Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

NYERJ EGY KELION SZEMÜVEGET

Szeretnéd megnyerni a Rudy Project szemüvegkínálat csúcsmodeljét?

 

Idén szeptember 22-24. között kerül megrendezésre Zalakaroson az ősz egyik legnagyobb hazai kerékpáros rendezvénye, a Tour de Zalakaros, melynek expo területén idén is kint lesz a Rudy Project... itt fog a 2023/24 szezon csúcsmodellje, a KELION szemüvegünk első alkalommal bemutatkozni nagyközönség előtt, de a premier mellett még más izgalmakkal is várunk!

 

JÁTSSZ ÉS NYERJ EGY SZEMÜVEGET

Máris elindítottuk nyereményjátékunkat, melyben két helyes válasszal eséllyel indulsz sorsolásunkon megnyerni a 79 900 forint értékű vadonat új KELION szemüveget!

KELION TERMÉKBEMUTATÓ

 

Mire vársz még? Legyen Tied a 2023/24-es szezon Rudy Project csúcsmodellje!

IRÁNY A KÉRDÉSEK

 


 
JÁTÉKSZABÁLYZAT

A játékban való részvételhez el kell fogadni a játékszabályzatunkat! A játék kiírója és lebonyolítója a Rudy Project Magyarország/Eyeland Kft. (1138 Budapest, Népfürdő u. 35., Cg. 01-09-911929, adószám: 14537703-2-42) – innentől Szervező

A játék nyereményét, azaz egy darab Rudy Project KELION Crystal Ash/Multilaser Green (SP854157-0000 cikkszámú) szemüveget a Szervező biztosítja, melynek értéke 79 900 forint. A nyeremény készpénzre, illetve egyéb termékre nem váltható, de igény esetében átruházható. 

A játékostól megkapott adatokat a Szervező harmadik fél számára nem adja ki, azokat a MailerLite hírlevélfelhő alapú adatbázisban tárolja! A játékban bárki részt vehet, mely alól kivételt képeznek a Rudy Project Hungary alkalmazottjai. A játékban résztvevők számára a játék kiírója elektronikus levelet küldhet, mely szolgáltatásról a résztvevők a későbbiekben leiratkozhatnak. 

A játék 2023. szeptember 21. 9:00 óráig tart, majd sorsolás 2023. szeptember 21-én, 12:00-kor a Rudy Project Bemutatóteremben (1138 Budapest, Népfürdő u. 35.), melyhez a Szervező random.org véletlenszámgenerátort használja. A sorsoláson azon játékosok vesznek részt, akik minden kérdére helyesen válaszoltak, és a szüséges adatokat megadták. Abban az esetben, ha a játékra nem érkezik egy olyan megfejtés sem, melyben minden kérdésre adott válasz helyes, a játék nyertes nélkül zárul. A nyertest a játék során megadott e-mail címen keresztül értesíti a Szervező, illetve családnév kezdőbetű + keresztnév megjelöléssel közösségi oldalain is közzé teszi. Amennyiben a nyertes a sorsolástól számított 30 napon belül nem jelentkezik, a nyeremény elévül, új nyertes nem kerül kisorsolásra. 

Szervező a játékban helytelenül, vagy hibásan megadott e-mail címből eredő értesítési problémáért nem felelős, és nem köteles kinyomozni sem a hibát, sem a helyes címet.