Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > >

PROJECT THE ONE

2020 a futás éve lesz a Rudy Projectnél! Ehhez kapcsolódóan egy új inspirációs projekt veszi kezdetét, melyben világszerte összesen 1000 futó kerül kiválasztásra...

A Rudy Project filozófiája immáron több mint 30 éve változatlan: a lehető legjobb minőségű és szemvédelmet nyújtó, rendkívüli kényelmet és zavartalan látást biztosító szemüveget szeretnék megtervezni és elkészíteni, függetlenül az aktivitás milyenségétől és profizmusától, amelyhez  vezető “úton” szükség van a szemüvegeket viselők visszajelzéseire. De emellett ugyanennyire fontos a termékekben átélt élmények és tapasztalatok másokkal való megosztására is. Épp ezért lett létrehozva a The One projekt! 
 
EGYEK AZ EZERBŐL

Hiszünk a sport és az inspiráció erejében, melyek akár életeket is meg tudnak változtatni. A Rudy Project ezért indította el a The One inspirációs projektjét, melyben világszinten összesen 1000 futó kerül kiválasztásra. Ők nem feltétlen a versenyeken való eredményeik alapján vívják ki a közösség figyelmét, mint inkább a tetteiken keresztüli inspirációval, passziójuk és lelkesedésük másokkal való megosztásával. A kiválasztottak a világ minden pontján ezen tulajdonságaikkal, márkanagykövetekként segítenek elkezdeni a sportolást, erőt adnak az akadályok legyőzéséhez. Mi pedig termékeinkkel a zavartalan futást biztosítjuk - legyen szó bármilyen időjárási körülményről, vagy akár látáskorrekcióról is. 

 

RUDY PROJECT MÁRKANAGYKÖVETEK - 2020

A The One projekt keretében hazánkban az alábbi futók képviselik a márkát. Kövesd te is a #RunTheOne hashtaget és a futóinkat, meríts inspirációt, lendületet a futáshoz nagyköveteinktől!
 

Nagy Csilla
Instagram | Facebook

 

Szakál-Szeri Dóra
Instagram | Facebook

 

Wirth Eszter
Instagram | Facebook

 

Czeilinger Dorina
Instagram | Facebook

 

Tímár Péter
Instagram | Facebook

Müller Péter
Instagram | Facebook

Gáncs Kristóf
Facebook

Gajdos Tamás
Instagram | Facebook


Magyarországon összesen 25 fő kerülhet kiválasztásra, így a fenti nagyköveteink listája hamarosan még bővül... de hogy kik lesznek még márkanagykövetek? Figyeld
Facebook és Instagram oldalainkat, mert akár te is lehetsz az az Egy! Márkanagyköveteink a 2020-as termékkínálat egyik újdonságában, a kifejezetten futásra tervezett Propulse - abból is egy limitált kiadású Bronze színezésű - sportszemüvegben futnak majd.

 

 

HOL TALÁLKOZHATSZ VELÜK?

Márkanagyköveteinkkel többek között rendezvényeken, versenyeken találkozhatsz majd - ezek pontos időpontjáról és helyszínéről Facebook és Instagram oldalainkon informálódsz majd! Kövesd oldalainkat, és ne maradj le semmiről!

  

CSÚCSTECHNOLÓGIA FUTÓK SZÁMÁRA
 


Kifejezetten futók számára fejlesztett szemüveg a Propulse - többek között ezért is ebben futnak a márka nagyköveteink. Az ultrakönnyű és rendkívül erős Grilamid keret, valamint a teljesen fejet körbefogó geometria révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül. Állítható orrnyereg valamint szárvégek, és az azokon levő Hi-Grip nedvességre is tapadó gumírozások révén pedig utolérhetetlen, stabil archoz illeszkedést kapunk! A különleges, mély kialakítású, prémium minőségű lencsék kiemelkedő szemvédelmet és zavartalan látást biztosítanak, miközben a hatalmas szellőzőnyílások révén kellő levegő áramlik be. Természetesen több módon is dioptriázható!

ISMERD MEG részletesebben is ezen sportszemüveg modellünket!

 


 

FUTÁSRA TERVEZETT SZEMÜVEGEK

Sportszemüvegeink tervezésénél elsődleges szempont, hogy bármely sportágban való felhasználása során a lehető legtöbb kényelmet és szemvédelmet biztosítsa. Ám vannak olyan sportágak, melyeknél egyedileg specifikált modellekre van szükségünk a tökéletességhez. 

Professzionális futókkal végzett intenzív tesztelés során, illetve a több mint 30 éves, a sportszemüvegek gyártásban megszerzett tapasztalattal a hátunk mögött megalkottuk a kifejezetten futáshoz optimalizált szemüvegeinket, melyek még magasabbra emelik a komfort és szemvédelem szintjét – legyen szó akár terepen vagy sík talajon való futásról vagy kocogásról. Ezen modellek keretei is természetesen a rendkívül rugalmas és erős, valamint szuper könnyű Grilamid alapanyagból készülnek, szárvégeiken illetve orrnyergeiken nedvességre is tapadó gumírozásokkal, arcformádra alakítható kialakítással. Amitől igazán futásra specifikáltak, az a rendkívüli szellőzés illetve a mély lencsék.

ISMERD MEG a futásra tervezett szemüvegeinket!