt a lehetőség, hogy még több hasznos és értékes információkhoz juss!

Kattints az alábbi linkre és legyél VIP csoportunk tagja, ahol a hozzád hasonlóak első kézből értesülnek újdonságainkról, akcióinkról és eseményeinkről - de ez még nem minden! 


 

HAVONTA
SORSOLUNK
EGY KUPONT

Ha már csatlakoztál, érdemes folyamatosan velünk maradnod, hiszen aktív hírlevél olvasóink között minden hónap elején egy darab 20% kedvezményre jogosító kupont sorsolunk ki!

 

KATTINTS
A FELIRATKOZÁSHOZ

 

 

LEIRATKOZÁS

Ne feledd, hogy természetesen bármikor kiléphetsz ebből a körből - a hírleveleink alján megtalálható "leiratkozom" gomb segítségével teheted ezt meg, mely után nem írunk többet neked, és nem veszel részt a sorsolásokon sem! Adataidra kiemelten vigyázunk, illetékteleneknek illetve harmadik fél számára nem adjuk ki!

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Játékunk sorsolása minden hónap elején, adott hónap elseje és 5-e között történik meg, melyben csak a sorsolás pillanatában aktív feliratkozóink vesznek részt. A sorsolásra a Rudy Project Bemutatótermében kerül sor, melyhez a random.org online véletlenszám generátort használjuk. Minden hónapban egy darab e-mail cím kerül kisorsolásra, melyre a sorsolást követően elküldjük a nyereményt, egy digitális kuponkód formájában. A kód webshopunkban, egyszeri alkalommal használható fel, mely során 20% kedvezményt biztosít. A kedvezmény a sorsolástól számított 30 napig érvényes, más kedvezményekkel nem vonható össze. A sorsolásokból a korábbi nyertesek nem kerülnek kizárásra, így akár az is előfordulhat, hogy egy folyamatosan aktív feliratkozónk több kedvezményre jogosító kupont is nyerjen - minden csak szerencse kérdése!