Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü

FEBRUÁRI DIOPTRIÁS AKCIÓ

Láss mindig élesen, tisztán és zavartalanul... még az aktív élet során is!

 

Legyen szó akár csak egy egyszerű családi túrázásról vagy egy könnyed kerékpározásról a haverokkal – a látásjavító eszközök használatának mellőzése, vagy a hétköznapi viseletre tervezett dioptriás keretek és a kontaktlencsék viselete balesetveszélyes és kényelmetlen lehet. Azok a keretek egy esetlegesen fellépő fizikai behatás során arcunk és szemünk épségét veszélyeztetve deformálódhatnak, vagy eltörhetnek! 

Az aktív életben viselj mindig sportolásra tervezett, dioptriázható sportszemüveget! Soha ne köss kompromisszumot szemed védelmében! Ezt most még könnyebben megteheted, mivel februárban a Rudy Project több sportdioptriás megoldásánál a dioptriás lencsét nagy kedvezménnyel kínáljuk neked!

DIOPTRIÁS LENCSÉK 40% KEDVEZMÉNNYEL

Szezonindító ajánlatunk keretében február hónapban minden a bemutatótermünkben megrendelt inzertes megoldásunkhoz (RX INSERT, RX DIRECT CLIP, RX OPTICAL DOCK, RX S.U.F.40%-os kedvezménnyel kínáljuk a dioptriás lencséket! 

 

Ha nem tudod, melyik dioptriás megoldásunk lenne ideális számodra, csak töltsd ki kérdőívünket, és szakértőnk segít a számodra legideálisabbat kiválasztani!

 

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET AZ AJÁNLATÉRT 

 

Várunk bemutatótermünkben, széles kínálattal és nagy szakmai tudással! 

 


Kérdőívünk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! Célja kizárólag az, hogy számodra javaslatot tegyünk a Rudy Project márka által kínált sportdioptriás megoldások közül. Ehhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss (lehetőség szerint 4 hónapnál nem régebbi) adatokat adj meg. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki! Fenti akciós ajánlatunk kizárólag a Rudy Project bemutatóteremben 2018. február 1. és 28. között megrendelt RX INSERT, RX DIRECT CLIP, RX OPTICAL DOCK  és RX S.U.F. megoldások dioptriás lencséinek árára vonatkozik.