Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

VÁSÁROLJ GONDTALANUL!
Meggondoltad magadat? Semmi gond! Az átvételtől számított 14 naptári napon belül, akár indoklás nélkül is visszavesszük a webáruházunkban megvásárolt terméket. A weboldalunkon keresztül, személyes átvétellel megrendelt, de 14 napon belül nem átvett termékek esetében automatikusan az elállás lép életbe, és a megrendelést töröljük.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga a bemutatótermünkben történő személyes átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a rendelés leadására weboldalunkon keresztül került sor. Ezen jogosultság tehát nem illet meg abban az esetben, ha a bemutatóteremben személyesen vásároltad meg a terméket/termékeket. 

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

  • olyan termékek esetében, ahol a csomagolásból és a termék jellegéből eredően nem bizonyítható annak "bontatlan" állapota, mint például a lencsetisztítófolyadék
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottunk elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza