Termékek Menü

ÁTVÉTELI ÉS FIZETÉSI MÓDOK


ÁTVÉTELI MÓDOK


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BEMUTATÓTERMÜNKBEN – INGYENES!

Megrendelésedet díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted budapesti bemutatótermünkben. 
Fizetési módok: Fizetés készpénzben, banki átutalás, bankkártyás fizetés, Rudy Project vásárlási utalvány.


HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL – AKÁR INGYENESEN!

A rendelést követően a terméket az általad megjelölt címre szállíttatjuk 24-48 órán belül a GLS futárszolgálattal. A bruttó 10 000 forint érték feletti rendeléseket az ország határain belül ingyenesen, az ennél kisebb értékű rendeléseket pedig 1500 forintért küldjük. A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a számlán!
Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Banki átutalás.
Készpénzes fizetés esetében a megrendelésed átvételekor, a futárnak fizetsz.

 

 

FIZETÉSI MÓDOK

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed az áru átvételekor (bemutatótermünkben vagy a futárnak) készpénzzel egyenlítheted ki.

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Bemutatótermünkben az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

RUDY PROJECT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY

Bemutatótermünkben fizetéskor felhasználhatod a Rudy Project vásárlási utalványodat is. Az utalvány 5000 forintos címletekben vásárolható meg előre webshopunkon keresztül illetve bemutatótermünkben, és a vásárlástól számított 12 hónapig (365 napig) érvényes. Az utalványok összevonhatók, készpénzre nem válthatók, illetve az utalvány értékénél kisebb értékű vásárlás esetén készpénzt nem adunk vissza belőle. Az utalvány elvesztéséből eredő visszaélésért, valamint az utalvány megsemmisülése esetén nem vállalunk felelősséget.