Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

A FORRADALMI AERO SISAK - THE WING


Rudy Project The Wing aerosisak

 

FORRADALMI
KIALAKÍTÁS

Intenzív szélcsatornás-, áramlástani szimulációk- (CFD) és a neves Swiss Side aerodinamikai céggel karöltve elvégzett mérnöki fejlesztések sora után készült el a legújabb aero sisakunk, mely többféle testpozíciónál is kompromisszummentes teljesítményt nyújt triatlon és országúti versenyek során. A forradalmi kialakításnak köszönhetően a THE WING sisakunk nem csak kiváló teljesítményt, de kényelmes viseletet is biztosít.

 

A táblázatban szereplő adatokat a Swiss Side cég saját szélcsatornás mérései szolgáltatták. Minden különböző specifikációjú mérést két kerékpárossal és egy bábúval is elvégezték, valós testhelyzetben és fejtartással. A bábukkal végzett tesztek mindegyike végtagoktól mentes bábukkal történtek, annak érdekében, hogy a sisak teljesítményével kapcsolatosan többször is megismételhető és pontos méréseket lehessen végezni. A bábu testhelyzete a tipikus lapos (flat) pozícióba lett beállítva, majd a méréseket két különböző fejtartás mellett végezték el - az úttal relatív 45°-os (sztenderd fejtartás) és 60°-os (alacsony fejtartás) szöget bezártan. Minden mérést 45 km/h sebességnél végeztek el, -20°és +20°menetszél-iránytartományban.

 


 

TÖRTÉNELEM

A Rudy Project 1993-ban megalkotta a mindenki számára elérhető, a világ első aero kerékpáros sisakot - ez volt a Sweeto. Az azóta eltelt közel három évtized során folyamatos kutatások, előre mutató technológiák fejlesztése valamint professzionális csapatokkal való együttműködések segítségével egyre jobb aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező sisakok kerültek ki a cég kínálatába.

 

 

KIEMELKEDŐ
AERODINAMIKA
ÉS RENDKÍVÜLI
SZELLŐZÉS

A masszív hátsó és elülső nyílások, a sisak belső kialakítása biztosítják a folyamatos és felgyorsuló sisakon belüli légáramlást, mely ezáltal megfelelően hűti a kerékpáros fejét, megnövelve az izzadtság elpárologtatását - viszont ezen szellőzés nem "akadályozza" a kerékpáros haladását. 

 

 

 

 

MÁGNESES
ELEMEK

Köszönhetően a vadonatúj mágneses szellőzőnyílás-fedélnek, a sisak szellőzése soha eddig nem tapasztalt könnyedséggel szabályozható - teljesen zárt és nyitott konfigurációk között választhatsz, igényed szerint.

Maximalizálva a szemed komfortját és védelmét, a THE WING tartozéka egy mágnesesen rögzülő, hatalmas felületű előtét-lencse is. Könnyedén, akár egy kézzel is felhelyezhető. Ha pedig épp nincs szükség rá (például depózáskor), a sisak külső felületén a mágnesekkel rögzíthet, míg újra nem helyezzük fel. A megszokott optikai minőség és tisztaság biztosítja a kiemelkedő UV védelmet, szemvédelmet és zavartalan látást, hogy csak a célra kelljen fókuszálnod.

 

 

TULAJDONSÁGOK

méret: S-M (55-58 cm), L (59-61 cm)
tömeg: 290 gramm (S-M), 330 gramm (L)
szabvány: CE/EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063
szellőzőnyílás: 2 darab
szivacsozás: normál, cserélhető
tarkórögzítés: RSR 10M racsnis
héjszerkezet: InMold

tartozékok: 
- mágnesesen rögzülő Laser Black előtét-lencse
- mágnesesen rögzülő elülső szellőzőnyílás-fedél
- mikroszálas sisaktartó-zsák

opcionálisan választható előtét-lencsék:
- Laser Black (9,7% fényáteresztés)
- Transparent (90,7% fényáteresztés)
- Multilaser Orange (18,1% fényáteresztés)