Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

MÁRKA ISMERTETŐ

MÁRKA ISMERTETŐ

KUTATÁS, FEJLESZTÉS
ÉS ÚJÍTÓ TALÁLMÁNYOK 1985 ÓTA

 

1985-ben alapította meg a céget Rudy Barbazza, aki az elmúlt több mint 30 év alatt változatlanul tartotta a Rudy Project filozófiáját: a világ legjobb sportszemüvegét létrehozni csak úgy lehet, ha az azokat különböző sportágakban használó professzionális sportolók igényeit felmérjük, a felmerülő behatásokat megfigyeljük, és a legfejlettebb technológiákat és csúcsminőségű anyagokat, ha kell, létrehozva újakat, használjuk. Ezen összetevők és az olasz formatervezés kombinációjának köszönhető, hogy a Rudy Project napjaink egyik legjobb sportszemüveg gyártójává vált. 

 

 

LEGENDA VAGY IGAZSÁG?

Rudy Barbazza a 80-as évek elején a Hondának gyártott és szállított be alkatrészeket. Egy üzleti megbeszélés során a kezdetleges, a kerékpáros sportolásra alkalmatlan szemüvegekre, majd az asztal körül ülők által elképzelt ideális termékre terelődött a szó. Lévén ezen megbeszélés egy kocsmában zajlott, Barbazza úr tett egy merész és talán akkor könnyelműnek tűnő kijelentést, miszerint Ő könnyedén le tudná gyártani az igazi sportszemüveget. A fogadást tettek követték, és pár héttel később az érintettek megtekinthették az első termék prototípusát... Mivel hatalmas sikert aratott, mindenki azt javasolta neki, hogy kezdjen sorozatgyártásba. Így megszületett a Rudy Project márka.

 

 

LEGENDÁKKAL ÉS AKTÍV FELHASZNÁLÓKKAL EGYÜTT AZ ÚTON

Olyan legendás nevek segítették a termékek fejlesztését, mint az 1986-ban az ötödik Tourját nyerő Bernard Hinault, az ugyan ebben az évben világbajnok lett Moreno Argentin, illetve Miguel Indurain, Marco Pantani, Jan Ullrich, Erik Zabel, Ivan Basso, Peter Sagan és Vincenzo Nibali - hogy csak a kerékpáros vonalat említsük.

Ő mellettük azon névtelen, aktív felhasználók is fontos szerepet játszottak és játszanak a termékek fokozatos jobbá tételében, akik a különböző sportágakban (a hegymászástól a kerékpározásig, a motorsportoktól a futásig), különböző szinteken használták és használják termékeiket. Tapasztalataik, legyen az akár jó, vagy rossz, fontos segítség az úton, melyen a gyártó halad.

Super Evolution (1985)

Tayo (1999)

Tralyx (2015)

 

30 ÉV EGY KÖNYVBEN

A 30 évnyi minőség és fejlesztés iránti elkötelezettségről készült összefoglaló, jubileumi könyvet te is megnézheted, ha ide kattintva letöltöd PDF-formátumban. Nézd meg a kezdeti modelleket, és azt, hogy hova fejlődött a Rudy Project az elmúlt 30 év alatt! 

 

 

 

JÖVŐBE MUTATÓ MEGOLDÁSOK ÉS KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az elmúlt több mint három évtized során a minőségre és funkcionalitásra fókuszálva folyamatos kutatás és fejlesztés zajlott, hogy még kiválóbb anyagok, technológiák és megoldások születhessenek és alkalmazásukkal még közelebb legyen a cél - a tökéletes szemüveg.

Így elsőként a Rudy Project szemüvegekben találkozhattunk többek között a különleges Grilamid, a Kynetium vagy a Graphene keretalapanyag-ötvözetekkel, a könnyedén, hevítés nélkül is arcra alakítható szárvégekkel és orrnyereggel, a szemvédelmet rendkívül magas szintre emelő és az utolérhetetlen zavartalan látás élményét biztosító törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX-lencsékkel, vagy a speciális, sportdioptriás megoldásokkal.

Modern életünk egyik velejáró problémája a látáskorrekció igénye, mely nehezítheti a sportolást, az aktív életet. Ezt felismerve a Rudy Project mérnökei kiemelt figyelmet fordítanak a dioptriás fejlesztésekre, így ma már 5 különféle, egyedülálló sportdioptriás megoldás közül választhatunk, igényeink és elvárásaink alapján - mint például az RX DIRECT megoldást, mely során a szemüveg magas bázisgörbületű lencséje teljes keresztmetszetében, prizmakompenzáltan dioptriázott.

Mindezek alapján a Rudy Project szemüvegekben egyesül az olasz formatervezés és minőség, a jövőbe mutató technológiák és megoldások, valamint a funkcionalitás és sokoldalúság.

 

 

A LEGFONTOSABB ELISMERÉSEK

Hálásak vagyunk a felhasználóinknak a számunkra küldött több ezer e-mail és visszajelzésért, melyekben köszönetet nyilvánítanak termékeinkért és a technológiákért, amit használunk. Ezek a legjobb és legmotiválóbb dolgok, amiket kaphatunk, és arra késztetnek minket, hogy lankadatlan energiával alkossuk meg a világ legjobb sisakjait és szemüvegeit! Köszönjük!

„Kedves Rudy PRoject!
Az ImpactX lencsék minőségével kapcsolatos tapasztalataim miatt írok. Sajnos egy komoly bringás balesetet szenvedtem, nagy sebességnél, komoly arcsérüléseket, és nyaki csigolyatörést szerezve. A reklámszövegnek megfelelően, míg a szinte vadonat új Zyon szemüvegem durván horzsolódott és sérült, addig a lencséim sem nem törtek el, sem nem repedtek meg. Bár 15 centiméter hosszú, 30 öltéssel összevarrt sérülés húzódik a bal szememnél, nincs kétségem a felől, hogy a Rudy Project szemüveg és az ImpactX lencse mentette meg mindkét szemgolyóm és a látásom. Sem feleségem, sem Én soha többet nem fogunk más márkájú szemüveget vásárolni. Annak ellenére, hogy az alig négy hetes szemüvegem tropára ment, tudom, hogy minden forintját megérte.

Köszönettel, Mike”

 

VAN SAJÁT SZTORID?

Ha neked is van ehhez hasonló sztorid, és megosztanád velünk, akkor küldd el nekünk elektronikus úton! Elérhetőségeinket megtalálod az INFORMÁCIÓK / ÜGYFÉLSZOLGÁLAT menüpont alatt.