Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

VÁSÁROLJ EREDETIT


Az utóbbi hetekben drasztikusan megszaporodtak az első pillantásra soha nem látott, kihagyhatatlan Rudy Project szemüveg ajánlatokat kínáló hirdetések és felületek a közösségi oldalakon. EZEN OLDALAK ÉS HIRDETÉSEK SAJNOS CSALÓ ÉS HAMIS TARTALMAK, melyek a figyelmetlen felhasználók pénzére és bizalmas adataira vadásznak!


Egyre többször találkozni a különböző internetes csatornákon, felületeken márkás termékek hamisítványaival/utánzataival – így kamu Rudy Project szemüvegekkel is. Cégünk, akár csak az olaszországi anyavállalat, mindent megtesz azért, hogy felhasználóit megvédje ezektől, illetve az ezen termékek okozhatta problémáktól. Ennek ellenére folyamatosan kerülnek elő újabb és újabb eladók hamisítványokkal/utánzatokkal.

 

Mivel ezen hamisítványok/utánzatok minősége és kidolgozottsága meg sem közelíti az eredeti Rudy Project termékekét (nem rendelkeznek a szükséges minősítésekkel, vizsgálatokkal), mind a szem- mind az arcvédelmük erősen kétséges! Mindemellett többször előfordul, hogy ezen oldalak csak az óvatlan felhasználó pénzére és személyes adataira halásznak!

 

 

PÁR RÉSZLET
AMI SEGÍT
BIZTONSÁGOSAN
VÁSÁROLNI

 

A hirdetésben szereplő link normális elnevezésű weboldalra mutat-e?

Furábbnál furább oldalnevekkel találkozhatunk, mint például "keybladesunglass.shop", vagy "athletesunglasses", mely nem csak hogy nem normális elnevezés, de az első része egy létező Rudy Project szemüveg neve, a második fele pedig helytelenül írva az angol "szemüveg" szó... Egy valós, létező bolt online felülete többnyire könnyen megjegyezhető, helyesen írt elnevezéssel rendelkezik.

 

A Rudy Project márka nevet helyesen használják-e, jól van-e kiírva?
A kamu hirdetésekben többnyire csak a "Rudy" szót szerepeltetik, valami más kulcsszóval kombinálva - mint például a "sunglasses" vagy "shop" - miközben a gyártó és a hivatalos forgalmazók csak a teljes verziót használják a kommunikációikban... Az olasz gyártó helyes megnevezése "Rudy Project".

 

 

Az ezen kihagyhatatlan ajánlatokat kínáló webshopok üzemeltetőit el tudod-e érni bármi módon?
A csaló oldalak egyikén sem nem találni telefonszámokat, vagy email címeket, de több hirdetés alatt láttunk olyan posztot, melyekben a napok óta megválaszolatlan Messengeren küldött kérdések után érdeklődnek vásárlók... Egy valós bolt számára nagyon is fontos, hogy a leendő és a már meglevő vásárlói bármikor és lehetőség szerint minél könnyebben elérjék őt, így kommunikációiban és felületein minél több elérhetőséget feltüntet.

 

A webshopon feltüntetett árak reálisak-e?
A 20-30% kedvezmény egy olyan termékre, amit a boltokban nem látsz egyáltalán akciósan, még talán kimagyarázható lehetne, de 50-60-70% több mint gyanús...

 

A hirdetésben megnevezett terméket látod a képen?
Természetesen nem várható el, hogy egy új vásárló felismerjen minden terméket elnevezés alapján, de ma már egy egyszerű kereséssel könnyedén megtalálod a kívánt információt, hogy a hirdetésben megnevezett, például Tralyx szemüveg nem is úgy néz ki, mint a képen...

 

 

Az ördög a részletekben lakozik
Érdemes alaposan megnézni a vásárlásra felajánlt terméket részletesebben, mivel a legtöbb hamisítványról hiányoznak olyan apróságok, mint a szemüveg szárak belső feléről a cikkszámok és modell nevek, vagy épp a "CE" illetve "Made in Italy" feliratok!

