Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > >

PROJECT THE ONE

2020 a futás éve lesz a Rudy Projectnél! Ehhez kapcsolódóan egy új inspirációs projekt veszi kezdetét, melyben világszerte összesen 1000 futó kerül kiválasztásra...

A Rudy Project filozófiája immáron több mint 30 éve változatlan: a lehető legjobb minőségű és szemvédelmet nyújtó, rendkívüli kényelmet és zavartalan látást biztosító szemüveget szeretnék megtervezni és elkészíteni, függetlenül az aktivitás milyenségétől és profizmusától, amelyhez  vezető “úton” szükség van a szemüvegeket viselők visszajelzéseire. De emellett ugyanennyire fontos a termékekben átélt élmények és tapasztalatok másokkal való megosztására is. Épp ezért lett létrehozva a The One projekt! 
 
EGYEK AZ EZERBŐL

Hiszünk a sport és az inspiráció erejében, melyek akár életeket is meg tudnak változtatni. A Rudy Project ezért indította el a The One inspirációs projektjét, melyben világszinten összesen 1000 futó kerül kiválasztásra. Ők nem feltétlen a versenyeken való eredményeik alapján vívják ki a közösség figyelmét, mint inkább a tetteiken keresztüli inspirációval, passziójuk és lelkesedésük másokkal való megosztásával. A kiválasztottak a világ minden pontján ezen tulajdonságaikkal, márkanagykövetekként segítenek elkezdeni a sportolást, erőt adnak az akadályok legyőzéséhez. Mi pedig termékeinkkel a zavartalan futást biztosítjuk - legyen szó bármilyen időjárási körülményről, vagy akár látáskorrekcióról is. 

 

RUDY PROJECT MÁRKANAGYKÖVETEK - 2020

A The One projekt keretében hazánkban az alábbi futók képviselik a márkát. Kövesd te is a #RunTheOne hashtaget és a futóinkat, meríts inspirációt, lendületet a futáshoz nagyköveteinktől!
 

Nagy Csilla
Instagram | Facebook


Életem része a futás, amit úgy 12 éve űzök, a rövidebb távoktól egészen a maratonig. Színesebbé tettem mindezt sok külföldi versennyel, egyik kedvencem a Seychelle szigeteki félmaraton volt. Belekóstoltam 2013-ban a triatlon világába is, és 2015-ben Ironman lettem. A sport kitölti mindennapjaimat, így örömmel viselem az új szemüveget, amit a Rudy Projectől kaptam. 
.

 

Szakál-Szeri Dóra
Instagram | Facebook


Futó, triatléta, anya és feleség vagyok. Számomra a futás egy biztos menedék az életben, ahol önmagam lehetek, amiből erőt merítek. Több mint sport. A futás az én társam, barátom, pszichológusom. A futás a tűz, a kitartás és a megnyugvás.

 

Wirth Eszter
Instagram | Facebook


Triatlonista, aki mára már csak amatőr sportolóként, a saját "szórakoztatásomra" versenyzek. Amatőrként éreztem rá az önsanyargatás valódi örömére amit próbálok a vendégeimnek és minden hétköznapi embernek átadni. Célom hogy motiváljam a környezetemben lévő embereket, hogy örömmel induljanak el reggel 6 órakor vagy munka után futni!

Czeilinger Dorina
Instagram | Facebook


Gimnáziumi években kezdtem el futni, azóta is tart a szerelmünk. Közösségi média felületeken #Tekilány-ként igyekszem másokat inspirálni a sportolásra, futásra. Lassú futóként pedig szeretem a határaimat feszegetni. Kedvenc mottóm: "Ha elfárad a lábad, fuss a szíveddel! “

 

Müller Péter
Instagram | Facebook


A pályakerékpározás világából érkeztem, többszörös magyar bajnok és egykori magyar csúcstartó vagyok. A triatlon és a futás az aktív versenyzés utáni szenvedélyem, a hosszú távú versenyek teljesítése egy teljesen új élményt nyújt egy sprinternek. Hosszú idő után idén visszatértem a pályára is, ahol két évtized után újra egy bajnoki címmel zártam a bajnokságot.

