Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK

Az idei Karácsony sem múlhat el Rudy Project Angyal nélkül - ismét a segítségedet kérjük, hogy segíthessünk!

 

 

A PROGRAM

Immáron már három éve, hogy elindítottuk a Rudy Project Angyal programunkat. Ennek keretében olyan kicsiket vagy épp nagyokat keresünk, akik imádják a kerékpározást, futást, vagy bármely más sportot amihez szükségük lenne fej- illetve szemvédelemre, de nem engedhetik meg maguknak, hogy megfelelőt vásároljanak. Mivel az év végén lecserélésre kerül szemüveg- és sisak-tesztflottánk, kiválogatjuk közülük a legjobbakat, melyeken ugyan látszik, hogy már nem vadonat újak, de még tökéletesen használhatók, majd a Ti segítségetekkel megkeressük az azokra leginkább érdemeseket, és megajándékozzuk őket ezen termékeinkkel.
 NÉLKÜLED NEM SIKERÜLHET

Ahhoz hogy angyalunk a legmegfelelőbb helyekre juttathassa el ajándékait, szükségünk van a Te segítségedre is! Nézz szét közvetlen közeli környezetedben, majd töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, mely családtagodat, barátodat vagy ismerősödet javasolod, a Rudy Project angyal számára, ki az, aki megérdemelné ajándékaink egyikét!


Részletes indokod alapján a Rudy Project Magyarország csapata idén 
3 darab sisakot (két darab S/M méretű WINDMAX, egy darab S/M méretű STERLING és egy darab L méretű STERLING) ajándékoz, az arra legérdemesebbeknek ítéltek számára.
 JELENTKEZÉSI LAP

Ha pedig kitöltötted, arra kérünk, oszd meg a Rudy Project angyal programunkat ismerőseid számára, hogy a lehető legtöbb sportszerető kicsinek és nagynak tudjunk segíteni - köszönjük!A karácsonyi Rudy Project Angyal program kiírója a Rudy Project termékek hazai forgalmazója, az Eyeland Kft., melyre bárki jelentkezhet, korhatár nélkül. A fenti jelentkezési lapon kitöltött adatokat a cég bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki. A beérkező javaslatok közül a Rudy Project Magyarország csapata 2018. december 18-án fog választani, a jelentkezési lapokon megadott rövid leírások alapján - azok valóságtartalmáért a jelentkezési lapot kitöltő vállal felelősséget. A programban kiválasztottak neveit ezt követően 2018. december 19-én Facebook falunkon valamint weboldalunk hírei között tesszük közzé, illetve az érintetteket a megadott elérhetőségek egyikén értesítjük. Az ajándékaikat a GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott postai címre, térítésmentesen. A programban szereplő termékek használtak, de mindegyiket alaposan átvizsgáltuk, és további használatra biztonságosnak és megfelelőnek ítéltük - garancia nem vonatkozik rájuk.