De a termék papírdobozán található márka elnevezést is érdemes megnézni, mivel a hamisítványok többségén ezekben a betűk közti távolságok nem egyenletesek (egyik-másik betű ragad, míg a többi távolabb van a szomszédjától).

Sok hamisítvány/utánzat lencséjére, színtől függetlenül ugyanazon feliratot nyomják: „impactx black” vagy “rudy project”. Előbbi felirat az eredeti Rudy Project lencse esetében egy alaphelyzetben víztiszta színű és fényre sötétedő (mindezek mellett törhetetlen) lencsére utal, ám 2016 óta az „impactx 2 black” vagy „impactx 2 red” felirat látható ezen lencséinken, mivel generációváltás történt. Minden más lencse esetében, legyen bármilyen színű, már nincs ilyen felirat a lencsén!

 

 

Hány lencsével kínálják?
További gyanús jel, ha a termékhez több pár/darab lencsét kínálnak az eladók, csak hogy ezzel is még csábítóbbá tegyék az ajánlatukat. Azonban többségében az eredeti Rudy Project modellekhez a gyári dobozban mindig csak egy pár/darab lencse van a kerethez! Előfordul egy-két kivétel is persze, de ezek nem a hagyományos szemüvegdobozban kerülnek forgalomba, hanem egy nagyobb méretű, a Patrol Pack elnevezésű, több lencse tárolására alkalmas tokban!

 

Létező szín-összeállítást kínálnak?
A Rudy Project tervezői nagy gondossággal állítják össze a szemüvegek minden részletét, így azok alkatrészeinek szín-harmóniáját is – de persze te is egyedivé tudod alakítani az utólag elérhető különböző színű alkatrészek révén. Sok esetben a hamisítvány/utánzat olyan színkombinációban van, ami soha nem is létezett az eredeti Rudy Project kínálatban. Többször előfordul az is, hogy csak az orrnyereg színe – van, amikor a formája is – eltér az eredetitől. Ezekről könnyű tájékozódni a forgalmazó weboldalán, és ott összehasonlítani az eredetivel.


 

VÁSÁROLJ
MEGBÍZHATÓ
HELYRŐL

Hazai forgalmazóként Mi rengeteget dolgozunk azért, hogy weboldalunk nem csak a lehető leginformatívabb legyen számotokra, de megbízhatóságot sugalljon minden leendő vásárlónk számára. Így könnyedén megtaláljátok az elérhetőségeinket (több telefonszámot, email címünket, közösségi oldalainkat) és ezen elérhetőségeinken keresztül átlagosan 1 órán belül válaszolunk is a megkeresésekre! Van bemutatótermünk - ahol szét tudsz nézni, kérdezhetsz, segítséget kérhetsz - és számos partnerüzletünk szerte az ország területén!


 

VIGYÁZZ
A PÉNZEDRE
ÉS ADATAIDRA

Legyél mindig elővigyázatos, és mielőtt ráugrassz egy jónak tűnő ajánlatra, gyűjts információt! Már ezen fentiekben leírtakra odafigyelve is jó eséllyel elkerülheted a legtöbb gyanús terméket és az azokkal járó problémákat vagy sérüléseket! Ha a fentiek alapján megvizsgált termékkel még mindig kételyeid vannak, keress bátran minket és a sok éves tapasztalatunkkal segítünkPlusz ha teheted, amikor csak meglátsz egy hamis oldal hirdetést, jelentsd azt a közösségi oldal fele mint CSALÓ ÉS HAMIS OLDAL, hogy minél kevesebben essenek hibába, és veszítsék el a pénzüket.

 

ÓVD
A SZEMED
ÉS ARCOD
ÉPSÉGÉT

Ne kockáztass! A nem megfelelő minőségű és kialakítású szemüveg akár maradandó szemsérülést is okozhat! A szemed fontos és pótolhatatlan! Vásárolj mindig eredetit, megbízható forrásból - az eredeti Rudy Project szemüvegekre 2 év garanciát biztosítunk, alkatrész utánpótlássalIde kattintva megismerheted a Rudy Project termékekben rejlő technológiákat és fejlesztéseket!