Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS


Meggondoltad magadat? Semmi gond! Az átvételtől számított 14 naptári napon belül, indoklás nélkül visszavesszük termékeinket. Ezen vásárlástól való elállás kizárólag a webshopunkon keresztül, házhoz szállítással kért termékek esetében él! A weboldalunkon keresztül, személyes átvétellel rendelt, de 14 napon belül nem átvett termékek esetében automatikusan az elállás lép életbe, és a megrendelést töröljük.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga a bemutatótermünkben történő személyes átvétel esetén nem gyakorolható. 

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. A szállítás során, a nem megfelelő csomagolásból illetve szállításból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, a keletkezett károk javítási költségét a vásárló fele számlázzuk! 

 


 

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

  • olyan termékek esetében, ahol a csomagolásból és a termék jellegéből eredően nem bizonyítható annak "bontatlan" állapota, mint például a lencsetisztítófolyadék
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottunk elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza