Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

SZEMÜVEG RYDON READERS BLACK/MULTILASER ICE (+2.00 DIOPTRIA)

ÁR:
67.901 Ft
CIKKSZÁM: SP53B68NA06-2000

Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent - így például ez a speciális, előre dioptriázott változat is! Itt a normál Rydon lencsék alsó részébe, kontúr nélkül egy olvasó dioptriát integráltunk, mely ezáltal a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosítanak olvasáshoz! Ezen megoldás csak korlátozott színekben és dioptriákkal érhető el. Gyártási idő és várakozás nélkül, megfizethető áron sportdioptriás megoldás, ez a Readers.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-09-20

Leírás

"A Rydon. Na, az aztán frankó cucc. Felveszed és pár perc után már nem is érzed, hogy rajtad van, annyira könnyű. Nem mozog, nem lötyög, nem csinál semmi mást, csak ott van a fejeden és teszi a dolgát: Élvezetessé teszi a futásod a tűző napon. Ja és még valami, brutál menőőő! Ha beszélni kell róla, tőlem ne várj ilyen rövidítéseket, mint Polar 3FX meg HDR, ezeket  elolvashatod a leírásban. Inkább elmondom, hogy mivel az arcom nagy, de a fejem kicsi, így a SLIM verziót hordom, egy iszonyat szép Multilaser Orange lencsével."  -  Csanya terepfutó, rendezvényszervező

ELŐRE DIOPTRIÁZVA

A látáskorrekcióval élők között sokan vannak olyanok, akiknek a sportolás során csak a kilométeróra-, GPS kijelző-, mobiltelefon-, vagy térkép leolvasása során lenne szükség a dioptria használatára. Emiatt legtöbbjük sportolás közben vagy egyáltalán nem hord magánál megfelelő látásjavító eszközt, vagy ezen tevékenységhez hátizsákból, zsebből előveszik az olvasó-szemüvegüket. Előbbi balesetveszélyt rejt magában, utóbbi pedig nem túl kényelmes megoldás. A Rudy Project Readers kínálata viszont komfortos, stílusos és gyors megoldást nyújt ezen helyzetekre. A keretben levő színezett, magas bázisgörbületű lencse előre dioptriázott, melynek értékét megtalálod lentebb.


KERET TULAJDONSÁGOK

  • Magas bázisgörbületű keret
  • Grilamid keretközéprész
  • Nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és az orrnyergen
  • Arcra alakítható orrnyereg és szárvégek
  • Cserélhető lencsés kialakítás
  • Ajándék keménytokkal és mikroszálas törlőkendővel
  • 2 év garancia
  • Made in ItalyLENCSE TULAJDONSÁGOK
Mindig tökéletes látás! A Rudy Project lencsék mindig az élenjáró technológiákat alkalmazva készülnek, hogy garantálják a megfelelő látásélményt és szemvédelmet számodra! 

Ebben a modellben MULTILASER ICE fém-oxidos bevonatú, "tükrös" polikarbonát lencse van:
fényáteresztési tartománya: 10,6% 
UV szűrőkategóriája: 3
javasolt felhasználási kondíciók: közepes és erős napsütés

( ! ) előre dioptriázott: értéke +2.00!

Általánosságban lencséinkről itt tudhatsz meg többet.

Dioptriázhatóság

SPORT READERS
Előre dioptriázott lencse!
Dioptria értéke: +2.00
Ideális pupilla távolság: 68 mm

Előnye
Gyors és ideális köztes megoldást nyújthat a Readers, ha csak sport közben olvasásra van szükségünk dioptriás megoldásra.


Hátránya
Mivel a lencsék előre gyártottak, így adott esetben, ha a gyári értékekkel nem egyeznek az igényekkel, olvasási távolsággal kell kompenzálni.


Mire van szükséged, ha egy ilyen dioptriás megoldást szeretnél?
Csak válaszd ki a számodra legjobban megfelelő dioptriaértékű lencsét, és viheted is!


A szemüveg kerete a normál RYDON keret.

Videók

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Használsz ilyen terméket? Írd meg a véleményedet!