Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

SUPPORT DAY / SZERVIZNAP 2023

Elkopott? Elhasználódott? Megkarcoltad? Elhagytad? Meguntad? Cserélnéd? Segítünk megoldani...

 

 

SZEMBE MEGYÜNK A
"CSERÉLD-MÁSIKRA"
KULTÚRÁNAK

Termékeink tervezésénél és gyártásánál nem csak arra fordítunk kiemelt figyelmet, hogy azokat strapabírónak és kényelmesnek készítsük, de

a különböző alkatrészek cserélhetőségét is biztosítjuk, mellyel szembe megyünk a napjainkban széles körben elterjedt gyors piacgazdaságnak - avagy "cseréld-másikra" kultúrának.

Így számos Rudy Project szemüveghez és sisakhoz egész évben elérhetőek a csere-alkatrészek - többek között lencsék, gumírozások, szivacsozások, tarkórögzítések... Ezen filozófiánkat is tartalmazza a RIDE TO ZERO projektünk, mely meghatározza a gyártó jelenét és jövőjét is.

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is megrendezésre kerül a SUPPORT DAY/SZERVIZNAP eseményünk, melyen szakmai segítséget kínálunk, valamint 

a korábbiakban vásárolt Rudy Project szemüvegeiteket és sisakjaitokat megpróbáljuk újszerűvé változtatni - ráadásul kedvezményekkel!

Szóval elkopott? Elhasználódott? Megkarcoltad? Elhagytad? Meguntad? Cserélnéd? Hozd be hozzánk a bemutatóterembe, vagy rendeld meg a szükséges alkatrészeket a SUPPORT DAY/SZERVIZNAPUNK során!

 

 

AKÁR 70% KEDVEZMÉNYEK
SZERVIZNAPI AJÁNLATAIK
KÖZÖTT

 

Szemüveglencsék, szemüvegpántok, szemüveg gumírozások, lencsetisztítófolyadékok, szemüveg- és sisak tokok, valamint sisak szivacsbetétek most a SUPPORT DAY/SZERVIZNAP keretében 15-72% közötti kedvezményekkel vásárolhatóak meg!

Akciós tételeink egy részét megtalálod weboldalunkon a SUPPORTDAY2023 kulcsszó alatt, de számos egyéb termékünk/ajánlatunk csak bemutatótermünkben érhető el!

Nem találtál a kedvezményes ajánlatok között a te szemüvegedhez, vagy sisakodhoz alkatrészt? Ne csüggedj! Nézz szét weboldalunkon, vagy ha nem lelted meg, keress minket. 


 

DÍJMENTES SZERELÉS
ÉS SZEMÜVEGTISZTÍTÁS

 

Eseményünk ideje alatt minden szervizelést munkadíj nélkül végzünk, illetve kérd szemüvegedre az ingyenes ultrahangos tisztításunkat!
 

 


 

SUPPORT DAY/SZERVIZNAPUNK során kizárólag a Rudy Project által gyártott termékek javítását tudjuk vállalni - a gyártó által kínált alkatrészek más márkák termékeihez nem kompatibilisek!

Szerelés során kizárólag az általunk forgalmazott alkatrészeket szereljük be, hozott alkatrészekkel nem foglalkozunk!

Kedvezményes ajánlataink kizárólag a SUPPORT DAY/SZERVIZNAP ideje alatt, 2023. április 3. és 6. érhetők el weboldalunkon és bemutatótermünkben.

Weboldalunk nem tartalmazza a teljes alkatrész kínálatunkat, ezért érdeklődj bemutatótermünkben a keresett termék után! 

Bemutatótermünk elérhetőségeit és megközelíthetőségét itt találod