Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

DELTABEAT

DELTABEAT

SZÖGLETES
FORMAVILÁG
ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A DELTABEAT kombinálja a szögletes formavilágot, a fejlett lencsetechnológiát és a rendkívüli komfortot, amikkel egy kiváló ár-értékarányú szemüveget alkottunk. Megtalálod benne a magas teljesítményt nyújtó megoldásainkat és a cég új filozófiáját képviselő természetes alapú, RILSAN keretalapanyagot is. 

 


ÚTTÖRŐ
ALAPANYAG,
IGAZI REMEKMŰ

Környezetünk megóvása nem csak azért fontos, hogy a hobbinkat vagy a hivatásunkat, a különböző outdoor sportokat még nagyon-nagyon sokáig élvezhessük és űzhessük. A Ride to Zero projekt a Rudy Project új, a cég és a termékek jövőjét meghatározó filozófiáját foglalja össze, mely meghatározza mostantól a cég minden mozdulatát.

Ezen út egyik részeként, sokévnyi fejlesztés eredményeként hoztuk létre a természetes alapú RILSAN alapanyagot, mely rendkívül tartós, könnyű, rugalmas és rezgésellenálló, miközben környezetbarát és újrahasznosítható. Ebből készül a DELTABEAT kerete, mely az újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolásával együtt kiválóan illeszkedik a filozófiánkba

A Ride to Zero projektről és a RILSAN alapanyagról részletesebben itt olvashatsz.
  

ERGONOMIKUS
FORMA

A DELTABEAT szárainak ergonomikus, teljesen fejet körbefogó geometriája révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül. A nedvességre is tapadó gumírozások pedig segítenek stabilan a fejeden tartani a legrázósabb helyzetekben is.

 


 


 

KOMFORT

Állítható orrnyereg lehetőséget biztosít, hogy megfelelően illeszkedjen bármelyik arcformán, a nedvességre tapadó gumírozások pedig minden helyzetben stabil tartást nyújtanak.

 


 


KIVÁLÓ
SZELLŐZÉS

A saját fejlesztésű PowerFlow szellőzési technológiánk alkalmazása révén a DELTABEAT kiváló szellőzést biztosít - a lencsékben, keretben és szárakban specifikusan elhelyezett nyílások segítségével - melynek köszönhetően rendkívüli módon csökken a lencsék párásodásának esélye.


 

 

LENCSÉK
KÜLÖNBÖZŐ
HELYZETEKRE

A szemüveg lencséi könnyedén és gyorsan cserélhetők a speciális keretkialakításnak köszönhetően. Így a széles színválasztékú RP Optics polikarbonát-, valamint a minden helyzetben megfelelő látást biztosító, fényre sötétedő és garantáltan törhetetlen ImpactX lencsék közül könnyedén kiválaszthatod és használhatod a számodra megfelelőt.

Két különböző lencse-konfigurációban választhatók lencsék - bringás és futó kivitelben, mely utóbbinál nincs extra szellőzőnyílás a lencse alján. 
LÁTÁSKORREKCIÓ
KÖNNYEDÉN

A DELTABEAT két különböző sportdioptriás megoldást is kínál, melyek révén mindenki megtalálja a számára legideálisabb verziót. A legrégebbi és egyben legszélesebb dioptriatartományt nyújtó RX INSERT megoldás mellett választható a vadonat új OPTICAL DOCK 2 inzert is, mely lehetőséget biztosít bármely dioptriás lencse, így "raktári" lencsék használatára is. Ráadásul szintén széles dioptriatartományban alkalmazható.

Sportdioptriás megoldásainkról bővebben ide kattintva olvashatsz.

 


 

SPECIFIKÁCIÓK

 • keretalapanyag: RILSAN - környezetbarát, természetes alapú 
 • tömeg: 31 gramm
 • bázisgörbület: 8
 • szárhossz: 131 mm
 • lencse befoglalóméret: 69×51 mm
 • lencsetávolság: 11 mm
 • cserélhető lencse: igen
 • állítható szárvégek: nem
 • állítható orrnyereg: igen
 • gumírozás: igen
 • dioptriázhatóság: igen - RX INSERT, RX OPTICAL DOCK
 • tartozékok: keménytok, mikroszálas zsák
 • garancia: 2 év