 

Tímár Péter
Instagram Facebook


A spo
rt gyermekkorom óta jelen van életemben. A futás több, mint 10 éve fontos része mindennapjaimnak, ami nemcsak egy hobbi számomra, hanem életformát jelent. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a hobbija kötődik a munkájához is. Szívesen osztom meg élményeimet másokkal, hogy ezáltal motiváljam a környezetemet is a mozgás szeretetére. A sport rendszeressége mellett fontosnak tartom, hogy jó minőségű termékeket használjak edzéseim versenyeim során. Megtiszteltetés számomra egy ilyen illusztris nemzetközi csapathoz csatlakozni.
.

Gáncs Kristóf
Facebook


Az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatójaként a híradók gyakori szereplője. A folyamatos pörgésből, ha teheti futással kapcsolódik ki. A Segélyszervezet „Ne csak szurkolj, segíts!” jótékonysági futóközösségének alapítója, melynek mezében az elmúlt években futók százai - köztük számos olimpiai bajnok és művész - álltak rajthoz a jelentősebb hazai futóversenyeken, hogy így hívjanak összefogásra. 
 

 

Gajdos Tamás
Instagram | Facebook


Szenior multisportoló vagyok. A szószoros értelmében mindenevő, ha sportról, ciklikus sportágakról van szó. Leginkább a futás-alapú versenyszámokban érzem jól magam, de a kerékpározás több szakágában is próbára tettem már magam. Tavalyi szezonra 6, idén 16 bajnoki cím elérését tűztem ki magam elé - 5 világversenyen 4 aranyérmet, egy ezüstöt és egy bronzot sikerült szereznem, valamint duatlon Európa-bajnokságon 3., a Masters Európa Játékokon 1. lettem duatlon sprint versenyszámban.Megtiszteltetés számomra, hogy már hosszú évek óta a Rudy Project sportszemüvegeit használhatom.
 

 

Zobák Gábor
Instagram | Facebook

Minden futót motivál valami. Valaki versenyekre készül, van aki csak egészségesen szeretne élni, van aki saját magának vagy a környezetének szeretne bizonyítani. Számomra a futás a minden! Hiszek abban, hogy a futás egy zseniális sport, ami motiválja az embereket céljaik elérésében, feltölt minket energiával és az élet minden területén segít magabiztosabbá válni!

Gábe Tamás
Instagram | Facebook

8 éves korom óta a versenysport az életem minden percét kitölti. 12 évig versenyúszó voltam, majd 2010-ben megfertőztek a triatlonnal, és azóta is ez a hobbim, a munkám és az életem. A sport, a mozgás az ami igazán kikapcsol és feltölt. Többszörös magyar bajnoki érmes vagyok egyéni- és csapatversenyen, triatlonban és úszásban egyaránt. 13 éve foglalkozom gyermekekkel, így a példamutatás, az inspiráció nagyon fontos, hogy ők is megismerjék és elfogadják a rendszerességet, kitartóak és céltudatosak legyenek, illetve hogy egészségesebben éljenek.
 

 

Tóth Orsolya
Instagram | Facebook

Gyerekkorom óta életem meghatározó része a sport, bár 14 éves koromig ez a balettet jelentette. A futással főiskolás koromban kezdtem ismerkedni, belekóstoltam többek között a Spartan Race-be is. Nagyjából 3 éve kezdtem el triatlonozni, és a felkészülés részeként terepfutni... ami hamar beszippantott. Imádok hegyen-völgyön, erdőben futni, kint lenni, mert ez az ami igazán ki tud kapcsolni.

 

Dr. Vízi András
Instagram | Facebook

Dr. Vizi András vagyok gyermeksebész szakorvos, 3 gyermek édesapja, sportfüggő. 12 év versenyszerű úszást, az egyetemi évek alatt a labdarúgás váltotta fel. Majd 2012 óta az endurance sportok elhivatottja vagyok. Kezdetben csak a futás, jelenleg már a triatlon ami a fő érdeklődési körömet képezi. Amatőr sportolóként, orvosként és apaként, nehéz minden helyzetben helyt állni, de hiszem és vallom, hogy a sport által jobb ember lehetek, és az az életmód amit család szinten képviselünk példa lehet mások számára is. Örülök, hogy a Rudy Project motivációs kampány részese lehetek.

Pék Eszter
Instagram | Facebook

Bemutatkozás hamarosan...

