Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü
most itt jársz: > Kezdőlap >

KELION

KELION

Ismerd meg a környezetbarát és teljesítményorientált, a 2023/24 szezon szemüvegkínálatának zászlóshajóját.

 

KÖRNYEZETBARÁT
ÉS TELJESÍTMÉNY-

ORIENTÁLT, EZ A KELION

Íme a közel negyven éves olasz gyártó legújabb szemüvege, melyben az elmúlt évtizedek kutatás-fejlesztés eredményei, valamint a tervezési- és gyártási tapasztalatok legjava összpontosul -
 

ezek eredménye a páratlan teljesítmény, sokoldalúság és utolérhetetlen kényelem, amit a Kelion szemüvegünk nyújt


- kiváló választás az országúti-, gravel- és mountan bike kerékpárosok számára. 
 

 

DIOPTRIÁZHATÓSÁG
- RX INSERT

Azoknak sem kell lemondaniuk a Kelion által nyújtott kényelemről és védelemről, akik látásjavításra szorulnak, hiszen ezen szemüvegünk is dioptriázható - az RX INSERT megoldásunk az egyik legrégebbi, legegyszerűbb és legszélesebb tartományban használható sportdioptriás megoldásunk.

RX INSERT
MEGOLDÁSRÓL BŐVEBBEN

 

BASE 5.2

Elegáns, az arcot körbefogó hengeres, 5.2 bázisgörbületű lencséje kiváló fedést, és nagy látómezőt biztosít. Ez az innovatív megoldás zavartalan látást és kényelmet nyújt, az aktív testmozgások, sportolás során is.

 

 

KIVÁLÓ SZELLŐZÉS
- POWERFLOW

A szemüveg által nyújtott biztonsághoz hozzátartozik az innovatív PowerFlow rendszer, mely fejlett szellőzési technológiát úgy terveztük, hogy megakadályozza a lencsék bepárásodását. Sportolás közben ennek köszönhetően folyamatos, zavartalan látás biztosított, így zavaró tényezők nélkül koncentrálhatsz a teljesítményedre.

 
 

ARCRA
SZABHATÓSÁG

A Kelion modell, a Rudy Project sportszemüvegeknél megszokott teljes arcra szabhatóságot kínálja - állíthatóak az orrnyereg és a szárak is. Ezen alkatrészek állíthatósága révén biztosított a szemüveg tökéletes illeszkedése és optimális kényelme, legyen szinte bármilyen egyedi arcszerkezeted is. A nedvességre is tapadó gumírozások pedig minden helyzetben stabilan tartják szemüveged az arcodon.
 

 

 

LENCSE CSERE
KÖNNYEDÉN

Ahhoz, hogy minden helyzethez könnyedén tudj alkalmazkodni, illetve az elhasználódott lencséd ne legyen zavaró, a Kelion is lehetőséget nyújt a lencse csérére. A keret speciális kialakítása révén a lencsecsere könnyű és gyors.

 

TERMÉSZETES
ALAPÚ KERET
- RILSAN

A Kelion úttörő kialakításának középpontjában a Rilsan keret áll. Ez a környezettudatos anyag az indiai Gudzsarátban, minősített gazdák által termesztett ricinusolajból származó, 45%-ban bio-műanyagból készül, és a fenntartható és felelős gyártás iránti elkötelezettségünk bizonyítéka. A jobb hulladékkezelési gyakorlatok felhasználásával csökkenthetjük a fosszilis alapú anyagoktól való függőségünket, és hozzájárulhatunk bolygónk zöldebb jövőjéhez.

RIDE TO ZERO 
PROJEKTÜNKRŐL BŐVEBBEN

 
 

PROFESSZIONÁLIS
VERSENYZŐK
ÁLTAL TESZTELVE

Az olasz gyártó termékeinek fejlesztésében nagy hangsúlyt kapnak a profi sportolók visszajelzései - a KELION szemüveg széria változatát is több élsportoló használja versenykörülmények között, így például a Team Bahrain Victorious, vagy hazánk egyetlen kontinentális kerékpáros csapata, az Epronex-Hungary Cycling Team is. 
 

 

ÖSSZEFOGLALÓ

 • tömeg: 36 gramm
 • lencse befoglaló méret: 144×62 mm
 • szárhossz: 125 mm
 • bázisgörbület: 5.2
 • keret alapanyag: RILSAN
 • gumírozás: orrnyergen és szárvégeken
 • állítható orrnyereg: igen
 • állítható szárvégek: igen
 • szellőzés: PowerFlow
 • lencse cserélhetőség: igen
 • dioptriázhatóság: RX INSERT (FR84)
 • tartozéka: keménytok, mikroszálas zsák
 • garancia: 2 év
 • Made in Italy