Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Termékek Menü
most itt jársz: > >

2019 ÚJDONSÁGAI

Érkezik az új szezon, és vele kínálatunkba több új szemüveg, illetve sisak modell is. Összefoglaltuk nektek ezen újdonságokat.


SZEMÜVEGEK
| SISAKOK

 

 

DEFENDER

A múltból merítve, a jövőre építkezve... 1992-ben jelent meg először az AGRESSOR modell, mely rövid időn belül ikonikus modelljévé vált a Rudy Projectnek. Az azóta eltelt közel 25 év során számos forradalmi technológiát- és megoldást fejlesztett ki az olasz gyártó, új anyagok felhasználásával. A most debütáló DEFENDER modell ezen régi modellünk inspirációja alapján készült, miközben napjaink legmodernebb és legfejlettebb megoldásait tartalmazza, hogy utolérhetetlen kényelmet és szemvédelmet nyújtson viselője számára.

➜ BŐVEBBEN


 

RYDON

Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modell bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető formázást, még kényelmesebb szárgumi kialakítást, és könnyebb orrnyerget kapott. A RYDON modellünk most még jobb lett!

➜ BŐVEBBEN


RYDON SLIM

A RYDON modell megújult változata mellett egy régen várt kivitel is érkezik belőle 2019-re. Íme a SLIM verzió, mely 6 milliméterrel keskenyebb kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a hölgyek illetve a keskenyebb koponyával rendelkező férfiak arcára!

➜ BŐVEBBEN

SPINAIR //56 //57 //58

Egyre többen keresünk olyan szemüveget, amit főként a hétköznapok során viselnénk, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is hordanánk. Erre a hagyományos napszemüvegek nem igazán alkalmasak, hiszen a gumírozások hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálnak és nem is biztonságosak. A most bemutatkozó ACTIVE LIFESTYLE-kategóriánkban található SPINAIR modellek nedvességre is tapadó gumírozásokat kaptak a szárvégeken illetve orrnyergen - miközben a szárvégek, a sportkeretekhez hasonlóan arcformára alakíthatók - így kiváló kényelmet nyújtanak viselőjük számára a könnyed sportolás során is!

➜ BŐVEBBEN


Az új modellek mellett a TRALYX //SLIM //XL, FOTONYKSTRATOFLY, és SPINHAWK //SLIM modellekhez új színek is érkeznek!


SPECTRUM

Versenyzésre tervezve. A SPECTRUM sisakunk egyedülálló összhangot nyújt a komfort, a fejvédelem és a könnyű súly tényezők között. Forradalmi dinamikus formájának része a három részes polikarbonát héj, amit szinte láthatatlanul illesztettek az EPS habréteghez. Airframe-szivacsozása és szellőzőnyílásainak, valamint a sisakon belül kialakított csatornák révén utolérhetetlen kényelmet nyújt versenyzés közben is.

➜ BŐVEBBEN
VOLANTIS

Aerodinamikai teljesítmény és funkcionalitás. A vadonat új VOLANTIS sisakunk ideális választás időfutam- és triatlonos versenyzők számára. Kialakításánál nem csak a minimális légellenállás elérése volt a cél, de a komfort maximális megtartása is. A sisak kombinálható a mágneses, felhajtható előtét lencsénkkel is, a nagyobb teljesítmény érdekében. 

➜ BŐVEBBEN
STRYM

A STRYM úgy lett tervezve, hogy a megfelelő védelmet és a kényelmet tökéletesen ötvözze, miközben trendi formájával, vagány színeivel és kiváló ár-érték arányával meghódít minden kerékpáros szívet.

➜ BŐVEBBENAz új modellek mellett a RACEMASTER, PROTERA, AIRSTORM és RUSH modellekhez új színek is érkeznek!


 Termékeinket keresd partnereinknél, bemutatótermünkben vagy vásárold meg weboldalunkról - webes rendelésedre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk, valamint 24-48 órán belül házhoz szállítjuk, akár díjmentesen!