 

Horváth Tímea
Instagram | Facebook

Horváth Tímea vagyok, egy első látásra átlagos, huszonéves budapesti, motivált és ambiciózus, hosszútáv- és hegyifutó atléta. Versenyszerűen sportolok a Budapesti Honvéd SE színeiben, Gál Géza edző irányításával, 2008 óta. Kezdetben csak utcai, terep- és crossfutó versenyeken indultam. Az atlétikai pályával leginkább csak edzésen találkoztam. A hegyifutás 2013-ban toppant be az életembe és azóta is ez a kedvencem. Nemcsak azért mert kint lehetek a szabadban, hanem mert minden egyes terep újabb és újabb kihívások elé állít, a versenyekkel pedig csodaszép helyekre juthatok el.
 

 

Nagy Máté
Instagram | Facebook

Bemutatkozás hamarosan...

Evetovics-Balla Hajnalka
Instagram | Facebook

Lételemem a futás, nemcsak űzöm, de a munkám is szorosan kapcsolódik a futáshoz. Futóedzőként, kommunikációs és brand marketing tanácsadóként, bloggerként és újságíróként dolgozom. Amatőr ultrafutóként rengeteg hosszabb-rövidebb futóversenyen indultam az elmúlt években. Legnagyobb sikeremnek a 246 kilométeres Spartathlon teljesítését tartom. Kétszer értem célba egyéniben az Ultrabalatonon, 24 órás OB-bronzérmem is van, több 6 és 12 órást és 100 km-es versenyt is teljesítettem. 

       


Márkanagyköveteink a 2020-as termékkínálat egyik újdonságában, a kifejezetten futásra tervezett Propulse - abból is egy limitált kiadású Bronze színezésű - sportszemüvegben futnak majd.

 

 

HOL TALÁLKOZHATSZ VELÜK?

Márkanagyköveteinkkel többek között rendezvényeken, versenyeken találkozhatsz majd - ezek pontos időpontjáról és helyszínéről Facebook és Instagram oldalainkon informálódsz majd! Kövesd oldalainkat, és ne maradj le semmiről!

  

CSÚCSTECHNOLÓGIA FUTÓK SZÁMÁRA
 


Kifejezetten futók számára fejlesztett szemüveg a Propulse - többek között ezért is ebben futnak a márka nagyköveteink. Az ultrakönnyű és rendkívül erős Grilamid keret, valamint a teljesen fejet körbefogó geometria révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül. Állítható orrnyereg valamint szárvégek, és az azokon levő Hi-Grip nedvességre is tapadó gumírozások révén pedig utolérhetetlen, stabil archoz illeszkedést kapunk! A különleges, mély kialakítású, prémium minőségű lencsék kiemelkedő szemvédelmet és zavartalan látást biztosítanak, miközben a hatalmas szellőzőnyílások révén kellő levegő áramlik be. Természetesen több módon is dioptriázható!

ISMERD MEG részletesebben is ezen sportszemüveg modellünket!

 


 

FUTÁSRA TERVEZETT SZEMÜVEGEK

Sportszemüvegeink tervezésénél elsődleges szempont, hogy bármely sportágban való felhasználása során a lehető legtöbb kényelmet és szemvédelmet biztosítsa. Ám vannak olyan sportágak, melyeknél egyedileg specifikált modellekre van szükségünk a tökéletességhez. 

Professzionális futókkal végzett intenzív tesztelés során, illetve a több mint 30 éves, a sportszemüvegek gyártásban megszerzett tapasztalattal a hátunk mögött megalkottuk a kifejezetten futáshoz optimalizált szemüvegeinket, melyek még magasabbra emelik a komfort és szemvédelem szintjét – legyen szó akár terepen vagy sík talajon való futásról vagy kocogásról. Ezen modellek keretei is természetesen a rendkívül rugalmas és erős, valamint szuper könnyű Grilamid alapanyagból készülnek, szárvégeiken illetve orrnyergeiken nedvességre is tapadó gumírozásokkal, arcformádra alakítható kialakítással. Amitől igazán futásra specifikáltak, az a rendkívüli szellőzés illetve a mély lencsék.

ISMERD MEG a futásra tervezett szemüvegeinket!