Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

SZERVIZ & SZEMÉLYRE SZABÁS

MEGKARCOLÓDOTT? ELKOPOTT? ELTÖRT? ELHAGYTAD? MEGUNTAD A SZÍNÉT? EGYEDIVÉ TENNÉD?


Kedvenc szemüveged vagy sisakod, legyél bármennyire is gondos és odafigyelő gazdája, használat közben koszolódik, sérül, eszi az UV és az izzadtság. Egy-két év, és bár a szemüveg/sisak főbb részei még jók lennének, az elhasználódott alkatrészek utánpótlásának hiánya miatt újat kényszerülsz venni. Vagy nem minden esetben?

 

 

HA LEHET, JAVÍTJUK

A Rudy Project szemüvegek esetében a több mint 30 éves olasz gyártó szemüvegei nem csak a minőségükkel, a komfortjukkal és a széles felhasználhatóságukkal vívták ki a világ egyik legkedveltebb sportszemüvege státuszt. A szemüvegek több különböző alkatrészre szerelhetők szét, és ezen alkatrészek utólagosan is megvásárolhatók, cserélhetők. Ennek köszönhetően a Rudy Project szemüvegeket tulajdonosuk átlagosan 7-10 évig hordja, és ekkor is többségében azért cseréli le, mert egy kívánatosabbat nézett ki az új palettából.

A sisakjaink esetében is jó a helyzet, hiszen mind a szivacsbetétek, mind a racsnis tarkórögzítések cserélhetők, így ha ezen alkatrészek elhasználódtak, fel tudod újítani a fejvédődet!

Mindezek a gyártó Ride-to-Zero projektjének részei - ismerd meg ezen fontos filozófiánkat.

 

VÁRUNK BEMUTATÓTERMÜNKBEN

A szervizelendő Rudy Project terméket hozd be hozzánk a bemutatótermünkbe, és kollégáink megvizsgálják, majd ajánlatot tesznek a felújítására! Ha pedig egyedi összeállítású szemüveget szeretnél vásárolni, a Custom Kitek és cserélhető lencsék segítségével könnyedén megteheted, melyek összeállításában is szívesen segítünk!