Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

MÁRKA ISMERTETŐ

MÁRKA ISMERTETŐ

ELEVATE YOUR PERFORMANCE
KUTATÁS, FEJLESZTÉS, ÉS ÚJÍTÓ TALÁLMÁNYOK 1985 ÓTA


 

Rudy Barbazza 1985-ben alapította meg cégét. Az elmúlt több mint 30 év alatt a Rudy Project filozófiája semmit sem változott: a világ legjobb sportszemüvegét létrehozni csak úgy lehet, ha az azokat különböző sportágakban használó professzionális sportolók igényeit felmérjük, a felmerülő behatásokat megfigyeljük, és a legfejlettebb technológiákat és csúcsminőségű anyagokat használjuk. Ezen összetevők és az olasz formatervezés alkalmazásának köszönhető, hogy napjaink egyik legjobb sportszemüveg gyártójává vált a családi vállalkozás, mely mai napig Olaszországban, Trevisoban tervezi és készíti termékeit!

 

 

A LEGENDA

Rudy Barbazza a 80-as évek elején a Hondának gyártott és szállított be alkatrészeket. Egy üzleti megbeszélés során - ami egy kocsmában zajlott le - a kezdetleges, a kerékpársportra alkalmatlan szemüvegekre, majd abból az asztal körül ülők által elképzelt ideális termékre terelődött a szó. Barbazza úr ekkor tett egy merész kijelentést, miszerint Ő könnyedén le tudná gyártani ezt az elképzelt szemüveget. 

Két héttel később az érintettek megtekinthették az első szemüveget... Mivel hatalmas sikert aratott, mindenki azt javasolta neki, hogy kezdjen sorozatgyártásba. Hát állítólag így kezdődött...

 

 

30 ÉVE A FEJLŐDÉS ÚTJÁN

Az elmúlt 3 évtized során folyamatos fejlesztések, új technológiák és anyagok felkutatása révén a világ egyik vezető sportszemüveg gyártó vállalatává nőtte ki magát a Rudy Project. A cég központja és a termékek gyártási helye a mai napig Olaszországban van, és a Barbazza család a tulajdonosa. 

 


Bernard Hinault

Miguel Indurain

Jan Ullrich


Olyan nevek segítették a termékek fejlesztését, mint az 1986 ötödik Tourját nyerő Bernard Hinault, az ugyan ebben az évben világbajnok lett Moreno Argentin, illetve Miguel Indurain, Marco Pantani, Jan Ullrich, Erik Zabel, Ivan Basso és Peter Sagan - hogy csak a kerékpáros vonalat említsük. 

Super Evolution (1985)

Tayo (1999)

Tralyx (2015)

 

A kivételes esztétikai jellemzőknek, kimagasló vizuális élményt nyújtó lencséknek és felsőkategóriás minőségnek és kényelemnek köszönhetően a Rudy Project nagyon hamar közkedveltté vált mind a professzionális, mind a „hétköznapi” sportolók között. A márka népszerűségét nem csak a magasfokú funkcionalitásának és komfortjának, valamint a folyamatos technikai újdonságoknak is köszönheti, hanem a csúcsminőségének is. Ezek összessége révén a Rudy Project az egyik technikailag és tudásilag legjobban és legösszetettebben megalkotott szemüveggyártó a világon.

 

 30 ÉV EGY KÖNYVBEN
A 30 évnyi minőség és fejlesztés iránti elkötelezettségről készült összefoglaló, jubileumi könyvet te is megnézheted, ha ide kattintva letöltöd PDF-formátumban. Nézd meg a kezdeti modelleket, és azt, hogy hova fejlődött a Rudy Project az elmúlt 30 év alatt! 

 

 

KÖSZÖNET A RUDY PROJECTNEK

Hálásak vagyunk a felhasználóinknak a számunkra küldött több ezer e-mail és visszajelzésért, melyekben köszönetet nyilvánítanak termékeinkért és a technológiákért, amit használunk. Ezek a legjobb és legmotiválóbb dolgok, amiket kaphatunk, és arra késztetnek minket, hogy lankadatlan energiával alkossuk meg a világ legjobb sisakjait és szemüvegeit! Köszönjük!

„Kedves Rudy! Az ImpactX lencsék minőségével kapcsolatos tapasztalataim miatt írok. Sajnos egy komoly bringás balesetet szenvedtem, nagy sebességnél, komoly arcsérüléseket, és nyaki csigolyatörést szerezve. A reklámszövegnek megfelelően, míg a szinte vadonat új Zyon szemüvegem durván horzsolódott és sérült, addig a lencséim sem nem törtek el, sem nem repedtek meg. Bár 15 centiméter hosszú, 30 öltéssel összevarrt sérülés húzódik a bal szememnél, nincs kétségem a felől, hogy a Rudy Project szemüveg és az ImpactX lencse mentette meg mindkét szemgolyóm és a látásom. Sem feleségem, sem Én soha többet nem fogunk más márkájú szemüveget vásárolni. Annak ellenére, hogy az alig négy hetes szemüvegem tropára ment, tudom, hogy minden forintját megérte.

Köszönettel, Mike”

 


 VAN SAJÁT SZTORID?
Ha neked is van ehhez hasonló sztorid, és megosztanád velünk, akkor küldd el nekünk elektronikus úton! Elérhetőségeinket megtalálod az INFORMÁCIÓK / ÜGYFÉLSZOLGÁLAT menüpont alatt.